Bodø > MINI > Nybil > MINI Countryman

MINI Countryman

Den svært allsidige nye MINI Countryman har plass til fem, er mer komfortabel enn noen gang og designet for å takle alt som måtte dukke opp på din reise. Fra kjøring i byen eller cruising på fjellet, med de kraftige motorene og valgfrie ALL4 firehjulsdrift er alt uanstrengt. Kjøre livet til det fulle, i den største, romsligste, mest eventyrklare MINI.

Se veier åpne seg – i dine tanker, på gaten og videre utover. Hvor vil din inspirasjon ta deg i dag?

Prøvekjør MINI Countryman

Få tilbud på MINI Countryman

ALL4 FIREHJULSDRIFT.

MINI Countryman er like komfortabel utenfor byen som i. Takket være dens gode kjøreegenskaper på røffe underlag tar den deg dit du vil – enten det er på skogsveier eller barske kjerreveier. Det er tid for opplevelser – og for å oppleve den nye siden av MINI Countryman. Bilen som er like hjemme i terrenget som på byens bulevarder.


INSPIRIRERENDE INNSIDE.

Den nye MINI Countryman er fullpakket med smarte detaljer som gjør kjøreturen morsommere enn noen gang. Når du velger MINI, har du gjort et godt valg. Kom inn, se deg rundt – og føl deg inspirert.

MULTIFUNKSJON INSTRUMENTDISPLAY.

Vår nye MINI-instrumentgruppe er tilgjengelig som en del av MINI Connected Media-pakken eller høyere, og erstatter det konvensjonelle speedometeret. Estetisk tiltalende, i elegant Black Panel design og plassert i din direkte siktlinje, gir den nøkkelinformasjon i en karakteristisk, moderne skjerm. Den 5,0” digitale skjermen og displayene som tilhører den gir detaljer som hastighet, tanknivå, kjørelengde, temperatur og navigasjonsinstruksjoner. En lekker sak, den er skreddersydd for perfekt å utfylle den karakteristiske MINI, en høyoppløselig berøringsskjerm som sitter akkurat til høyre for den.


OPP TIL 1.390 L BAGASJEROM.

Hva skal du gjøre i helgen? Den mest robuste og populære MINI vil alltid tiltrekke seg et godt publikum. Det er mer enn nok plass foran – og med mer enn nok benplass, takhøyde og albuerom for dine passasjerer i baksetet.

OMDESIGNET FRONTGRILL.

Din MINI Countrymans storslåtte holdning pyntes ytterligere av den nye, forbedrede frontgrillen og støtfangerdesignet. Grillen er i en kraftig utførelse, og er tilgjengelig i krom eller den nye Piano Black (tilleggsutstyr).


NYTT DESIGN FOR BAKRE STØTFANGER.

Den storslåtte holdningen til den nye MINI Countryman har blitt pyntet enda mer på av sin nye, forbedrede bakfanger. Raffinert med en dristig, slående kontur som er lysende i karosseriets farge, gir den mer balanse i formen og bidrar til MINIs aerodynamiske design. Dette kompletteres perfekt av den bakre diffusoren som understreker det kraftige sportslige utseendet.


FEM STJERNER I EURO NCAP.

MINI Countryman har allerede fått høyeste karakter, fem stjerner, i Euro NCAP. Nå har bilen også fått høyeste score i den amerikanske kollisjonstesten utført av sikkerhetsinstituttet Insurance Institute for Highway Safety (IIHS). Som ekstrautstyr kan MINI levMINI CONNECTED.


MINI Connected bringer neste nivå tilkobling til din MINI med et bredt spekter av intelligente tjenester og apper. Nyt bekvemmeligheten ved å motta varsler med påminnelser, og å ha 24-timers Concierge Services. MINI Connected kommer med Natural Language Understanding, slik at du kan samhandle med din MINI som om det var en god venn. MINI Connected tilbyr også en rekke alternativer for å navigere, kommunisere og spille musikk - alt med en fantastisk skjerm og intelligent, berøringsfri stemmekontroll. Den kommer i to pakker. Se hvilken som passer best for deg.


8-TRINNS STEPTRONIC AUTOMATGIR.

Med 8-trinns automatgirkasse girer du alltid mykt og presist, mens Steptronic gir deg valget mellom automatisk og manuell giring. Også tilgjengelig med F1-girhendler på rattet..


PREMIUM SKINNTREKK.

Innvendig i MINI Countryman kommer komforten først, der interiøret tilbyr et enestående utvalg av materialer, med seter av mykt skinn i topp kvalitet, og en følelse av velvær.


PLASS TIL FEM.

MINI Countryman er den mest allsidige MINI vi noensinne har bygget. Det rommelige og luksuriøse interiøret gir god plass til fem voksne. Nå kan selv de lengste strekke beina ut når de er på langtur.re. Nå er til og med det mest røffe terrenget en øvelse i komfort og stil.

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Mats Steensen
Mats Steensen
Daglig leder Sulland Bodø BMW