Helt nye Toyota C-HR er en crossover som flyter gjennom livet!

Med sitt vellykkede crossover-design, smidige og engasjerende hybridsystem, er Toyota C-HR perfekt tilpasset en aktiv livsstil. Bilen leverer høy kvalitet med blant annet sportsseter, varme i rattet og klassens beste lydanlegg fra JBL.

Ta kontroll på veien og kjenn draget fra en effektiv fjerdegenerasjons hybridmotor i det du trykker inn gasspedalen. Tiden er inne for å finne full flyt bak rattet på nye Toyota C-HR. 

Ta kontakt med oss for mer informasjon og prøvekjøring av Toyota C-HR.

 

 

URBAN STIL

Markert og moderne med inspirasjon fra fasettene i en diamant, står C-HR nyslipt på startstreken. Skinnende, attraktiv og smakfull - hver lille detalj i Toyota C-HR er bevisst formet og kan gi inntrykk av bevegelse, også når den står stille.

 

 

 

FIN FLYT IGJENNOM LIVET

 Toyota C-HR er skapt av ingeniører som har bilsport i årene og de har sørget for at den er kvikk, smidig og komfortabel. Trykk på gasspedalen og kjenn hvordan akselerasjonen kommer umiddelbart, drei på rattet og du merker hvor presis den tar sving etter sving og med teknologiene i Toyota Safety Sense, kan du føle deg ekstra ivaretatt under alle slags vei- og føreforhold.

 

 

 

FORMET RUNDT DEG

Skinnseter med førsteklasses finish er bare en av de tingene i C-HR interiøret som gjør den til noe helt unikt. Legg merke til hvordan profiler og linjer er forlenget fra kupeen og videre rundt førerplassen. I Toyota C-HR har vi fullt fokus på den som er i førersetet.

 

 

 FLYTENDE BEVEGELSE

Flyt lett med trafikken i den effektive hybriden. Med myk og kontrollert respons tar du deg raskt gjennom bygatene.

 

Les mer om Helt nye Toyota C-HR