Ford Edge

Ytelsesvillig, innovativ styling og det absolutt siste innen teknologi gjør dette til en bil som man legger merke til. Med en imponerende tilstedeværelse på veien er denne bilen mer enn en SUV. Det er en selvsikker erklæring om hvilke hensikter man har.

 

Adaptiv styring

Den nye teknologien gjør kjøringen uanstrengt, selv når det er dårlig med plass.

Den overvåker hele tiden hvordan du kjører for å optimalisere svingradiusen – altså hvor mye rattustslag du må ha for å svinge dit du ønsker.

Ved lave hastigheter, som ved parkering, gjør den adaptive styringen bilen mer smidig og lettere å svinge med mindre anstrengelse. Ved høyere hastigheter forsterker den adaptive styringen responsen i styringen for å gjøre det lettere å svinge med redusert rattutslag.

Med mindre anstrengelse blir det morsommere å kjøre.

(standard på Sport, ekstrautstyr på Titanium)

 

 

Aktiv støykontroll

Aktiv støykontroll måler forstyrrende lydbølger (slik som støy fra motoren) og reduserer disse.

Den reduserer lyder du ikke ønsker å høre, og gjør at lyder som musikk eller samtaler i bilen kommer tydeligere frem.

Eller du kan rett og slett lene deg tilbake og nyte en følelse av ro mens du konsentrerer deg om veien.

 

Trygghet under varierende kjøreforhold

Et intelligent system for firehjulstrekk (AWD) kan avgjøre hvor mye veigrep, kurvebalanse og reaksjonstid som behøves ved våte, tørre eller isete forhold og i varierende terreng. Teknologien kan overføre kraft til for- eller bakakselen, avhengig av hva forholdene krever. Med «dreiemoment ved behov» gir systemet eksepsjonelle kjøreegenskaper og bedre effektivitet for sikker, uanstrengt kjøring.

 

Les mer om Ford Edge