Bardufoss > Volkswagen > Nybil > Volkswagen Golf

Volkswagen Golf

Ikon med sportslige ambisjoner. Åttende generasjon av Volkswagen Golf setter en ny standard for digitalisering i klassen. Intelligent og tilkoblet. Intelligente assistentsystemer sørger for høyere kjørekomfort, samtidig som den velkjente Golf-følelsen er bevart.

På jakt etter sportslige kjøreopplevelser? Gode kjøreopplevelser er standard i de ladbare hybridene Golf Style eHybrid og GTE, takket være den ladbare hybrid-teknologien med inntil 72 km elektrisk rekkevidde og en ytelse på inntil 245 hk.

Kontakt

Salg
Stengt
+ Vis flere åpningstider – Vis færre åpningstider
Lørdag 25. mars:
10:00 - 14:00
Søndag 26. mars:
Stengt
Mandag 27. mars:
07:30 - 16:30
Tirsdag 28. mars:
07:30 - 16:30
Onsdag 29. mars:
07:30 - 16:30
Torsdag 30. mars:
07:30 - 16:30
Fredag 31. mars:
07:30 - 16:30
Verksted
Stengt
+ Vis flere åpningstider – Vis færre åpningstider
Lørdag 25. mars:
10:00 - 14:00
Søndag 26. mars:
Stengt
Mandag 27. mars:
07:30 - 16:30
Tirsdag 28. mars:
07:30 - 16:30
Onsdag 29. mars:
07:30 - 16:30
Torsdag 30. mars:
07:30 - 16:30
Fredag 31. mars:
07:30 - 16:30
Postadresse

Industrivegen 11
9325 Bardufoss

Juridisk navn

Sulland Tromsø AS avd Andslimoen

Organisasjonsnummer

860 152 002

Fakturaepost

fakturamottak1820@moller.no

Helt nye, helt digitale, Golf

Den nye Volkswagen Golf setter en ny standard for digitalisering i klassen. Intelligent og tilkoblet. Intelligente assistentsystemer sørger for høyere kjørekomfort, samtidig som den velkjente Golf-følelsen er bevart. 

Den åttende generasjonen av Volkswagen Golf er mer komfortabel og intelligent med flere tilkoblingsmuligheter sammenlignet med tidligere modell. 


Den nye Golf har mange høydepunkter


Innovision Cockpit
Den nye Volkswagen Golf er første modell i sin prisklasse med en digital high-end cockpit som standard. Systemet aktiverer automatisk din personlige førerprofil* med ønskede innstillinger for sete, lys og klima. Du kan enkelt endre innstillingene i Innovision Cockpit (ekstrautstyr) på det 10-tommers Digital Cockpit kombiinstrumentet kombinert med 10-tommers Discover Pro navigasjonssystem. Digital Cockpit viser klassisk innhold som turteller, speedometer og kilometerteller, men kan også vise andre nyttige data. For eksempel kan navigasjonskartet vises på hele skjermen. Navigasjonssystemene Discover Media og Discover Pro har stor skjerm for visning av en rekke funksjoner med tilhørende grafikk og animasjoner, akkurat som på smarttelefonen. Her kan du legge til bilder og favorittfunksjoner på startsiden.


*Tilgjengelig etter at du har satt opp en Volkswagen ID konto og logget på første gang 


IQ.LIGHT

Den nye Volkswagen Golf tar arven fra den ikoniske ur-Golfen over i en ny tid. Nye Golf har et dynamisk design med lav front, smale LED-Matrix-frontlykter og den nye Volkswagen-logoen. Som alltid er alle detaljene på Volkswagen Golf harmonisk og perfekt tilpasset til hverandre. Hekken har smale baklykter og Golf-signatur, mens eksosrørene er diskré plassert under den elegante hekkdiffusoren. 


Lysdesign

Volkswagen Golf leveres som standard med LED-hovedlykter. De er dynamisk integrert i det lave frontpartiet og strekker seg helt inn i forskjermene på sidene. Integrerte tåkelys hører med til standardutstyret. Den markante designen med fire «øyne» gir en lett gjenkjennelig lyssignatur. De smale LED-baklyktene setter et karakteristisk preg på hekken. IQ.LIGHT LED-Matrix-hovedlykter med dynamisk fjernlysregulering leveres som ekstrautstyr. De tilpasser automatisk lysfordelingen til trafikken på veien foran deg.  


Innvendig design

Den heldigitale førerplassen har to displayer. Her finner du 10-tommers Digital Cockpit kombiinstrument og Composition Media radio med 8,25-tommers* berøringsskjerm. Den intuitive berøringsskjermen erstatter mange av de tidligere bryterne og knappene. Ambientebelysningen kan leveres med inntil 32 forskjellige fargenyanser (ekstrautstyr) og skaper en behagelig atmosfære i bilen. Selv med alle de digitale nyhetene er Golf-følelsen fortsatt den samme.

*10-tommers berøringsskjerm kan leveres som ekstrautstyr til Ready 2 Discover og Discover Media. Med Discover Pro blir den til Innovision Cockpit. 


