Bardufoss > Volkswagen > Nybil > Volkswagen e-up

Volkswagen e-up

Liten elbil med mange fordeler som er perfekt for hverdagen

Den lille elbilen har en kraftig elmotor å by på som gir mye kjøreglede, null utslipp og en god rekkevidde på inntil 258 km.

Kontakt

Salg
Stengt
+ Vis flere åpningstider – Vis færre åpningstider
Torsdag 08. desember:
07:30 - 16:30
Fredag 09. desember:
07:30 - 16:30
Lørdag 10. desember:
10:00 - 14:00
Søndag 11. desember:
Stengt
Mandag 12. desember:
07:30 - 16:30
Tirsdag 13. desember:
07:30 - 16:30
Onsdag 14. desember:
07:30 - 16:30
Verksted
Stengt
+ Vis flere åpningstider – Vis færre åpningstider
Torsdag 08. desember:
07:30 - 16:30
Fredag 09. desember:
07:30 - 16:30
Lørdag 10. desember:
10:00 - 14:00
Søndag 11. desember:
Stengt
Mandag 12. desember:
07:30 - 16:30
Tirsdag 13. desember:
07:30 - 16:30
Onsdag 14. desember:
07:30 - 16:30
Postadresse

Industrivegen 11
9325 Bardufoss

Juridisk navn

Sulland Tromsø AS avd Andslimoen

Organisasjonsnummer

860 152 002

Fakturaepost

fakturamottak1820@moller.no

e-up! - liten elbil med mange fordeler


Volkswagen er opptatt av at elbilene skal ha den samme gode plassen og egenskapene som de vanlige bensin- og dieselbilene. Til tross for at e-up! er en liten elbil, har den de samme komfort- og assistentsystemene som i en stor Volkswagen. e-up! var den første serieproduserte elbilen fra Volkswagen. For oss betyr ikke "e" bare elektrisk og fri for utslipp, men også at elbilen er effektiv. Den nye e -up! kombinerer avansert elektrisk kjøring med flere innovative teknologier og god rekkevidde. Med e-up får du både bærekraftig kjøreglede i byen og på landeveien. I alle Volkswagens elbiler er det standard med både hurtigladeinntak og normalladeinntak bak tanklokket. Dette betyr at man kan lade elbilen på tre forskjellige måter: vanlig stikkontakt, veggboks eller hurtiglader. Ved hurtiglading lades bilen på under 30 minutter. Dermed er det mest hensiktsmessig å bruke hurtiglading når du er på farta, og lade hjemme når du har bedre tid.

e-up! har mye å by på – også på innsiden

Du vil bli overrasket over hvor mye plass som skjuler seg bak den kompakte fremtoningen til e-up!.

Forsetene med setevarme og stofftrekk i “beam grey” byr på høy komfort. Førersetet leveres med høydejustering som standard. Sharkskin dash pad som leveres kun til e-up!, er ergonomisk og gjør instrumentpanelet ekstra elegant. Blå ambientebelysning gir kupeen et moderne preg. Ta plass og gjør deg klar til mye moro bak rattet.

Komfortabel kjøring

e-up! har mye standardutstyr, men kan også leveres med mye smart ekstrautstyr.

e-up! er utstyrt med Climatronic klimaanlegg, setevarme i forsetene og oppvarmet frontrute, Car-Net mobile online-tjenester og Composition Phone radio. Som standard får du også skinnratt, blå ambientebelysning og de karakteristiske C-formede LED-kjørelysene. Bilen leveres med to ladekabler som kan kobles til alle vanlige stikkontakter samt med Type 2-uttak, slik at du enkelt kan lade bilen både hjemme og når du er på farten. Vi byr også på mye praktisk ekstrautstyr. Med veggboksen for hjemmebruk kan du lade din e-up! med 3,6 kW på seks til åtte timer, noe som er betydelig raskere enn med vanlige stikkontakter. For lading på offentlige ladestasjoner kan du velge mellom ladekabelen for lading med vekselstrøm (seks til åtte timer med 3,3 kW) eller CCS-ladekontakten. Denne spesielle tilkoblingen gjør det mulig å bruke CCS-hurtiglading, som gir deg 80 % batterikapasitet på kun 30 minutter.

Ønsker du å slippe inn mer lys og frisk luft, kan du velge panoramatak som ekstrautstyr. Som standard har e-up! også blant annet parkeringssensorer bak og cruise control.

Fjernstyrte funksjoner i e-up!

Den helelektriske e-up! gir deg enkel tilgang til mange funksjoner. Du kan til og med planlegge den neste kjøreturen fra sofaen hjemme. Men kjøringen må du stå for selv!

Ettersom bilen har nettilgang, kan mange av bilens funksjoner på en enkel måte fjernstyres med Car-Net e-Remote. Med denne smarttelefonappen kan du for eksempel regulere temperaturen i bilen, for å varme opp eller kjøle ned, kontrollere batteriets ladenivå eller styre ladingen, alt fra sofaen hjemme. Du har også tilgang til informasjon om bilen. Et raskt blikk på displayet forteller deg for eksempel hvor bilen er parkert, om du har husket å slå av lysene og om dørene er låst. Disse funksjonene har du også tilgang til i Car-Net-portalen. Alle relevante data som forbruk, rekkevidde og ladeinformasjon kan hentes frem like enkelt som når du bruker instrumentpanelet med multifunksjonsdisplay i e-up!


Kontakt

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Pål Østgård
Pål Østgård
Selgerleder
Odd Arild Nordseth
Odd Arild Nordseth
Daglig leder Sulland Bardufoss
Halgeir Dalhaug
Halgeir Dalhaug
Selger VW varebil
Hilde Vadstein
Hilde Vadstein
Selger