Nye i30 stasjonsvogn er nydesignet fra topp til tå.

  • Markant design.
  • Smart plassutnyttelse.
  • Det siste innen aktiv sikkerhet.

Den utvendige designen til nye i30 stasjonsvogn er en fascinerende kombinasjon av modellerte flater og markante designelementer. Den sølvfargede takrelingen fremhever den skrånende taklinjen og den sportslige profilen. 

i30 stasjonsvogn har en rekke innovative førerassistent- og sikkerhetssystemer, slik at du og passasjerene dine er trygge i bilen. 

Bilpris fra kr 330.000,-

 

 

FULL-LED-LYKTER
De iøynefallende LED-kombinasjonslyktene fremhever bilens høye tekniske standard. Hyundai i30 leveres med fjernlysassistent som standardutstyr. Systemet justerer fjernlyset automatisk når du møter andre kjøretøyer, og når det er et kjøretøy foran deg på veien. Det gir deg optimal sikt, og andre trafikanter blir ikke blendet

LED-KOMBINASJONSBAKLYKTER
De markante horisontale linjene i kombinasjonsbaklyktene understreker det kraftfulle utseendet til i30 stasjonsvogn.

TAKSPOILER
Takspoileren fremhever bilens aerodynamiske profil. Den er er lakkert i bilens farge med integrerte høytmontert bremselys.

PANORAMATAK
Det store panoramataket består av to glassplater og åpnes med et tastetrykk. Den fremre platen kan vippes opp eller skyves tilbake, slik at du kan slippe lys og luft inn i kupeen. Uansett om soltaket er åpent eller lukket, skaper det en lys og åpen stemning i bilen.

 

 

SIKKERHETS-FUNKSJONER

i30 stasjonsvogn har en rekke innovative førerassistent- og sikkerhetssystemer, slik at du og passasjerene dine er trygge i bilen.

Fartsgrensevarsling
Fartsgrensevarslingen viser fartsgrensen på skjermen og i supervision-displayet. Funksjonen bruker både frontkameraet og navigasjonssystemet til å registrere og lese trafikkskiltene, og informerer deg løpende om endringer i fartsgrensen.

Blindsonevarsler
Visuelle advarsler og lydsignaler advarer deg om kjøretøyer som befinner seg i dødvinkelen.

Nødbremsassistent
Radar- og kamerasystemene i bilens front registrerer kjøretøy og fotgjengere i veien foran bilen. Nødbremsassistenten aktiverer automatisk nødbremsing for å minimere kollisjonsfaren og redusere konsekvensene av en eventuell kollisjon. Standardversjonen reagerer på kjøretøy som nærmer seg bilen forfra, ved hjelp av frontkameraet. En versjon med radar, som også kan oppdage fotgjengere, leveres som ekstrautstyr.

Sammenstøtvarsling foran
Sammenstøtvarslingen bruker frontkameraet til å registrere fare for frontkollisjoner, og varsler deg om dette. Den aktiverer nødbremsing for å unngå kollisjon eller redusere kraften i et eventuelt sammenstøt.

 

 

DOBBELCLUTCHGIRKASSE
Den 7-trinns dobbelclutchgirkassen kombinerer svært effektiv energiutnyttelse med komforten til en automatgirkasse. Giringsprogrammet er omkalibrert slik at den nye girkassen nå reagerer mer spontant ved sportslig kjøring. Samtidig gjør de myke girskiftene den behagelig på daglige kjøreturer.

TRÅDLØS LADING
Enklere blir det ikke: du legger smarttelefonen på ladeplaten i midtkonsollen, og den lades automatisk. En ladeplate for trådløs lading (Qi-standarden) gjør det mulig å lade Qi-kompatible smarttelefoner uten å bruke rotete ledninger. Du kan kjøpe tilbehør fra en tredjepart, f.eks. et Qi-kompatibelt telefonetui, til andre enheter, slik at de også kan lades trådløst.

 

8" SKJERM
Den høyoppløste berøringsskjermen er plassert i ideell betjeningshøyde. Designen gjør det mulig å se multimedieinformasjon høyere opp og nærmere synsfeltet ditt. Her har du hurtigtilgang til navigasjonssystemet, Live-tjenestene, Apple CarPlay og Android Auto. * Apple CarPlay™ er et registrert varemerke for Apple Inc. Android Auto™ er et registrert varemerke for Google Inc.

 

FLEKSIBELT BAGASJEROM
Når du åpner bakluken, har du tilgang til det praktiske bagasjerommet på 602 liter.

Bakseteryggen kan deles og legges ned i forholdet 60:40. Dermed får du plass til mye bagasje samtidig som det er plass til én eller to passasjerer i baksetet.

Når baksetet legges ned, utvides bagasjerommet til hele 1650 liter.

Les mer om nye Hyundai i30 stasjonsvogn