Service og oljeskift

Sulland har merkeverksteder for 14 bilmerker i tillegg til at vi også utfører verkstedtjenester på andre merker. Vi hjelper deg til et problemfritt bilhold!

Bestill Service Nå

Service og oljeskift

Regelmessig vedlikehold av din bil er den beste forebygging av uforutsette problemer. Det ivaretar verdien på bilen og sikrer deg et mest mulig problemfritt bilhold. Tidspunkt for service og omfanget vil variere fra bilmerke til bilmerke, men står beskrevet i bilens vedlikeholdshefte.

Påfylling av olje

 

I Sulland har vi høyt kvalifiserte mekanikere som står klare til å hjelpe deg når bilen din trenger service. Vi utdanner våre mekanikere med kurs og oppdateringer flere ganger i året hos bilprodusentene for at de skal kunne gi den enkelte bil riktig reparasjon. 

Service

 

Økonomiservice

Billig Service

Sulland Økonomiservice 5+ er et vedlikeholdsprogram beregnet for person- og varebiler eldre enn 5 år. Vedlikeholdet inneholder de viktigste servicepunktene på motoren. Samtidig kontrollerer vi punkter som har betydning for trafikksikkerheten på bilen din.

Vi benytter originale deler og denne servicen gjelder alle bilmerker.

Vi skifter olje og oljefilter, og kontrollerer 15 punkter relatert til sikkerheten på bilen din. Vi benytter originale deler og denne servicen gjelder alle bilmerker.

Pris for personbil kr 2.490,-, pris for varebil kr 2.990,-

Les mer

Garantijobber

Uansett hvor du kjøper bilen kan du få utført reklamasjoner hos oss. Det er kun merkeverksteder som kan utføre garantijobber. Hvis du opplever problemer med din nye bil som du mener er reklamasjonsberettiget, kan du ta kontakt med oss.

Service

 


Sulland- Konto

Vi tilbyr faktura eller delbetaling med opptil 12 mnd. rentefri delbetaling.
Alltid 30- 60 dagers fri kreditt.


Les mer