Høsten er over oss, fargene har endret seg og like sikkert som det er hvert år så står vinteren for døra.

Like sikkert som alltid er det også at bilen må skos om for vinteren og at tusenvis av rygger går en uviss framtid i møte.

Her er noen tips fra oss skrevet av en av våre dekkeksperter, Jonathan Bastias:

Kvalitet:

Premiumdekk koster litt mer, men er basert på nyeste teknologi og er grundig testet for best mulig prestasjonsevne. Du får billige dekk fra kjente merkevarer også. Riktig gummiblanding og konstruksjoner for nordisk vinter. Tenk sikkerhet og stabilitet. Med premiumdekk sparer du drivstofforbruk og penger på hver mil
du kjører. Mye lavere rullemotstand grunnet beste dekkmønster.


Økonomi:

Lengre levetid og mindre slitasje på dekk med lav rullemotstand. Billige dekk - du får hva du betaler for - Vi sender ikke bilen og kunden ut av butikken med noe vi ikke hadde kjørt med selv!

Sikkerhet:

Grepet er alltid en utfordring på norske vinter veier. Betal litt mer for dekk konstruert for å takle mye is og snø. Ingen vet bedre hva som passer din bil enn oss. Premiumdekk for nordisk vinterføre har optimaliserte gummiblandinger for bedre grep under tøffere forhold. Forskjellen er tydelig ved kraftig nedbremsing - du stopper raskere. I kombinasjon med pigger utviklet spesielt for nordiske forhold, gir premiumdekk overlegent grep dersom veien enten er helt isbelagt, eller har deler av veibanen fylt av is og snø.

Miljø:

Dekk med lav rullemotstand gir lavere drivstofforbruk og redusert CO2 - utslipp. I tillegg er støy redusert til et minimum da knastene i mønstret er designet slik at de ikke gir resonans i møte med veien. Div tips: Kjør økonomisk og miljøvennlig med riktig lufttrykk. Halvparten av alle biler kjører med feil lufttrykk. Dette øker drivstofforbruk, øker utslipp og reduserer dekkets levetid.

 

Spar ryggen din og bestill time for dekkskift i dag!