Bodø > BMW > Nybil > BMW 4 Serie Cabriolet

BMW 4-serie Cabriolet

I oktober ruller helt nye BMW 4-serie Coupe inn på norske veier. Før den siste snøen smelter til vår neste år, får den selskap av helt nye BMW 4-serie Cabriolet.

For 35 år siden lanserte BMW første generasjon av BMW 3-serie Cabriolet. Når 6. generasjon kabriolet i dette segmentet lanseres neste år, følger den sin forgjenger fra 2013 og bærer navnet BMW 4-serie Cabriolet.

Prøvekjør BMW 4-serie Cabriolet

Få tilbud på BMW 4-serie Cabriolet

Likheten med den iøynefallende designen til BMW 4-serie Coupé er naturligvis stor, men silhuetten til Cabriolet-modellen er likevel særegen, både med taket oppe og nede. Mens forrige generasjon hadde en hardtop-løsning, har helt nye BMW 4-serie Cabriolet et tak i stoff. Det gir en vektbesparelse på takkonstruksjonen på 40 prosent. En elektrisk motor sørger for at taket åpnes eller lukkes på 18 sekunder, og manøveren kan gjøres i hastigheter på opptil 50 km/t. Kapasiteten i bagasjerommet øker fra 300 til 385 liter når taket er lukket. Det er en økning på henholdsvis 80 og 15 liter sammenlignet med forrige generasjon.


Interiøret i 2+2-seteren er førerorientert og elegant. Helt nye BMW 4-serie Cabriolet byr på det samme rikholdige utvalget av infotainment-løsninger, digital instrumentering og førerassistansesystem som coupé-modellen gjør – og litt til. På kjølige dager sørger eksempelvis den integrerte ventilasjonen i hodestøttene for mer komfort og varme.


For liebhabere og feinschmeckere blir det selvsagt også mulig med skreddersøm av en rekke ulike materialer og detaljer, både på eksteriør- og interiørdesignen.


Første modell ut på det norske markedet i mars neste år, blir BMW M440i xDrive Cabriolet. Under panseret er det den velkjente bensinmotoren på tre liter med seks sylindre i rekke som sørger for underholdningen. Med en effekt på 374 hk og et dreiemoment på 500 Nm gjøres sprinten fra 0-100 km/t unna på 4,9 sekunder, mens toppfarten nås ved 250 km/t.


Estimert startpris for BMW M440i xDrive Cabriolet er fra 992 500 kroner. Sulland vil om kort tid åpne for bestilling. Senere i 2021 lanseres flere motoralternativer.


– Med helt nye BMW 4-serie Cabriolet har vi sluppet to av tre modellvarianter av den nye generasjonen BMW 4-serie. Neste tilskudd i familien vil bli en firedørs Gran Coupé, som også vil komme som den helelektriske BMW i4. Historien om den helt nye generasjonen BMW 4-serie er derfor langt fra ferdig.

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Mats Steensen
Mats Steensen
Daglig leder Sulland Bodø BMW
Stian Simonsen
Stian Simonsen
Salgssjef
Emil Nicolaisen
Emil Nicolaisen
Bilselger