Bodø > BMW > Nybil > BMW 6 Serie Gran Turismo

BMW 6-serie Gran Turismo

Fremragende på alle måter: BMW 6-serie Gran Turismo står for elegant og unik design, omfattende kjørekomfort og suveren kjøredynamikk.

Det markante eksteriøret med en ny nyreform og en modifisert lyktekonstruksjon understreker det individuelle utseendet på bilen, slik at den fremstår enda mer progressiv. Interiøret avslører luksuriøs plass, raffinert med materialer av høy kvalitet og innovative funksjoner. I kombinasjon med perfekt koordinert kjøredynamikk, kan ikke kjøreturen med BMW 6-serie Gran Turismo bli lang nok.

Prøvekjør BMW 6-serie Gran Turismo

Få tilbud på BMW 6-serie Gran Turismo

"BMW 6-serie Gran Turismo henvender seg til kunder med høye krav, og som legger vekt på tilpasningsmuligheter, elegant design og ekstra kjørekomfort."

- Adrian van Hooydonk, leder for BMW Group Design

Designdetaljene i eksteriør og interiør

Unik elegant: Eksteriørdesignet til BMW 6-serie Gran Turismo gir inntrykk med et dynamisk utseende og en uvanlig karakter. En mer kantete nyreform og en modifisert lyktedesign foran gir bilen et slående inntrykk og et knivskarpt utseende. Til tross for sin rause plass, gjenkjenner man i den flytende linjegrafikken og det kraftige designspråket, de sportslige ambisjonene til BMW 6-serien Gran Turismo, som strekker seg gjennom den kupélignende taklinjen til den brede hekken med friform enderør. Det elegante og romslige interiøret gir maksimal komfort, og med detaljer av høy kvalitet som sportsskinnratt eller betjeningselementer i høyglans svart, gir både dynamiske og elegante høydepunkter.

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Mats Steensen
Mats Steensen
Daglig leder Sulland Bodø BMW
Stian Simonsen
Stian Simonsen
Salgssjef
Emil Nicolaisen
Emil Nicolaisen
Bilselger