Ambientebelysning

Sett stemning i den nye Volkswagen Golf med kupébelysningen i 10 forskjellige lysfarger. Som ekstrautstyr får du inntil 32 fargetoner å velge mellom. Det gjør det mulig å skape en stemning i bilen som passer humøret og anledningen.  IQ.DRIVE

Travel Assist

Travel Assist (ekstrautstyr) aktiveres med et tastetrykk og sørger for høy kjørekomfort* i kjedelige og monotone kjøresituasjoner.

 • På motorveier og godt utbygde landeveier kan Travel Assist holde bilen i kjørefeltet, passe på at fartsgrensen ikke overskrides og holde sikker avstand til kjøretøyet foran.
 • Hvis bilen også er utstyrt med direktekoblingsgirkasse (DSG), kjører du avslappet i tett trafikk og kø.

* Innenfor systemets begrensninger. Føreren må hele tiden være klar til å overstyre førerassistentsystemet. Det er førerens ansvar å kjøre på en ansvarsfull måte.


Automatisk avstandsregulering (ACC)

Automatisk avstandsregulering (ACC, ekstrautstyr) kan hjelpe deg å holde en innstilt topphastighet* og en avstand til kjøretøyet foran. I kombinasjon med et navigasjonssystem (ekstrautstyr) utvides systemet med funksjonene forutseende hastighetsregulering og kurveassistent. Systemet registrerer offisielle fartsgrenser, slik at du unngår å kjøre for fort.** I tillegg tilpasses bilens hastighet til svinger, kryss (avkjøringer) og rundkjøringer ved hjelp av strekningsdata fra navigasjonssystemet.**

* I inntil 210 km/t.  ** Innenfor systemets begrensninger. 


Golf GTI

Åttende generasjon av Golf GTI er sportsligere enn noen gang med 245 hk. Høydepunkter

 • 245 hk TSI DSG automatgir

 • Senket sportsunderstell

 • Tverrakseldifferensial

 • Særegen styling og grill med bikubemønster og rød pyntelist

 • Røde bremsekalipere

 • 17’’ lettmetallfelger med 225/45 17 dekk

 • LED hovedlys

 • Sportsseter med integrerte hodestøtter

 • Sportsratt med girhendler og rød søm

 • Sort taktrekk og alupedaler

 • Ambientebelysning med hele 30 fargevalg 

Golf R

Med imponerende nyvinninger, hastighet og dynamikk flytter Golf R grensene for hva som er mulig. En bil for alle som vil ha noe kjent og trygt, men likevel litt utenom det vanlige. Dette er toppmodellen i Golf-serien og den fremste representanten for merket R.


Den beste i sin generasjon

Golf R viser virkelig hva R står for med en TSI-motor på 320 hk og akselerasjon fra 0 til 100 km/t på 4,7 sekunder. 4MOTION firehjulstrekk med R-Performance Torque Vectoring på bakakselen fordeler drivkraften etter behov. Golf R er fintunet i nordsløyfen på Nürburgring. Topphastigheten er elektronisk begrenset til 250 km/t, men med R-Performance-pakken (ekstrautstyr) kan den økes til 270 km/t. Da får bilen også to ekstra kjøreprofiler: Nürburgring-profilen Special og profilen Drift for optimal kjøredynamikk på lukkede baner.


R-Styling

Utvendig design – designet for toppytelser

Volkswagen Golf R har et sportslig og markant design. Den særegne  støtfangeren forani R-design med store luftinntak, eksklusive sideskjørt, 18-tommers Jerez lettmetallfelger (standardutstyr) og understell som er senket med 20 mm, viser tydelig at dette er en sprek bil. R-Performance pakken inneholder ekstrautstyr som hekkspoiler og 19-tommers Estoril lettmetallfelger. Ny støtfanger bak og fire doble eksosrør levert fra Akropovic i titan (ekstrautstyr) gir et ekstra sportslig preg og lyd.


Interiør – førerplassen

Volkswagen Golf R har en komfortabel kupé med sportslig stil. Foran har den Top sportsseter med integrerte hodestøtter i R-design. Innovision cockpit, 10,2'' programmérbart digitalt instrumentdisplay (standardutstyr) samler for første gang alle sportslige visnings- og betjeningselementer i visningen R-View, som er spesielt tilpasset Golf R. Infotainmentssystem «Discover Pro» navigasjon med 10" berøringsskjerm og stemmestyring leveres som standard. R-tasten på det spesialtilpassede, sportslige 3-ekers multifunksjonsrattet i skinn med touch-taster (standardutstyr) gir tilgang til Race-profilen med et tastetrykk. 

Bygg din Golf her

Prisliste og brosjyrer

Kontakt

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Pål Østgård
Pål Østgård
Selgerleder
Odd Arild Nordseth
Odd Arild Nordseth
Daglig leder Sulland Bardufoss
Halgeir Dalhaug
Halgeir Dalhaug
Selger VW varebil
Hilde Vadstein
Hilde Vadstein
Selger