Bodø > BMW > Nybil > BMW 225xe Hybrid

BMW 225xe Active Tourer

BMW 225xe Active Tourer er full av energi og perfekt for bylivet. Bilen har rask akselerasjon på få sekunder. Det gir kjøreglede på korte og lange kjøreturer, akkurat som du forventer av en BMW.

BMW 2-serie Active Tourer tilbyr basisutstyr av høy kvalitet og typisk BMW-kjøreglede med opptil 326 hk* Den er ideell for aktive mennesker, og tilbyr et lasterom på opptil 1370 liter i tillegg til et effektivt drivverk, moderne design og det høyeste nivået av teknisk komfort.

Prøvekjør BMW 225xe Active Tourer

Få tilbud på BMW 225xe Active Tourer

BÆREKRAFTIG BYKJØRING

Du ser med en gang hvor bilen kommer fra, og hva som driver den. De karakteristiske blå grillribbene og navkapslene på BMW 225xe Active Tourer står for innovativ og kraftfull fremdrift. Den store nyregrillen og de store gjennomgående luftinntakene på BMW 225xe Active Tourer forsterker det sportslige uttrykket. Typisk BMW, og samtidig unik.

I SENTRUM

BMW 225xe Active Tourer er full av energi, det gjenspeiler den innvendige designen. I tillegg gir den høye sittestillingen god oversikt uansett hvilken plass du sitter på. Ta plass og nyt kjøregleden.

GRENSESPRENGENDE ENERGI

Den intelligente energistyringen er en av kjernefunksjonene i BMW iPerformance-konseptet. Dette systemet koordinerer samspillet mellom BMW-drivkomponentene og elmotoren slik at bilen får både effektiv energiutnyttelse og dynamiske kjøreytelser.  Med eDrive-tasten kan du velge mellom tre elektriske kjøremodi: AUTO eDrive, MAX eDrive og SAVE BATTERY.

LADBAR BYBIL

BMW eDrive omfatter en rekke innovative produkter og tjenester som gjør kjøring med elbil og hybridbil komfortabelt og praktisk i hverdagen: alt fra lading hjemme og bruk av det stadig voksende antallet offentlige ladestasjoner til nettbasert navigasjon.

Ønsker du å vite mer om modellen?

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Mats Steensen
Mats Steensen
Daglig leder Sulland Bodø BMW
Stian Simonsen
Stian Simonsen
Salgssjef
Emil Nicolaisen
Emil Nicolaisen
Bilselger