Bodø > BMW > Nybil > BMW i8 Roadster

BMW i8 Roadster

Den første BMW i8 Roadster er en bil for fremtiden. En bil med fascinerende design og innovativ plug-in-hybriddrift, som gir en ny frihetsfølelse.

Den innovative plug-in-hybriddriften gir dette designikonet 374 hestekrefter og et dreiemoment på 570 Nm. Dermed akselererer BMW i8 Roadster fra 0 til 100 km/t på 4,6 sekunder, slik at du kan nyte frihetsfølelsen.

Prøvekjør BMW i8 Roadster

Få tilbud på BMW i8 Roadster

Uimotståelig utseende

BMW i8 Roadster har en gjennomført futuristisk design. Bilens formspråk utstråler ren dynamikk. Det mest markante designelementet er måkevingedørene av lett karbonfiber, som er enkle å åpne. Fronten domineres av BMW-grillen flankert av LED-hovedlykter og air curtains med ny utforming. Et V-formet black band som strekker seg bakover fra panseret, gir bilen et umiskjennelig utseende og understreker den flate profilen. Den imponerende strømlinjeformede designen bidrar også til bilens optimerte aerodynamiske egenskaper. Dette gjør BMW i8 Roadster til den perfekte kombinasjonen av form og funksjon."Dette er elektrisk mobilitet under åpen himmel. Med denne åpne toseteren sikrer vi oss et forsprang i segmentet for sportsbiler med hybriddrift."


– KLAUS FRÖHLICH, STYREMEDLEM, BMW AG


Frihetsfølelse

BMW i8 Roadster er like unik på innsiden som på utsiden. Et eksempel på det er den eksklusive utstyrsversjonen Accaro amido/E-kobber. De karakteristiske linjene i den utvendige designen går igjen inne i kupeen og setter et futuristisk preg på førerplassen. Midtkonsollen og de intuitive betjeningselementene setter føreren i sentrum, slik at du alltid har full oversikt. De nye sportssetene med elektrisk justering og minnefunksjon gir god sidestøtte og høy komfort. Bak setene er det ekstra oppbevaringsrom. Med Travel-pakken (ekstrautstyr) følger sammenleggbare skilleelementer og en kartmappe i nappaskinn med.


LED-kupélys skaper en eksklusiv stemning i mørket. Det belyser konturlinjene i dørene, instrumentpanelet, midtkonsollen og rattet i enten EfficientDynamics-blått, ravgult eller hvitt.


Revolusjonerende akselerasjon

BMW i8 Roadster har en lekker design med strømlinjeformet karosseri, ekstremt lav vekt og LED-baklykter med lagdelt utforming som gjør at fartsvinden strømmer gjennom dem.


Morgendagens tilkoblingsmuligheter i dag

BMW ConnectedDrive byr på innovative løsninger for nettilgang i BMW i8 Roadster. Dette bidrar til ubegrenset og bærekraftig mobilitet. For eksempel viser BMW i ConnectedDrive navigasjonstjenester deg den mest energieffektive veien til målet. I tillegg gir Remote Services i BMW Connected-appen for iOS og Android enkel tilgang til en mengde relevant informasjon om din BMW i8 Roadster. Og takket være BMW TeleServices er ditt BMW i-verksted alltid informert når du trenger service.

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Mats Steensen
Mats Steensen
Daglig leder Sulland Bodø BMW
Stian Simonsen
Stian Simonsen
Salgssjef
Emil Nicolaisen
Emil Nicolaisen
Bilselger