Sett deg på interesselisten for Ford EXPLORER, KUGA og PUMA

De store nyhetene er på vei mot Norge! Etter lanseringsfesten i Amsterdam hvor Ford lanserte nye modeller på rekke og rad har du nå muligheten til å få den siste informasjonen først om årets lanseringer fra Ford. Store, sterke Ford Explorer er endelig klar for Europa og Norge. Ford Kuga har fått hele tre elektrifiserte drivlinjer å velge mellom og i tillegg er sommerens store nyhet, nemlig Ford Puma på vei!


Vi har nå satt opp interesselister for årets store nyheter fra Ford. Explorer, Kuga og Puma vil være det store som skjer med Ford dette året i tillegg til den helelektriske, Mustang- inspirerte SUVen med 600 km rekkevidde som blir avduket mot slutten av året. Vil du ha den siste informasjonen først? Da skal du melde deg på vår interesseliste. Vi vil da holde deg oppdatert om den eller de modellene du velger samt å gi deg beskjed med en gang bilene blir klare for bestilling. Legg gjerne igjen ditt mobilnummer så tar vi gjerne en prat om Fords store nyheter dette året :)

Så litt om bilene:


FORD EXPLORER PLUG-IN HYBRID

- NHYTTEKJØRETØY

Endelig vil mange si. Ford Explorer har i en årrekke vært USAs desidert mest populære SUV. Explorer har på mange måter definert segmentet «stor SUV» og vi er veldig glade for at vi nå kan tilby denne modellen på det Norske markedet. Grunnen til at dette ikke har skjedd tidligere er naturligvis at en amerikansk Ford Explorer har blitt knallhardt straffet av det norske avgiftssystemet. Nå kommer bilen som Plug-In hybrid og da blir saken plutselig annerledes. Som en komfortabel og luksuriøs SUV vil Explorer skille seg ut i det norske markedet med voldsom plass, 7 seter, hengervekt på 2500 kg og et dreiemoment på hele 840 Nm (!)

Nye Explorer Plug- In har en systemytelse på 450 HK og vil være det perfekte fremkomstmiddelet til hytta. Vi legger også til at bilen selvfølgelig kommer med firehjulstrekk. Bilen er faktisk såpass romslig at det selv ved 7 seter i bruk er en del bagasjeplass bak tredje seterad.

Explorer er kjent for sine svært gode terrengegenskaper og med en rekke forskjellige kjøremoduser tilpasset forskjellige underlag vil dette sannsynligvis være markedets beste og mest komfortable hyttekjøretøy

Nye Explorer er allerede på veien i USA og har fått fantastiske tilbakemeldinger siden lanseringen. Bilen er ventet som plug-in hybrid på nyåret

FORD KUGA
- The Power of Choice

Med hele spekteret av Fords hybride drivlinjer er KUGA den bilen på markedet som gir deg størst valgfrihet.
Dette har gjennom mange år vært en av Norges absolutt mest populære SUVer og nå kommer den i helt ny drakt. Nye Kuga vil bli levert med flere alternative drivlinjer og endelig er ett av alternativene en ladbar hybrid. Den ladbare hybriden kommer med en rekkevidde på opptil 50 km målt etter den nye og strenge WLTP- metoden. Dette betyr at den også vil komme gunstig ut med tanke på avgifter og vil være en meget god familiebil for den aktive familien. 

Kuga vil i tillegg bli levert som selvladende hybrid og mild hybrid. 

Vi nevner også at nye KUGA er en splitter ny modell med alle nyvinninger det innebærer. At bilen har blitt noe bredere, noe lenger og i tillegg har en svært god utnyttelse av plassen er noe våre kunder vil sette pris på. Den har i tillegg et svært sporty utseende og Fords unike kjøreegenskaper er naturligvis videreført og forbedret.

FORD PUMA
- Splitter ny SUV

Bilen vil vises i sin fulle prakt til sommeren og vil størrelsesmessig legge seg mellom Ecosport og Kuga. Ved lansering vil minst ett elektrifisert alternativ være tilgjengelig, nemlig mild hybrid. Dette er en bil vi har store forventninger til og en bil som er i en klasse som er i stor vekst. En kompakt SUV med Fords dynamiske og svært gode kjøreegenskaper vil være en bil som bør være perfekt for mange. Når vi i tillegg vet at denne bilen også vil bli elektrifisert er det en svært spennende modell vi står overfor. 

PUMA vil bli avduket på skikkelig vis til sommeren og vi gleder oss til å vise deg denne bilen.

Meld deg på her:

Få de siste nyhetene først!

* obligatorisk
Hvilken bil ønsker du informasjon om? 

Vennligst kryss av for hvilke måter du vil høre fra oss

Du kan avmelde deg når som helst i footeren i alle våre nyhetsbrev. For informasjon om personvern, vennligst se sulland.no. Velkommen til oss!

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.