Bardufoss > Volkswagen > Nybil > Volkswagen Passat GTE

Volkswagen Passat GTE

Over 40 % lengre elektrisk rekkevidde. Mer komfort. Lavere forbruk.

Volkswagen Passat GTE er en stor stasjonsvogn og ladbar hybrid som har en forbedret rekkevidde på over 40% sammenlignet med tidligere modell. Derfor kan du nå kjøre enda lenger uten utslipp – inntil 59 km på strøm. Dette gjør den til et bærekraftig alternativ på både korte og lengre turer. En god ide alle dager i uken, helt enkelt.

Kontakt

Salg
Stengt
+ Vis flere åpningstider – Vis færre åpningstider
Søndag 27. november:
Stengt
Mandag 28. november:
07:30 - 16:30
Tirsdag 29. november:
07:30 - 16:30
Onsdag 30. november:
07:30 - 16:30
Torsdag 01. desember:
07:30 - 16:30
Fredag 02. desember:
07:30 - 16:30
Lørdag 03. desember:
10:00 - 14:00
Verksted
Stengt
+ Vis flere åpningstider – Vis færre åpningstider
Søndag 27. november:
Stengt
Mandag 28. november:
07:30 - 16:30
Tirsdag 29. november:
07:30 - 16:30
Onsdag 30. november:
07:30 - 16:30
Torsdag 01. desember:
07:30 - 16:30
Fredag 02. desember:
07:30 - 16:30
Lørdag 03. desember:
10:00 - 14:00
Postadresse

Industrivegen 11
9325 Bardufoss

Juridisk navn

Sulland Tromsø AS avd Andslimoen

Organisasjonsnummer

860 152 002

Fakturaepost

fakturamottak1820@moller.no

Passat GTE


Volkswagen Passat GTE er en praktisk og stor ladbar hybridbil som har det ypperste innen miljøteknologi. Passat GTE er en toppmodell med minimalt forbruk, og kombinerer det beste fra to verdener: ren elektrisk drift i det daglige og hybridteknologi med full rekkevidde til de lengre kjøreturene. Passat GTE har en turtallsvillig 1.4 liters turbobensinmotor og en elektromotor med til sammen 218 hestekrefter. Den ladbare hybridbilen akselererer fra 0-100 km/t på 7,6 sekunder, og har en rekkevidde på inntil 59 kilometer med kjøring på ren elektrisitet. Passat GTE kan kjøres i ulike moduser, for eksempel kan føreren velge «e-mode» for ren elektrisk drift. Stiller man bryteren på «GTE» får man frem de mest sportslige sidene ved å hente ut maks fra begge motorer. Kupeen i den nye Passat GTE har eksklusive detaljer som ambientebelysning, setetrekk i titansort viennaskinn og alcantara, applikasjoner i aluminiumsfinish og høyglanset sort pianolakk. Innovative assistent- og underholdningssystemer sørger for komfort og avslapning underveis, og viser tydelig at stil bare er et spørsmål om effektivitet.

Ladbar hybrid

Drivlinje

Passat GTE leveres med forhjulstrekk og har en elmotor (115 hk) og en TSI bensinmotor (156 hk) som i kombinasjon yter 218 hk. Elmotoren og TSI bensinmotoren jobber sømløst sammen for å holde forbruket nede ved å utnytte el og fossilmotorens fordeler. Ved å velge mellom de ulike modusene e-mode, GTE eller hybrid-modus, kan du som sjåfør selv velge hvilket modus du ønsker å bruke på kjøreturen. I e-modus kan du velge å kjøre inntil 59 km på strøm.


Rekkevidde

 Med en rekkevidde på inntil 59 km på strøm beviser Volkswagen Passat GTE med sin ladbare hybridteknologi at det ikke lenger er noe problem å kjøre elektrisk i hverdagen. Batterikapasiteten er økt med over 70% til 13 kWt (netto), mens rekkevidden er forbedret med over 40% sammenlignet med tidligere modell (35 km NEDC). I modusen e-mode for elektrisk drift kan du kjøre uten lokale utslipp og så å si lydløst.  


Ladestyring

Batteriet kan lades fra en vanlig stikkontakt eller på offentlige ladestasjoner. Litiumionbatteriet på 13 kWt (netto) er fulladet etter ca. 5 timer med AC lading på 2,3 kW (10A) timer med en mode 2 husholdningskontakt. Bruker du bruker en offentlig ladestasjon eller vegglader som leveres som ekstrautstyr, er det mulig å fullade batteriet på 3 timer og 33 min med AC lading på inntil 3,6 kW (16A) timer med 230V IT eller 400V TN.


GTE-modus

Ønsker du en sportsligere kjøreopplevelse? I GTE-modus får du føle de konsentrerte kreftene fra TSI- og elektromotoren. Den sørger for både sportslige kjøreytelser og økonomisk kjøring med et blandet forbruk fra 1,2 l/100 km og et strømforbruk blandet kjøring fra 15,3 kWt/100 km. 0 - 100 km/t tar kun 7,6 sekunder, mens toppfarten er begrenset til 222 km/t.  


E-modus

Så sant batteriet er tilstrekkelig ladet og utetemperaturen tillater det, starter Volkswagen Passat GTE ladbar hybrid automatisk opp i elektrisk modus, såkalt E-modus. Det kraftige litiumionbatteriet på 13 kWt (netto) forsyner bilen med strøm og lar deg kjøre inntil 59 km med null utslipp. Det betyr at du kan unngå unødig støy og utslipp når du kjører i by- og boligområder. Høye hastigheter er heller ikke noe problem, så E-modus kan fint også brukes på motorveien i hastigheter på inntil 130 km/t.

