Nye Toyota Prius Executive

Pris kr 346.500,-*

PrivatLeie kr 3.383,-/mnd**

Service- og vedlikeholdsavtale kr 258,-/mnd***

Utstyr:

Automatgir, Toyota Safety Sense med radar, Cruise Control, Ryggekamera, DAB+ radio, Aut. klimaanlegg, Nøkkelfri start + mye mer.

 

Ledende hybridteknologi utviklet gjennom 19 år

  • Lengre, bredere og lavere
  • Rekordlavt CO2-utslipp: 70 g/km
  • Forbruk fra 0,30 l/ml
  • Tilhengervekt 725 kg
  • Bagasjerom 502 liter

Prius-opplevelsen er ganske enkelt i en klasse for seg. Et godt utseende, høy komfort og rikelig plass, er kombinert med den avanserte Hybrid Synergy Drive®-teknologien, presis aerodynamikk og lette materialer. I sum får du en bil med fine kjøreegenskaper, eksepsjonelt drivstofforbruk og svært lave utslipp av CO2.

 

Intelligent design

Den nye Prius kombinerer progressivt design med drivstoffeffektivitet, teknologi og kvalitet. Den har en profil som ligger tett ned mot bakken, smale LED-lykter, lavt panser og taklinje og lyktegrupper bak som gir den et karakteristisk utseende. Det høyteknologiske interiøret er preget av materielaer som er myke å berøre, dekorelementer i metallic-finish og unike Priusdetaljer.

 

 

Hybridlderen

Den nye Prius gir deg en kjøreopplevelse på et høyere nivå takket være det nye hybridsystemet. Batteriet genererer mer energi slik at du kan gjøre enda mer i helelektrisk modus. Du vil også glede deg over det sømløse samspillet mellom den elektriske motoren og bensinmotoren som sørger for kraftfull, dynamisk akselerasjon hver gang du har behov for det.

 

Les mer om Toyota Prius