Yaris Hybrid Active S 

Pris kr 229.600,-*
PrivatLeie kr 1.509,-/mnd**
Service- og vedlikeholdsavtale kr 245,-/mnd***

Vinterhjul og metallic lakk inkludert i prisen 

Utstyr:
Automatgir, Toyota Safety Sense, Navigasjon, Ryggekamera, DAB+ radio, Aut. klimaanlegg, Regnsensor, Nøkkelfri start + mye mer.

 

Med dynamisk design og et stort modellutvalg, finner du en Yaris som passer for deg. Den er smidig og en bil du kan stole på uansett om du skal gjøre et raskt ærend eller legger av sted på langtur. Den nye Yaris hybrid er spesielt fordelaktig for deg som kjører mye i byområder. Den er lettkjørt og har et gjennomført interørdesign med høy kvalitet.

Yaris gir deg mulighet til å skape en bil slik du ønsker den fra andre, samtidig som det brede modellutvalget gir deg mulighet til å finne den bilen som dekker dine behov best mulig.

 

Interiør

Det er godt å sitte i Yaris-kupeen. Designet har en gjennomført kvalitet. Nye materialer og farger kommer i tillegg til at plassen er bedre enn før. Utstyrslisten er svært omfattend og gir deg alt det du trenger for en god bilopplevelse, uansett hvor du setter kursen.

Praktisk anvendelig og komfortabel
Yaris har mange forskjellige oppbevaringsrom både foran og bak slik at du alltid finner plass til ting du har med.

1. Et 60:40-delt baksete gir stor fleksibilitet og mange forskjellige muligheter til å utnytte plassen eff ektivt etter behov

2. Det store bagasjerommet har helt flatt gulv og to “etasjer”. Du får plass til mye ekstra under gulvet eller du kan fjerne gulvplaten for å få plass til ekstra høye ting.

3. Komfortabel plass for 5 i en kupé hvor man kan strekke ut og slappe av. Også i baksetet er det ekstra rommelig.

4. Panoramataket oversvømmer interiøret med et behagelig dagslys. Separat tildekning foran og bak gir ekstra fleksibilitet.

5. I hanskerommet finner du AUX-inn og USB-kontakt i tillegg til et praktisk lite “hemmelig” rom.

 

 

Toyota Touch & Go 

En helt ny bilopplevelse med satelittnavigasjon, ryggekamera, media, apper og enda mer.

Toyota Touch™* og Toyota Touch & Go™** gir deg en kombinasjon av muligheter du aldri tidligere har opplevd i en bil. Du styrer alt med fingertuppen via den brukervennlige berøringsskjermen.


1. Alt samlet. Fra fargeskjermen som måler 6,1" kan du betjene radio, CD-spiller og også enheter som f.eks musikkspiller som kobles til med USB- eller AUX-kontakten. Eller hente
frem drivstoff orbruk og andre kjøredata.

2. Ryggekamera er til uvurderlig hjelp når du skal rygge eller parkere. Du får opp et klart bilde på skjermen i dashbordet der du lett kan se skjulte hindre, beregne avstander og
parkere lett og med mindre risiko for skader.

3. Bluetooth® gjør det enkelt. Ring lovlig og håndfritt eller last ned musikk til din Toyota Touch™. Send og motta SMS-meldinger

4. Finn veien dit du skal med avansert satelittnavigasjon. Kartene og informasjonen er enkle å oppdatere og inkluderer fartsgrenser og varsling av fotobokser langs veien.

 

* Leveres som standardutstyr fra Active utstyrsgrad. ** Toyota Touch & Go™ er tilleggsutstyr fra Active utstyrsgrad. ◊ Du trenger en Bluetooth® MAP-profi l på din mobiltelefon.Effektiv utnyttelse av drivstoffet
Er du opptatt av lavt forbruk, kan du oppnå enestående resultater med Yaris Hybrid, uten at det går ut over ytelsene.

Kraftoverskudd når du trenger det
Yaris Hybrid leverer et svært høyt dreiemoment allerede ved lave turtall. Det betyr at den er trekkvillig med myk og sømløs akselerasjon.

Nesten så stille som snø
Med ren elektrisk drift er bilen tilnærmet lydløs.

Lave totalkostnader
Den rimeligste fullhybridbilen på markedet. Enestående drivstoff økonomi, lave utslipp og lave vedlikeholdskostnader – og dessuten – god andrehåndsverdi.

 

  Les mer om Toyota Yaris