Ford Go Further 2019

Go Further er Fords slagord. Det er også navnet på arrangementet Ford lager når det er store nyheter som skal avsløres. Vi gleder oss mer til årets arrangement enn noen gang tidligere!


At Ford legger arrangementet til Amsterdam og Nederland er ikke tilfeldig. I tillegg til Norge er Nederland det landet i Europa som har omfavnet elektrifiserte biler i størst mulig grad. Også i Nederland har miljøvennlige incentiver fra myndighetene gjort at elbilandelen i landet har skutt i været. Med dette i bakhodet er det med store forhåpninger vi drar til Amsterdam!

Tema: Elektrifisering

Som de fleste andre bilmerker er det elektrifisering som gjelder i disse dager. Vi har tidligere skrevet litt om at Ford ikke har delt like mye av sine planer som konkurrentene. Dette vil virkelig forandre seg veldig snart og Go Further 2. april er startskuddet. Fords elektrifiseringsteam "Team Edison" vil her avsløre noe av det de har jobbet med de siste to årene.

To nyheter er allerede lekket

Vi kan allerede avsløre at Ford kommer med elektrifiserte utgaver av både Fiesta og Focus. Disse kommer først med et mildhybridsystem. Dette er et system med en startmotor som gjenvinner og lagrer energi som oppstår under bremsing. Med dette systemet vil drivstofforbruket gå ned samtidig som startmotoren også vil gjøre bilen mye mer responsiv. Sammen med Fords prisvinnende 1.0 liters EcoBoost- motor vil dette gjøre både Fiesta og Focus enda bedre!

Elektrifiserte nyttekjøretøy

Det vil også bli avslørt en del nyheter på nyttekjøretøy. Blant annet gjelder dette elektrifisering av Transit og Transit Custom samt Tourneo Custom 8-seter. Disse modellene vil være klare for bestilling allerede i år. 

Rosinen i pølsa

Avsløringen vi gleder oss aller mest til er allikevel den helektriske Mustang-inspirerte crossoveren som er varslet. Med over 480 kilometers rekkevidde, skikkelig størrelse og Fords velkjente og gjennomprøvde kjøreglede er dette en bil som kommer til å ta markedet med storm."It is going to go like hell"

Disse ordene tilhører Fords styreformann, Bill Ford. Når man vet hva slags biler Ford har laget tidligere og selveste Bill Ford sier dette er det liten tvil om at denne bilen vil være noe for seg selv.

"Hold your horses"

- Ford Motor Companys tweet under lanseringen av en annen elektrisk SUV for et par uker siden


Vi gleder oss

"Jeg har vært på mange lanseringer med Ford tidligere, men har aldri gledet meg mer enn denne gangen" sier Sullands merkesjef Morten Weme. Sammen med våre daglige ledere i alle våre Ford- butikker reiser han til Nederland om en liten uke.

Følg med live

Vi lover å holde deg oppdatert og arrangementet kan følges live. Vi kommer tilbake med enda mer når det nærmer seg!

Har du fortsatt ikke registrert deg på vår interesseliste?

Registrer deg her