MAZDA CX-5

NÅ inkludert vinterhjul og hengerfeste

Kundeverdi kr 36.000,-*

Fra kr 349.500,-

 PARKERINGSVARMER KUN KR 12.900,-

DET HANDLER IKKE OM HVOR DU SKAL, MEN OM HVORDAN DU KOMMER DEG DIT. Prisbelønte Mazda CX-5 er morsom å kjøre uansett vær. Med firehjulsdrift får bilen maksimalt veigrep og du kan virkelig nyte reisen. Du kommer alltid dit du skal, på en måte som gjør det fristende å ta turen en gang til.
Bestill prøvekjøring og opplev Mazda CX-5 all wheel drive kjøreglede, du også.

Med god komfort, innovativt infotainmentsystem og stort utvalg av sikkerhetssystemer som bl.a. LED-frontlykter med adaptivt fjernlys, autobrems og blindsone overvåking byr Mazda CX-5 på et høyt nivå av sikkerhet og kjøreglede. I tillegg Mazdas intelligente firehjulsdriftssystem som gir deg full kontroll uansett vær.

 

 

De teknologiske oppkoblingsmulighetene i Mazda CX-5 er utformet slik at føreren skal føle seg i ett med bilen. Det innovative infotainmentsystemet, MZD Connect er brukervennlig og tilpasset føreren, og den elektriske parkeringsbremsen (EPB) gjør kupeèn mer funksjonell og bekvem. Med et BOSE® surround-anlegg kan hver eneste kjøretur bli enda morsommere.

 

 


Materialer og designelementer gir interiøret en følelse av høy kvalitet og godt utført håndverk. Kupéen kombinerer komfort og praktiske løsninger, med smarte oppbevaringsrom og mer plass. Med Mazda CX-5 får du følelsen av at alt er designet for deg og en følelse av harmoni med bilen.

 

Det lette og sterke karosseriet, samt det aerodynamiske understellet på CX-5, bidrar til presise svingegenskaper og lett manøvrering ved kjøring i sterk vind, og også til god stabilitet ved kjøring i høy hastighet på motorveien. Ønskes ekstra reaksjon og respons, kan funksjonen valg av kjøremodus levere dette ved behov.

Forbedringer i opphenget og setene bidrar til en smidigere og mer komfortabel kjøreopplevelse. Vi har også forbedret NVH-egenskapene for å redusere vind-, vei- og motorstøy inne i kupéen.

 

 

Våre SKYACTIV-motorer leverer kraftfulle og effektive kjøreopplevelser – og flere valg. CX-5 finnes også med SKYACTIV-G 2,5 liters bensinmotor, som leverer 192 hk. 

Med hver motor følger flere valg av girkasse. Du kan velge smidige og myke skifter fra SKYACTIV-MT manuell girkasse. Eller du foretrekker kanskje den sportslige følelsen med SKYACTIV-Drive automatgirkassen.

 

 

 Les mer om Mazda CX-5