LIDENSKAP FOR RACING

Type R tar racingånden vår til gatene.

Civic Type R kombinerer et utfordrende design med perfeksjon innen ingeniørkunst. Dette er filosofien bak den ikoniske bilen.

Type R-merket har alltid hatt en spesiell status for de som jobber i Honda. Med inspirasjon fra Formel 1-suksessen bygde vi i 1992 vår første Type R: NSX-R. Bilens suksess ga liv til en hel rekke av Honda-er med sportstuning.

 

Kjennemerket for ytelse
Kun fire Honda-er har blitt prydet med det navngjetne Type R-merket – NSX, Accord, Integra, og Civic. Hver og en av dem tøyde grensene for ytelse. Denne siste fullblods racingbilen er den mest ekstreme, etter 22 år med disse ekstraordinære maskinene

Civic Type R tiltrekker seg oppmerksomhet hvor enn den ferdes. Hver tomme er designet for en sterkere racingytelse.

Civic Type R er komplett, med et aggressivt sportsdesign som tar førsteplassen for stil.

 

RACING -KONTROLL
Den perfekte sitteposisjonen for en spennende kjøretur
Den lave kjøreposisjonen i Civic Type R, kombinert med tydelige, sporty instrumenter, gir enkel og trygg tilgang til viktig informasjon.

Fra et intelligent multiinformasjonsdisplay (i-MID), som betjenes fra rattet, til Hondas Connect infotainmentsystem med berøringsskjerm – alle funksjonene sitter akkurat der du trenger dem.

 

Ytelse og stil
Noen av de polerte funksjonene til Civic Type R sitter på innsiden. Røde sportsbøtteseter i stoff som ligner på semsket skinn, svart takfôring, ratt i skinn og girspak og pedaler i lettmetall gir interiøret en solid, komfortabel premiumfølelse.

 

GIR EN GOD KJØREOPPLEVELSE
Alle deler av Civic Type R er omhyggelig designet med tanke på stabilitet i høy hastighet.

Aerodynamikk utviklet på Nürburgring gir Civic Type R en dristig og sporty profil. Dype sideskjørter, aerodynamiske linjer og sportsluftinntak over hjulene og bak hjulbuene kanaliserer luft for høyere marktrykk og bedre kjøling.

 

En mektig fremtoning
De ekstreme frontsplitterne og den slanke bakspoileren utnytter også luftstrømmen for å gi Civic Type R bedre veigrep, samtidig som det firedelte eksosanlegget kanaliserer den dype motorlyden ut bak. Et utseende som tiltrekker oppmerksomhet – og gir bedre ytelse.

Kjør i natten med formlekre frontlys og integrerte LED-kjørelys. Den lave sportsgrillen, gjennomskjærende tåkelys og brede hjulbuer gir Civic Type R en aggressiv profil.

Tøffe felger tiltrekker oppmerksomhet
Chassiset til Civic Type R svever på 19-tommers custom-lettmetallfelger i pianosvart farge. De leveres med lavprofils 235/35 racingdekk for skikkelig veigrep. Brembo-kalipere i lysende rødt gir en komplett racinglook.

 

 

Honda Connect

Civic Type R leveres med vår nye Honda Connect-teknologi. En berøringsskjerm plassert sentralt i bilen sørger for at du har alt du er glad i, f. eks. vennene dine og musikk, rett ved fingertuppene.
Bluetooth
Den intuitive berøringsskjermen gir deg tilgang til alle funksjonene på mobiltelefonen din via Bluetooth™. Du har også WiFi-, USB- og HDMI™-forbindelse, noe som gir tilgang til Internett og musikk på reisene dine.