Ford S-Max 2.0 TDCi 180 hk aut Titanium AWD
Fullspekket med utstyr inkl vinterhjul

Spar inntil kr 45 900.-

Fra kr 3 990.- pr mnd
Rente 1,99%

Inkludert utstyr som bl.a.:

 • Familiepakke
 • Titanium X pk semsket
 • Citypakke 2
 • Ryggekamera
 • Airbag rad 2
 • Hengerfeste el innfellbart
 • Takrails
 • Dieselvarmer
 • Mørkt glass
 • Ratt oppvarmet
 • Metallic lakk

 

S-MAX er hyllet av pressen som den komplette familiebilen, uten å inngå kompromiss med kjøreegenskapene. Firehjulstrekk gir deg den tryggheten du trenger til å ferdes på veier av varierende standard og under varierende forhold, kort sagt norske forhold.

 

 

AWD

Et intelligent system for firehjulstrekk (AWD) kan avgjøre hvor mye veigrep, kurvebalanse og reaksjonstid som behøves ved våte, tørre eller isete forhold og i varierende terreng. Teknologien er i stand til å sende kraft til for- eller bakakselen, etter behov. Dette «dreiemoment ved behov»-systemet gir deg eksepsjonell håndtering og forbedret effektivitet.

 

 

Intelligente teknologier og moderne design, forbløffende ytelse og presisjonshåndtering: alt gjør S-MAX til noe helt for seg selv. Fleksibilitet, praktiske løsninger og effektivitet er en selvfølge. Og med et bredt utvalg av spennende teknologier, er dette en av de smarteste syvseterne som finnes. Aktiv hverdag? Du har funnet bilen som er skapt for det.  

Ford SYNC2. Avansert håndfri- og berøringsskjermsteknologi

Den neste generasjon av Ford SYNC2 lar deg trådløst koble til mobilen og MP3-spilleren din. Du kan betjene musikk-, telefon-, navigasjonssystemene og klimaanlegget ved bruk av enkle og intuitive talekommandoer, eller benytte den 8-tommers berøringsskjermen (som du også kan bruke til å se på bildefiler).

 

PowerShift girkasse. Rask og drivstoffbesparende

Ved å kombinere bekvemmeligheten til automatgir med kontrollen til et manuelt gir, velger denne avanserte sekstrinns girkassen neste gir for deg slik at du ikke taper kraft når du veksler. PowerShifts lynraske, sømløse girskift gjør ikke barekjøringen smidigere, den sparer også drivstoff og senker CO2-utslippet sammenlignet med en konvensjonell automatgirkasse.

 

 

Automatisk bakluke for enkel åpning og lukking

Hvis du har hendene fulle og S-MAX oppdager KeyFree-nøkkelen din i nærheten, kan du automatisk åpne eller lukke bakluken ved å sveipe foten under den bakre støtfangeren.

 

Hastighetsbegrenser

Intelligent hastighetsbegrenser er utviklet for å hjelpe deg å holde korrekt fart og gjør det mulig for deg å konsentrere deg om veien. Kameraet for trafikkskiltgjenkjenning oppdager først den gjeldende fartsgrensen (når den er aktivert) og justerer deretter automatisk maksimalfarten til denne fartsgrensen.

Førerkollisjonsassistent

Førerkollisjonsassistent med fotgjengeroppdager ser mennesker og biler i veien foran deg, eller som krysser kjøretøyets bane, og advarer deg om deres nærvær. Hvis du ikke reagerer, aktiverer systemet bremsene automatisk. Denne nye teknologien er beregnet på å hjelpe til å redusere alvorligheten av ulykker, eller å unngå dem helt. Fungerer i hastighet opp til 80 km/t.

 

 

Ønsker du mer informasjon eller å bestille en prøvekjøring? Ta kontakt med oss!

Les mer om Ford S-MAX