Design og lys

Eksteriør

Fronten til Volkswagen Passat GTE har en tydelig linjeføring, en langstrakt silhuett og en markant grill. Designelementer som blå bremsekalipere, C-formet LED-kjørelys i støtfangeren og GTE-logo foran, på sidene og bak gir bilen et unikt preg. LED-hovedlyktene⁠ med integrert lyssignatur er også med på å fremheve designen.


Interiør

Sett deg inn i den nye Volkswagen Passat GTE og kjenn følelsen av frihet. Den horisontale dekoren på instrumentpanelet som strekker seg over dørene, gjør at kupeen virker større og romsligere. Den optimerte midtkonsollen med stort oppbevaringsrom og setetrekkene i kunstskinn/ArtVelour⁠ med ErgoActiv utforming og blå detaljer, er både elegante og praktiske.

 

Lys

LED-lysene til Volkswagen Passat GTE gir bedre sikt. Den C-formede LED-lyslisten i støtfangerne er ikke bare en flott detalj, men fungerer også som kjørelys.

LED-Matrix-hovedlykter med adaptive lys og LED-kjørelys leveres som standard og har en tiltalende design og høy lyseffekt. I kombinasjon med dynamisk fjernlysregulering tilpasses lysfordelingen omgivelsene, slik at det er mulig å kjøre med fjernlyset på hele tiden uten at andre trafikanter blir blendet.


Felger

Du har din stil – Passat GTE ladbar hybrid stiller med matchende Dartford⁠ lettmetallfelger. Velg blant flere ulike uttrykk, fra det klassiske og elegante til det dynamiske og sportslige.

Teknologi og underholdning

I Volkswagen Passat GTE er du alltid på nett og kan kommunisere med venner, familie og jobbkollegaer akkurat som hjemme eller på kontoret. Et innebygd eSIM-kort gir deg trådløs tilgang til online-tjenestene fra We Connect.


We Connect

 Med We Connect⁠ er du alltid tilkoblet din Passat GTE og kan benytte en rekke praktiske og innovative digitale tjenester og tilbud fra Volkswagen.  


We Connect Plus

We Connect Plus⁠ gir deg økt komfort, mer underholdning og enda flere smarte funksjoner. Fra intelligent navigasjon med sanntidsinformasjon via medie-streaming og nettradio til muligheten for å styre diverse bilfunksjoner fra smarttelefonen.  

I Volkswagen Passat GTE har både du og passasjerene dine internettforbindelse og tilgang til underholdning på kjøreturen. Lydkvaliteten er utmerket, og navigasjonsfunksjonene er enkle å bruke.


Streaming av media

Med streaming av favorittmusikken i bilen, går milene unna uten at du merker det. Logg inn én gang med brukerdetaljene dine, og vipps har du tilgang til streaming-tjenestene fra navigasjonssystemet i Volkswagen Passat GTE – uten at du trenger en ekstern enhet. Og med nettradio har du tilgang til et enormt utvalg radiostasjoner og podcaster. I tillegg kan du og passasjerene koble til inntil åtte enheter for internett via den integrerte e-SIM⁠ trådløsfunksjonen.

Assistentsystemer

IQ.DRIVE er Volkswagens samlebetegnelse for alle intelligente førerassistentsystemer. IQ.DRIVE står for innovative ideer som skal bidra til høyere komfort og sikkerhet. 


Adaptiv Cruise Control (ACC)

Adaptiv Cruise Control⁠ (ACC) med forutseende hastighetsregulering kan hjelpe deg å holde en innstilt hastighet og avstand til kjøretøyet foran i inntil 210 km/t. Forutseende hastighetsregulering supplerer disse funksjonene med hastighets- og kurveassistanse. Systemet registrerer offisielle fartsgrenser, slik at du unngår å kjøre for fort. Ved hjelp av prediktive data om strekningen beregner systemet den optimale hastigheten i svinger⁠. Dette øker kjørekomforten, samtidig som drivstofforbruket reduseres.


 Travel Assist

Travel Assist⁠ kjøreassistent lar deg bruke funksjoner for automatisert kjøring ved å trykke på en tast på rattet. Travel Assist sørger for kjørekomfort på høyeste nivå. På motorveier og gode landeveier kan Travel Assist holde bilen i kjørefeltet, passe på at fartsgrensen ikke overskrides og holde sikker avstand til kjøretøyet foran⁠.


Front Assist

Den elektromekaniske bremsekraftforsterkeren kombinert med nødbremseassistenten Front Assist⁠ med fotgjengerregistrering kan redusere bremselengden til Volkswagen Passat GTE. Det bidrar blant annet til å redusere faren for sammenstøt med fotgjengere⁠.  


Proaktiv passasjerbeskyttelse

Proaktiv passasjerbeskyttelse⁠ klargjør bilens sikkerhetssystemer før eventuell kollisjon og beskytter deg i kritiske situasjoner⁠.


Emergency Assist

Emergency Assist⁠, nødhjelpassistent overtar delvis styringen⁠ av Passat GTE dersom føreren skulle få et illebefinnende. Systemet aktiveres når det ikke lenger registrerer aktivitet. Dersom føreren ikke reagerer til tross for varsling fra systemet, forsøker systemet å aktivere føreren og advare passasjerer og andre trafikanter. Hvis føreren ikke overtar styringen, kan systemet holde bilen i kjørefeltet og bremse til bilen står i ro. 

Bygg bil

Prisliste og brosjyre

Kontakt

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Pål Østgård
Pål Østgård
Selgerleder
Odd Arild Nordseth
Odd Arild Nordseth
Daglig leder Sulland Bardufoss
Halgeir Dalhaug
Halgeir Dalhaug
Selger VW varebil
Hilde Vadstein
Hilde Vadstein
Selger