Bodø > MINI > Nybil > MINI JCW 3-dører

MINI JCW 3-dører

Originalt ikon og opprører, den legendariske MINI JCW 3-dører med luke bygger på mer enn 60 år med å bryte med konvensjonen.

Den dynamiske silhuetten og de varemerketypiske elliptiske frontlyktene gjør et strålende inntrykk. Mens de kompakte dimensjonene gjør den perfekt for trange bygater. Den er utstyrt med en rekke innovative tekniske funksjoner og praktiske detaljer. Det smarte Connected infotainment-systemet med 8,8 "berøringsskjerm og appintegrasjon er standard. Og spennende nye detaljer, farger og ekstrautstyr for tilpasning lar deg gjøre din MINI unikt din.

Prøvekjør MINI JCW 3-dører

Få tilbud på MINI JCW 3-dører

MAKSIMUM GO-KART FØLELSE.

MINI JCW 3-dører sin lille svingradius, korte overheng og kompakte konstruksjon tillater kvikk manøvrering gjennom trange gater og tung trafikk. De 3- og 4-sylindrede TWIN Power Turbo-motorene leverer øyeblikkelig dreiemoment for at du skal komme deg raskt fra start. Og i SPORT-modus kan du booste akselerasjonen og styringsresponsen for fantastisk smidighet. Opplev selv lavt tyngdepunkt, høye turtall, gokartfølelse – og nyt maksimal moro i MINI.OVERBEVISENDE. DESIGN.

Dynamiske linjer og en skarp, ren stil kombineres med den brede sporvidden og korte overheng for å gi MINI JCW 3-dører sin stramme atletiske tilstedeværelse. De spesielle frontlyktene suppleres perfekt med de nye iøynefallende sidedekslene som har LED-blinklys integrert. Ekstrautstyr som dørhåndtak, drivstofflokk og andre nye designdetaljer i elegant Piano Black gir MINI JCW 3-dører et enda mer individuelt utseende. Og det innovative utvalget av unike lettmetallfelger avrunder alt.


Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Mats Steensen
Mats Steensen
Daglig leder Sulland Bodø BMW