Bodø > BMW > Nybil > BMW 745e xDrive

BMW 745e xDrive

Den nye BMW 7-serie Sedan byr på et tiltalende formspråk, toppytelser og enestående komfort.

BMW 7-serie Sedan er en bil som tiltrekker seg oppmerksomhet. Designen preges av den markante fronten, og air breather på sidene understreker bilens høyde. I kombinasjon med berninagrå lakk med skimrende raveffekt gir dette bilen et elegant utseende, mens 20" felger fremhever de dynamiske egenskapene. Når du skal sette deg inn i din BMW, møtes du av velkomst- og utstigningslyset. Inne i kupeen skaper eksklusive materialer og innovative Connectivity-funksjoner en behagelig atmosfære.

Kontakt

Salg
Stengt
+ Vis flere åpningstider – Vis færre åpningstider
Tirsdag 28. juni:
07:30 - 16:30
Onsdag 29. juni:
07:30 - 16:30
Torsdag 30. juni:
07:30 - 16:30
Fredag 01. juli:
07:30 - 16:30
Lørdag 02. juli:
10:00 - 14:00
Søndag 03. juli:
Stengt
Mandag 04. juli:
07:30 - 16:30
Verksted
Stengt
+ Vis flere åpningstider – Vis færre åpningstider
Tirsdag 28. juni:
07:30 - 16:30
Onsdag 29. juni:
07:30 - 16:30
Torsdag 30. juni:
07:30 - 16:30
Fredag 01. juli:
07:30 - 16:30
Lørdag 02. juli:
Stengt
Søndag 03. juli:
Stengt
Mandag 04. juli:
07:30 - 16:30
Postadresse

Olav V gate 106
8004 Bodø

Juridisk navn

Sulland Auto Nord AS avd. Bodø

Organisasjonsnummer

920 48 9508

Fakturaepost

faktura.bmw.nord@sulland.no

Alltid på nett med resten av verden

De innovative digitale tjenestene i BMW 7-serie Sedan inkluderer Connected navigasjon, som gjør reisen enklere og mer bekvem for deg. BMW Connected sørger for sømløs forbindelse mellom smarttelefonen og bilen, slik at du kan planlegge og interagere raskere. Du kommuniserer med din BMW 7-serie Sedan ved hjelp av BMW Intelligent Personal Assistant med serverbasert stemmestyringssystem (språkfunksjonen er per i dag ikke tilgjengelig på norsk). Du kan også styre en rekke funksjoner med BMW Connected-appen.

Innovativ teknologi

Med BMW Intelligent Personal Assistant i BMW 7-serie Sedan er du alltid oppdatert. Hvis du trenger hjelp til å finne et sted eller lese e-post mens du kjører, starter du interaksjonen med Hey BMW (språkfunksjonen er per i dag ikke tilgjengelig på norsk). Remote Software Upgrade sørger for at appene og tjenestene i din BMW alltid er oppdatert til nyeste versjon. Og de smarte førerassistentsystemene i Driving Assistant Professional, f.eks. styre- og kjørefeltassistenten, og systemene i parkeringsassistent Plus, f.eks. den innovative ryggeassistenten, sørger for at du holder stø kurs. 

I nær fremtid vil du kunne velge om du kjører selv eller lar bilen kjøre selv. BMW Personal CoPilot førerassistentsystemer gir en forsmak på hvordan bilkjøring kan bli i fremtiden. De hjelper deg og kan overta noen oppgaver fullstendig. I BMW 7-serie Sedan er alt utformet med tanke på førerens behov. Du kan blant annet enkelt tilpasse visningene til BMW Live Cockpit Professional. BMW Intelligent Personal Assistant gir enkel og rask betjening av enkelte funksjoner (ikke tilgjengelig på norsk).

Perfeksjonist

BMW 745e Plug-in Hybrid gir deg det beste fra to verdener. Du får ytelsen til den 6-sylindrede motoren og den effektive energiutnyttelsen til nyeste generasjon høyenergibatterier. Kjernen i hybriddriften er den innovative elmotoren som er integrert i den 8-trinns automatgirkassen. Den gjør det mulig å kjøre elektrisk i hastigheter opptil 140 km/t.

Finn din egen stil

BMW Individual 7-serie Sedan er lett gjenkjennelig. De imponerende lettmetallfelgene i W-ekedesign i tofarget ferrisgrått og Aventurin Red metalliclakk gir den et spesielt elegant utseende. Innstigningslister i aluminium med belyst BMW Individual-signatur møter deg når du åpner døren. Inne i kupeen skaper eksklusivt BMW Individual helskinninteriør, ulike taktrekk og interiørlister en spesiell stemning.


Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Mats Steensen
Mats Steensen
Daglig leder Sulland Bodø BMW
Stian Simonsen
Stian Simonsen
Salgssjef
Ørjan Kristiansen
Ørjan Kristiansen
Bilselger
Torgeir Marthinussen
Torgeir Marthinussen
Bilselger