Få med teknologier og utstyr til en verdi av kr 20.000,- inkludert i prisen!

Fra kr 257.000,-*

Focus er full av ny og avansert teknologi!  Parkeringsassistent, 8’’ touchskjerm med stemmekontroll og nødhjelpsassistanse, forbedret Active City Stop, advarsel om kryssende trafikk og adaptive bi-xenon hovedlys. Bare for å nevne noe av hva som skjuler seg under det nye, lekre karosseriet.

Utvendig har den en fullstendig ny stil, er mer skulpturell, mens førerhuset er mer avansert og sofistikert enn noen sinne. Dette er den mest raffinerte Focus til dags dato.

 

 

Denne generasjonen av modeller inneholder dessuten et bredt spekter av nytenkende teknologier. Ford SYNC 2 med stemmekontroll og 8 tommers berøringsskjerm lar deg for eksempel bruke bilens systemer for navigering, underholdning og klimaanlegg med stemmen din (kun tilgjengelig på engelsk). Aktiv parkeringsassistenten har nå blitt forbedret, og fjerner stresset ved lukeparkering og vinkelrett parkering.

En rekke avanserte bensin- og dieselmotorer gir den perfekte balansen mellom kraft og drivstoffeffektivitet. En avansert PowerShift-girkasse og en smidig manuell-girkasse, sørger for maksimal ytelse og effektivitet uansett hva du foretrekker. 

Kraft og effektivitet:

Gled deg over begge deler Motorteknologi spiller en viktig rolle i nye Focus, ved å bidra til å redusere både kjørekostnadene og utslippene, samtidig som den leverer tilfredsstillende nivåer av kraft og ytelse.

Utvalget inkluderer nå alternativene 1,5 liters EcoBoost-bensinmotor og 1,5 liters dieselmotor. Begge har auto-start-stopp, og tallene for drivstoffeffektivitet er forbedret i hele serien.

Alle de nye motorene har blitt utviklet for å imøtekomme de strenge utslippskravene i Euro 6. Og en versjon av den kraftige 1,0 liters EcoBoost-motoren reduserer allerede utslippene til mindre enn 105 g/km CO2. 

 

En bil som lar deg ta kontrollen

Takket være smart teknologi og intelligent utforming, gjør Focus hvert minutt du tilbringer i bilen så behagelig, trygt og fornøyelig som mulig.

Innovative teknologier sikrer dessuten at du er tilkoblet veien i like stor grad som til musikk, meldinger og telefonsamtaler, mens du kjører.

 

 

Et ratt som har alt for hånden

Et nytt tre-eikers ratt med ergonomisk design er utviklet spesielt for nye Ford Focus. Hver knapp og kontroll er akkurat der du forventer at de er, og posisjonen til rattet forbedrer både brukervennligheten og synligheten av bilens instrumentpanel. For enda bedre komfort, hvorfor ikke velge det nye oppvarmede rattet?

Smart oppbevaring av dine smarte enheter
Midtkonsollen har et rom for smarttelefoner og andre mobile enheter. Den har en USB-port for tilkobling og strøm, og en gummimatte som bidrar til å holde enhetene trygge.

Enklere med nøkkelfritt
Fords nøkkelfrie system lar deg låse og låse opp bilen, uten å ta nøkkelen opp av lommen eller vesken – perfekt når du har hendene fulle.

 

 

Prisvinnende teknologi

Focus er konstruert for å være en av de sikreste bilene tilgjengelig. Focus var den første til å vinne fire prestisjetunge Euro NCAP-priser for avansert teknologi, for Avstandsvarsling, Før-kollisjonsvarsling (inkorporert i Adaptiv cruisekontroll) Ford Active City Stop- og LaneKeeper-teknologiene.

Bilen ble også tildelt Euro NCAPs maksimum 5-stjerners gradering for kollisjonssikkerhet og eksepsjonell høye poeng for beskyttelse av voksne, barn og fotgjengere.

Finn ut mer om det store utvalget av teknologier som gjør selve bilen sikker, og som også kan hjelpe deg til å kjøre sikrere.

Les mer om FORD FOCUS