Firehjulstrekk AWD for kun kr 9.900,-*

Kundefordel kr 25.100,-


Mondeo Titanium AWD stv fra kr 413.500,-**

Elegant, slående og banebrytende design skaper en dynamisk silhuett – en visuell erklæring om at denne bilen har eksepsjonell ytelse og samtidig er uhyre effektiv. Når denne sofistikerte og intelligente designen kombineres med omhyggelig håndverk og toppmoderne teknologi, får man den mest avanserte Mondeo noen sinne.  

 

 

Ford Dynamic LED-teknologien er blant de mange innovasjonene – intelligente frontlykter som svinger når du dreier på rattet, slik at det blir lettere å se rundt svinger. I stedet for tradisjonelle pærer brukes det effektive LED-lamper som dessuten har åtte forskjellige lysmoduser. Resultatet er at frontlyktene kan reagere på omgivelsene og gi deg et annet strålemønster og en annen intensitet, avhengig av om du kjører i byen, på landeveien eller i dårlig vær.

 

 

Ford SYNC 2. Avansert håndfri- og berøringsskjermteknologi. Den neste generasjonen av Ford SYNC 2 lar deg trådløst koble til mobilen og MP3-spilleren din. Du kan betjene musikk-, telefon-, navigasjonssystemene og klimaanlegget ved bruk av enkle og intuitive talekommandoer, eller benytte den 8-tommers berøringsskjermen (som du også kan bruke til å se på bildefiler).

 

Bilen bruker intelligent teknologi til å kontinuerlig reagere på det som skjer i omgivelsene og hele tiden foreta justeringer som er basert på veiforholdene, annen trafikk og din egen kjøring. En rekke avanserte funksjoner kan også gjøre livet lettere. 

Les mer om Ford Mondeo