Toyota Avensis1.8 Active Edition

Pris kr 353.000,-*

PrivatLeie kr 2.246,-/mnd**
Service og vedlikeholdsavtale kr 243,-/mnd***

Vinterhjul og metallic lakk inkludert i prisen.

Utsyr: 

Stor og romslig stasjonsvogn med automat, Toyota Safety Sense, navigasjon, Bi-LED, cornering lights, ryggekamera, DAB+, nøkkelfri start, regnsensor, cruise control, 17” aluminiumsfelger + mye mer.

Den nye Toyota Avensis er bygd på smarte tanker. Fra de avanserte sikkerhetsystemene via det brede utvalget av kraftfulle, men effektive motorer, til det avanserte interiøret og den dynamiske stilen - der ingen detaljer er oversett – finnes ikke noe bedre valg enn den nye Avensis.

 

 

Nye Avensis er full av avanserte og intuitive teknologier. De er utviklet for å gjøre kjøringen enklere, morsommere og så sikker som mulig. 

Med Toyota Safety Sense som standardutstyr, et bredt utvalg av effektive motorer, den gjennomførte kupeen, klasseledende spesifikasjoner og dynamisk, ny design, er det egentlig ikke noe klarere valg. Alt det beste er med som standard...

Den nye Avensis gir deg et ekstra høyt sikkerhetsnivå, uten at det koster noe ekstra. Avensis leveres nå med våre nye og avanserte sikkerhetssystemer som standardutstyr. Med denne sikkerhetspakken, som er kalt Toyota Safety Sense, forventer vi at nye Avensis oppnår de maksimale 5 stjernene i kollisjonstestene hos Euro NCAP.

Toyota Safety Sense-pakken kombinerer fire teknologier som øker den aktive sikkerheten:

  • Kollisjonsvern
  • Filskiftevarsler
  • Automatisk fjernlys
  • Skiltgjenkjenning

 

 

 

Forretningsreise eller utflukt med familien – nye Avensis rommer det livet du lever. Kupeen er smart utformet og føles uvanlig rommelig med rikelig benplass og god sittehøyde for alle. Med plass nok, oppleves turen som komfortabel, og kvalitetsmaterialene og den omhyggelige utførelsen forsterker inntrykket.

 

 

Avensis er forberedt på det som ligger foran. Den har fått klare linjer og dynamisk styling som skiller seg ut. Hele veien fra hovedlyktene med LED-teknologi til baklyktene med den unike, V-formede profilen, vitner Avensis-designet om smidighet og fleksibilitet.

 

 

 

Effektive ytelser

Nye Avensis kommer med et bredt utvalg av bensin- og diesel-motorer som er drivstoffeffektive og har lave utslipp. Det betyr at din Avensis byr på ytelser og økonomi du vil sette pris på, både ved langkjøring og daglig pendling til og fra arbeidsplasseni tett trafikk. Motorserien er oppgradert, har økte serviceintervaller, tilfredsstiller Euro 6-kravene og leveres med Toyotas verdenskjente pålitelighet.

 

 

Design og komfort

Nye materialer i overflaten som er fine å se på, og myke å berøre, forsterker kvalitetsopplevelsen. En rekke viktige funksjoner kan styres helt enkelt med knapper som er integrert i rattet, og det meste som ikke kontrolleres derfra, regulerer du via den 8" store berøringsskjermen i dashbordet. Nye Avensis vil imponere degallerede fra første gang du setter deg inn i den nye kupeen.

 

 

Etter en lang dag på jobben eller en aktiv dagstur med familien, er det godt å sette kursen hjemover. Både hjuloppheng, fjæring og styringer utviklet for å gi best mulig komfort for alle passasjerer samtidig som føreren opplever presisjon og kjøreglede.

 

Se spesifikasjoner og sammenlign modellvarianter