Bodø > BMW > Nybil > BMW X2 xDrive25e

BMW X2 xDrive25e

Absolutt enestående. Ekstremt uvanlig. BMW X2 viser tydelig sin sportslige fremtoning ved første øyekast. Den byr på uvanlig dynamiske og smidige kjøreegenskaper. Sammen med innvendig design med høy kvalitet og innovativ teknologi gjør dette bilen ledende i denne klassen Er du klar for nye opplevelser?

BMW X2 xDrive25e oppfyller med sitt topp moderne Plug-in hybride drivverk de høyeste krav til kjøredynamikk og effektivitet. Kombinasjonen av eDrive elektromotor og en 3-sylindret bensinmotor gir inspirerende ytelser og en velkjent kjøreglede. Ved ren elektrodrift er kjøretøyet til og med lokalt utslippsfritt underveis. Den innovative Plug-in-hybriddriften kombinerer en effektiv forbrenningsmotor og en kraftig elektromotor. Det gir en svært høy systemeffekt med rekkevidden til forbrenningsmotoren og muligheten til å kjøre uten lokale utslipp. BMW X2 Ladbar hybrid har en elektrisk rekkevidde på opptil 53 km (WLTP).

Den selvsikre fronten med den kraftige støtfangeren og de store tredelte luftinntakene. Det unike formspråket er gjennomført helt til bilens hekk. Bakluken går i ett med hekkskjørtet, noe som skaper et estetisk særpreg. Det sportslige, elegante eksteriør-designet er en fortsettelse av interiørdesignet. De store dekorflatene understreker premiumfølelsen, mens praktiske oppbevaringsmuligheter runder av den smarte designen.

Prøvekjør BMW X2 xDrive25e

Få tilbud på BMW X2 xDrive25e

Lading og eDrive

Med eDrive-knappen kan du når som helst velge mellom driftsmodusene AUTO eDRIVE, MAX eDRIVE og SAVE BATTERY. Det gjør det enkelt å tilpasse plug-in hybriden til forskjellige kjøresituasjoner. AUTO eDRIVE-Modus er alltid aktiv ved start. Det sørger for et optimalt samspill mellom forbrennings- og elmotoren. Det spesifikke hybrid-kombiinstrumentet gjør det enkelt å følge med på informasjon om den innovative Plug-in-hybriddriften. Du kan for eksempel se elmotorens effektvisning, batteriets ladestatus, elektrisk rekkevidde og total rekkevidde. 


Bilen kan fullades hjemme med ladekabelen som følger med bilen, eller med BMW-Wallbox. Da er den klar igjen med fullt batteri etter få timer. Ladekontakten sitter under et lokk foran på venstre side av bilen, slik at den er beskyttet mot vær og vind. 

BMW Connected+

I BMW X2 sørger de innovative BMW Connected+-tjenestene i BMW Connected-appen for en optimal forbindelse mellom bilen og smarttelefonen din. Du kan planlegge avtaler eller reiseruter og sende dem til navigasjonssystemet og dele bilens posisjon med andre i sanntid. Når du kommer frem, kan telefonen vise vei det siste stykket til fots. BMW Connected-appen gjør livet enklere.

Fem fakta

01  Robust profil som er typisk for en BMW X-modell
02  For første gang tilbyr vi M Sport X-pakken
03  Overlegen kjøredynamikk og kraftige motorer
04  Innovativ betjening og praktiske tilkoblingsmuligheter
05  Allsidig og romslig for alle formål


Utstyrsversjoner

  • Advantage
  • Model M Sport
  • Model M Sport X

Valg av utstyrsmodell vil endre bilens utseende helt, og gir deg mulighet til å skape din unike bil. Model M Sport X er et nytt nivå som gir bilen et sportslig preg og litt "X-faktor" på kjøpet.  

I tillegg kan du velge hvilke av de tre utstyrspakkene du ønsker: Comfort, Connectivity og Innovation. Eller kanskje alle?

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Mats Steensen
Mats Steensen
Daglig leder Sulland Bodø BMW
Stian Simonsen
Stian Simonsen
Salgssjef
Emil Nicolaisen
Emil Nicolaisen
Bilselger