Ford Mondeo 2.0 TDCi 180 hk aut Titanium AWD
Fullspekket med utstyr inkl vinterhjul

Spar inntil kr 50 400.-

Fra kr 2 990.- pr mnd
Rente 1,99%

Du får bla.a. med utstyr som:

  • Titanium X pk semsket skinn
  • Metallic lakk
  • Ratt oppvarmet
  • Dieselvarmer
  • Mørkt farget glass
  • Reservehjul mini
  • City premiumpakke
  • Hengerfeste elektrisk innfellbart
  • Spoiler bakluke

 

Mondeo er den perfekte blandingen av teknologi og håndverk, ytelse og effektivitet, innovativt design og presisjonsteknikk - helt nye Mondeo er designet for å inspirere!

 

 

Elegant, slående og banebrytende design skaper en dynamisk silhuett – en visuell erklæring om at denne bilen har eksepsjonell ytelse og samtidig er uhyre effektiv.

Når denne sofistikerte og intelligente designen kombineres med omhyggelig håndverk og toppmoderne teknologi, får man den mest avanserte Mondeo noen sinne.

AWD

Det intelligente firehjulsdriftsystemet (AWD) reagerer øyeblikkelig og foretar justeringer i henhold til skiftende terreng ved å sende nøyaktig riktig motormoment til de hjulene som trenger mest grep.

Dette sofistikerte systemet bruker sensorer og programvare proaktivt for å bestemme hvor mye kraft som skal sendes til hver aksel, før hjulene glipper. Systemet fungerer dessuten «etter behov» og aktiveres bare når det trengs, noe som sparer drivstoff når veien er mindre utfordrende.

 

Ford Dynamic LED-teknologien er blant de mange innovasjonene – intelligente frontlykter som svinger når du dreier på rattet, slik at det blir lettere å se rundt svinger. I stedet for tradisjonelle pærer brukes det effektive LED-lamper som dessuten har åtte forskjellige lysmoduser.

Resultatet er at frontlyktene kan reagere på omgivelsene og gi deg et annet strålemønster og en annen intensitet, avhengig av om du kjører i byen, på landeveien eller i dårlig vær.

 

Ford SYNC 3. Avansert håndfri- og berøringsskjermteknologi

Den neste generasjonen av Ford SYNC 3 lar deg trådløst koble til mobilen og MP3-spilleren din. Du kan betjene musikk-, telefon-, navigasjonssystemene og klimaanlegget ved bruk av enkle og intuitive talekommandoer, eller benytte den 8-tommers berøringsskjermen (som du også kan bruke til å se på bildefiler)

Du kan velge mellom et SYNC 3-system med førsteklasses høyttalere eller oppgradere til et avansert anlegg med 12 HiFi-høyttalere fra Sony. DAB-radio er standard.

 

 

En annen fremragende innovasjon er det unike oppblåsbare sikkerhetsbeltet i baksetet, som gjør at passasjerene i de to ytterste setene også blir beskyttet av kollisjonsputer. Ved en eventuell kollisjon vil beltene blåses opp og fordele støtkraften over fem ganger så stort område av kroppen sammenlignet med vanlige sikkerhetsbelter. Denne nyskapende teknologien kan hjelpe til å redusere sannsynligheten for personskade ved å redusere trykket på brystet og gi bedre kontroll over hode- og nakkebevegelser.

 

 

Ønsker du mer informasjon om Ford Mondeo? Ta kontakt med oss!

 

Les mer om Ford Mondeo