Nye RAV4 Hybrid. Bytt perspektiv. Redefiner innovasjon.  

RAV4 Hybrid 2WD fra kr 375.900,-

RAV4 Hybrid 4WD fra kr 414.400,-

Kampanjerente Toyota RAV4 2,95%

RAV4 kommer med en rekke nye teknologier som er viktige ute i trafikken: Fra de enestående egenskapene i det nye hybridsystemet via tryggheten som følger med Toyota Safety Sense, til den smarte panoramamonitoren. Det er mange grunner til å utforske og prøve nye RAV4.

 

I over 20 år har RAV4 - den originale kompakt SUVen - vist hvordan en bilmodell kan tilpasses en aktiv livsstil sommer som vinter. Og nå blir den nye RAV4 lansert med hybridteknologi og en rekke andre innovative teknologier.

STILIG, TIDSRIKTIG DESIGN
Den nye RAV4 har elegante linjer kombinert med kraftfulle former. Bilen tar seg like godt ut i den travle byen som når du drar langt avsted for å nyte fritid og jakte på nye, spennende opplevelser. Den nye modellen skiller seg ut med en ny front med spesielle lykter med Bi-LED-teknologi mens LED-lysene bak gir den en særpreget signatur. De nye aluminiumfelgene kompletterer det nye, tidmessige designet.


HYBRID: DET BESTE FRA TO VERDENER

Hybridteknologien og funksjonaliteten i RAV4 har inngått en kraftfull allianse som sørger for høy effekt kombinert med lave driftsutgifter og utslipp.

TAR UTFORDRINGENE

Når forholdene blir krevende og du trenger ekstra veigrep, vil den nye RAV4 Hybrid AWD levere det som skal til. Du erfarer raskt av du har en bil som behersker de krevende situasjonene.


TREKKRAFT I MASSEVIS

Med mulighet til å kjøre med tilhengervekter opp til 1.650 kg, stiller RAV4 Hybrid i en klasse for seg hos alle dem som har behov for å trekke tilhenger, campingvogn eller båt.

UANSTRENGT KRAFT

Hybridsystemet i RAV4 utmerker seg ved å fjerne stresset ved kjøring under vanskelige forhold, førerplassen er bedre enn noensinne og den avanserte hybridteknologien bidrar til at kupeen er komfortabel med usedvanlig lite støy. Samtidig kan fullhybridsystemet i RAV4 levere umiddelbar effekt til akselerasjon når du trenger det for å kjøre effektivt og raskt mot nye mål.


FULL OVERSIKT MED ETT BLIKK

For første gang i en Toyota, kommer RAV4 nå med panoramamonitor som viser ett panoramabilde av hele området rundt bilen, et bilde som gir imponerende 360º 3D-oversikt hentet inn ved hjelp av fire kameraer. For å se detaljer kan du velge forskjellige bildeutsnitt: Levende bilder eller zoom for å oppdage eventuelle skjulte hindre eller farer ved kjøring i lave hastigheter, rygging eller manøvrering inn eller ut av trange parkeringsplasser.

 

TOYOTA SAFETY SENSE: MER FORBEREDT PÅ ALT

Din sikkerhet er vår fremste prioritet og de nye RAV4-modellene kommer med Toyota Safety Sense: Aktive sikkerhetsteknologier kombinert i en pakke - og en blindsonemonitor for å øke sikkerheten og gi deg en følelse av trygghet bak rattet. Toyota Safety Sense benytter nå radar i kombinasjon med kamera.Dette gir blant annet adaptiv fartsholder og fotgjengergjenkjenning i tillegg til sikkerhetsteknologier som kollisjonsvern, filskiftevarsler, automatisk fjernlys og skiltgjenkjenning.

 

INTERIØRDESIGN
EN GJENNOMFØRT OG ROMMELIG KUPÉ

Nye interiørmaterialer bidrar til en gjennomført kvalitetsfølelse og du kan velge mellom en rekke forskjellige stilige setetrekk. Uansett hvilken RAV4-modell du velger, møter du et interiør av høy klasse. Og enten du skal pakke bilen for en weekendutflukt eller ferietur, vil du og dine passasjerer sette pris på den rommelige og komfortable kupéen samtidig som bagasjerommet har bedre kapasitet enn noen gang.

 

MULTIMEDIA MED MANGE MULIGHETER

Den nye RAV4 er fullpakket med gjennomtenkt teknologi: Det lettbetjente Toyota Touch® multimedia-systemet med høyoppløselig 7” fargeskjem gir deg en rekke nyttige funksjoner, inkludert satelittnavigasjon, håndfri telefonbetjening via Bluetooth®, MP3- og iPod-tilkobling og som skjerm for ryggekameraet.

 

FULL OVERSIKT MED ETT BLIKK

Midt på instrumentpanelet har du en 4,2” multi-informasjonsdisplay med farger. Med en knapp på rattet velger du å få frem den informasjonen du trenger: Navigasjonsveiledning, energibruk, aktuell fartsgrense eller oppdaterte kjøredata. Visningen kan samkjøres etter behov med Toyota Touch®- skjermen på midtkonsollen.

 Les mer om nye RAV4 hybrid her