Audi Q7 quattro Plug-in hybrid - Nå øker forspranget igjen!

Leasingtilbud: kun kr 7.406,-/mnd*

Inkluderer i tillegg til standardutstyr: Sportsseter i skinn/alcantara, adaptiv luftfjæring, 20’’ aluminiumsfelger, servolukking av dørene, elektrisk utsvingbart tilhengerfeste, metallic lakk og vinterhjul.

Ta kontakt for prøvekjøring!

 

 

En virkelig revolusjonerende kjøreopplevelse venter på deg - en plug-in hybrid med totalt 373 hk. En kraftig 3.0 V6 TDI motor på 258 hk og quattro firehjulsdrift gir Audi Q7 e-tron quattro deg en optimal kombinasjon av kraft og rekkevidde. Du kan kjøre inntil 56 km på elektrisk drift eller hele 1.320 km uten å fylle tanken.

Audi Q7 e-tron quattro har blant annet følgende standardutstyr: Navigasjon MMI plus, Audi Virtual Cockpit, cruise control, Bi-xenon LED Kjørelys, elektriske seter med delskinn, varmepumpe, elektrisk bakluke og 19’’ aluminiums felger. 

 

Hybridbilen Audi Q7 e-tron quattro akselerer fra 0 til 100 km/t på seks sekunder, og har likevel et forbruk på under 0,2 liter diesel per mil. Denne bilen er sportslig og komfortabel, samtidig som den utnytter drivstoffet svært effektivt.

Dette er verdens første TDI ladbare hybridbil med quattro, i tillegg til at det er den første plug-in hybriden med dieselmotor fra Audi. Modellen kombinerer det beste fra to verdener. Den har for det første et litium-ionbatteri som gir den store SUV-en en elektrisk rekkevidde på inntil 56 kilometer.

Den er da både stillegående og sterk og har ingen lokale utslipp. I tillegg har den dieselmotor som gir bilen en total rekkevidde på 1320 kilometer.

 

 

Audi Virtual Cockpit
Med Audi virtual cockpit har du full oversikt over ulik informasjon. Det digitale instrumentpanelet med høyoppløselig 12,3-tommers display viser deg relevant informasjon med rike og skarpe kontraster. Kan leveres med MMI navigasjon plus med MMI touch som ekstrautstyr. Et ekstra 8.3-tommers display viser MMI-funksjonene. Takket være det nye, smarte MMI-konseptet betjener du systemet på en intuitiv måte. Færre knapper og flere funksjoner gjør det enklere å foreta bilinnstillinger samt bruke navigasjon, telefon, Audi connect og media. Takket være touchpaden, som nå er enda større, går betjeningen av den avanserte teknologien som en lek. Og du kan slappe av og fokusere på nye reisemål.

 

Interiør
Interiøret til den nye Audi Q7 e-tron quattro har rom for dine ønsker og behov. Setene leveres for eksempel i et stort utvalg av førsteklasses materialer, farger og funksjoner. Setetrekk i valconaskinn av høy kvalitet gir en elegant atmosfære i kupeen. Dekor kan velges i akkurat den kombinasjonen du ønsker. Det automatiske klimaanlegget har inntil fire individuelt justerbare klimasoner, slik at du kan tilpasse temperatur- og luftregulering etter hva du og passasjerene dine ønsker.

 

 

Motor
Den akselerer fra 0 til 100 km/t på seks sekunder, og har likevel et forbruk på under 0,2 liter diesel per mil. Audi Q7 e-tron quattro er sportslig og komfortabel, samtidig som den utnytter drivstoffet svært effektivt. Dette er verdens første TDI plug-in hybrid med quattro, i tillegg til at det er den første plug-in hybriden med dieselmotor fra Audi. Modellen kombinerer det beste fra to verdener. Den har for det første et litium-ionbatteri som gir den store SUV-en en elektrisk rekkevidde på inntil 56 kilometer. Den er da både stillegående og sterk og har ingen lokale utslipp. I tillegg har den dieselmotor som gir bilen en total rekkevidde på 1320 kilometer.

 

 

Les mer om Audi Q7 e-tron her