NYE MINI CLUBMAN - EN STOR NYHET!

Hvis du skal følge magefølelsen, er det kjørefølelsen som teller. Den markante designen, det lekre utstyret og den typiske gokartfølelsen til den nye MINI Clubman får fart på pulsen.

Hva sier så fornuften til gode langkjøringsegenskaper, en romslig kupé og høy kvalitet? Og hva sier den til fire store sidedører, sidehengslede bakdører med Easy Opener-funksjon og toppmoderne kommunikasjonsteknologi fra MINI Connected?

Like greit at fornuften er enig når du lar magefølelsen bestemme!

Nyhet! MINI TO GO

Leasing gjort på vår måte. Ingen innskudd. Fast lav månedspris. Alt inkludert. Både service og vinterdekk.

Nå får du MINI CLUBMAN fra kr 3.999,-/MND*

*UTEN INNSKUDD

 Les mer om MINI TO GO!

 

 EN MINNERIK AVSLUTNING

Den delte bakdøren er ikke bare ufattelig tøff, men også praktisk. Her samarbeider virkelig form og funksjon. Har du hendene fulle gjør "Easy Opener" funksjonen at du kan åpne bakdørene med fjernkontrollen eller sveipe foten under den bakre støtfangeren - naturligvis uten å berøre bakdørene i det hele tatt. når dørene er stengt, vil trafikantene bak deg se de helt nydesignede horisontale baklyktene.

 

 GJENOMPPSTÅTT I NY KROPP

Nye MINI Clubman er ikke bare lengre og bredere enn sin forgjenger, her finner du også et vesentlig større innvendig miljø. Den ekstra plassen gir nå 5 fulle seter, ekstra benplass i baksetet, og større bagasjerom. Dessuten finner du den fleksible nedfellbare bakseteryggen, med 40:20:40 deling. På denne måten får du både med passasjerer og lengre gjenstander. Helt plutselig kan 360 liter bli 1.250 liter bagasjeplass.

 

Størrelsen gjør MINI Clubman til den perfekte allrounder, i sin nye utgave kan den sammenlignes størrelsesmessig med en VW Golf.

Interiøret i nye MINI Clubman har også fått helt ny design med et nytt instrumentpanel og moderne "infotainment" system. Det finnes også mulighet for å velge head-up display, parkeringsassistent, ryggekamera, aktiv cruise control med mer. Selvsagt har du mulighet til å velge blant mange ulike interiørdesign og farger, slik at du får akkurat den MINIen som passer deg. Og når du åpner døren vil du se en opplyst logo på bakken utenfor døren. 

 

 MOTORER og VARIANTER

Cooper 

Go-Cart følelse på sitt beste: Med 136hk og turbo klarer nye MINI Cooper Clubman sprinten fra 0-100km/t på bare 9,1 sekunder, og har en makshastighet på 205km/t.

Cooper D

150hk og lavt forbruk - dieselmotoren i MINI Clubman er helt ny! Trygg gassen i bånn, og 8,6 sekunder senere har MINI Cooper D passert 100 km/t. Toppfarten er på 212km/t men denne motoren bruker kun 4,1-4,4 liter pr 100km.

Cooper S

Fest grepet rundt sportsrattet og forbered deg på kraften i Cooper S motoren. Kun 7,2 sekunder bruker bilen på å nå 100km/t, og du får en toppfart på hele 228km/t. Dette vil garantert gi en kjøretur uten like.

 

 Besøk MINI.no for å sette opp og konfigurere din helt egen MINI Clubman