Bodø > BMW > Nybil > BMW i8 Coupé

BMW i8 Coupé

Den nye BMW i8 Coupé er en bil for fremtiden. En bil med fascinerende design og innovativ plug-in-hybriddrift for fremtidens mobilitet.

Den innovative plug-in-hybriddriften gir dette designikonet 374 hestekrefter og et dreiemoment på 570 Nm. Dermed akselererer den nye BMW i8 Coupé fra 0 til 100 km/t på 4,4 sekunder inn i fremtiden.

Prøvekjør BMW i8 Coupé

Få tilbud på BMW i8 Coupé

Et blikk inn i fremtiden

BMW i8 Coupé har en gjennomført futuristisk design til minste detalj. Bilens formspråk utstråler ren dynamikk. Det mest markante designelementet er måkevingedørene av lett karbonfiber, som er enkle å åpne. Fronten domineres av BMW-grillen flankert av LED-hovedlykter og air curtains med ny utforming. Et V-formet black band som strekker seg bakover fra panseret, gir bilen et umiskjennelig utseende og understreker den flate profilen. Den imponerende strømlinjeformede designen bidrar også til bilens optimerte aerodynamiske egenskaper. Dette gjør BMW i8 Coupé til den perfekte kombinasjonen av form og funksjon."BMW i8 Coupé er allerede den mest solgte sportsbilen med hybriddrift i verden, og jeg er sikker på at denne bilen også blir en suksess."


– KLAUS FRÖHLICH, STYREMEDLEM, BMW AG


Morgendagens kontrollrom

BMW i8 Coupé er like unik på innsiden som på utsiden. Et eksempel på det er den eksklusive utstyrsversjonen Accaro amido/E-kobber. De dynamiske linjene i den utvendige designen går igjen inne i kupeen og setter et futuristisk preg på førerplassen. Midtkonsollen og de intuitive betjeningselementene setter føreren i sentrum, slik at du alltid har full oversikt. De nye sportssetene med elektrisk justering gir god sidestøtte og høy komfort. LED-kupélys skaper en eksklusiv stemning i mørket. Det belyser konturlinjene i dørene, instrumentpanelet, midtkonsollen og rattet i enten EfficientDynamics-blått, ravgult eller hvitt.


En ny definisjon av dynamikk

BMW i8 Coupé har en lekker design med strømlinjeformet karosseri, ekstremt lav vekt og LED-baklykter med lagdelt utforming som gjør at fartsvinden strømmer gjennom dem.


Den intelligent energistyringen i BMW i8 Coupé gjør at du kan kjøre nesten uten utslipp. Den koordinerer samspillet mellom elmotor, batteri og forbrenningsmotor. Hele tiden med maksimal ytelse og minimalt forbruk som mål. Det gir den kraftige plug-in-hybriden en imponerende energiutnyttelse. Forbruket ved blandet kjøring ligger på kun 0,018 liter per mil, mens CO₂-utslippet er maksimalt 42 gram per km.


Lav vekt i ny form

Den nye BMW i8 Coupé er en vinner. En av grunnene til det er LifeDrive-konstruksjonen som gir bilen ekstra lav vekt. Den består av Drive-modulen, chassiset av aluminium, og Life-modulen, kupeen av sterk karbonfiber. Begge deler er optimert for lavest mulig vekt og perfekt tilpasset maksimal sportslighet og gjennomtenkt bærekraft på veien.


Frihet til å nå alt

Ved hjelp av det omfattende produkt- og tjenestetilbudet fra 360° ELECTRIC kan du lade den nye BMW i8 Coupé med strøm eller fylle drivstoff. Du kan lade din BMW i8 hjemme ved hjelp av BMW i-Wallbox eller ladekabel. Dersom du ønsker det, kan bilen lades med bærekraftig produsert strøm i regi av BMW Green Energy powered by NATURSTROM. En elektriker kan gi deg råd, montere og aktivere BMW i-Wallbox hjemme hos deg. Når du er på farten, kan du benytte deg av det stadig økende antallet offentlige ladestasjoner. ChargeNow-kortet gir deg enkel tilgang. Du finner nærmeste ladestasjon ved hjelp av ChargeNow-appen eller i din BMW i8 Coupé, f.eks. med nettjenester som BMW ConnectedDrive navigasjonstjenester.


Morgendagens tilkoblingsmuligheter i dag

BMW ConnectedDrive byr på innovative løsninger for nettilgang i den nye BMW i8 Coupé. Dette bidrar til ubegrenset og bærekraftig mobilitet. For eksempel viser BMW i ConnectedDrive navigasjonstjenester deg den mest energieffektive veien til målet. I tillegg gir Remote Services i BMW Connected-appen for iOS og Android enkel tilgang til en mengde relevant informasjon om din BMW i8 Coupé. Og takket være BMW TeleServices er ditt BMW i-verksted alltid informert når du trenger service.


BMW i Pure Impulse Experience-programmet

Som eier av en BMW i8 Coupé får du tilgang til en rekke privilegier. BMW i Pure Impulse Experience-programmet tilbyr medlemmene eksklusive arrangementer og unike livsstiltilbud verden rundt. Programmet gir også interessante og inspirerende innblikk i teknikk, reise, kultur, gastronomi og design.


Fullt fokus på sikkerhet

Takket være en rekke assistentsystemer er BMW i8 Coupé alltid forberedt. For eksempel sørger en funksjon for at bremsene bremses tørre med jevne mellomrom ved kjøring på våt vei, uten at du merker bremsetrykket. Dynamic Traction Control (DTC) gjør igangkjøring under vanskelige forhold enklere ved å redusere hjulspinn og sørge for maksimalt veigrep. Under kjøring sørger det intelligente firehjulsdriftsystemet xDrive for optimalt veigrep i alle situasjoner. I hybriddrift aktiveres systemet og fordeler drivkreftene fra de to motorene fleksibelt og situasjonsavhengig på alle hjulene.

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Mats Steensen
Mats Steensen
Daglig leder Sulland Bodø BMW
Stian Simonsen
Stian Simonsen
Salgssjef
Emil Nicolaisen
Emil Nicolaisen
Bilselger