Hjem > Bruktbilkampanje

Kjøp bruktbil og få 2 års serviceavtale inkludert i prisen. 

Alle våre bruktbiler til en salgspris over kr 200 000 leveres nå med 2 års (30 000 km) serviceavtale inkludert i prisen. 
Da slipper du å bekymre deg for den planlagte servicen. 


Se alle våre bruktbiler her, alle biler med 2 års serviceavtale har kampanjemerke.

 


Hva er en serviceavtale?
Serviceavtalen dekker den planlagte servicen bilen din skal ha. En service må ikke forveksles med en reparasjon. På servicen gjør verkstedet en sjekk av bilen din, i henhold til bilens serviceprogram. I tillegg til kontroll av sikkerhetsrelaterte komponenter og kontroll av lagrede feil i styreenheter, sjekkes og skiftes motor- og girolje, luftfilter, pollenfilter og differensialolje.


Dette inkluderes ikke i serviceavtalen
Reparasjon og skifte av slitasjedeler som bremser, dekk og vindusviskere er ikke en del av servicen og dekkes ikke av denne serviceavtalen.

Slik virker serviceavtalen
Serviceavtalen er gyldig i 2 år eller frem til 30 000 kjørte kilometer etter utlevert bil. Avtalen utløper når du oppfyller et av de to nevnte kriteriene. Servicen blir utført på ditt nærmeste Sulland verksted.

Finn en bil som passer meg. 
Se alle biler over 200 000 kr innenfor en kategori her

 

Firehjulstrekk, også kjent som 4WD (four-wheel drive) eller 4x4 (four-by-four), er en type drivverk som gir alle fire hjulene på bilen kraft. Dette kan være en fordel i en rekke ulike situasjoner for de som kjører mye i ujevnt terreng eller på glatt underlag, eller for de som trenger en bil med god laste- og slepekapasitet.

 

Elektriske biler er en type kjøretøy som kjører på strøm fra batterier i stedet for fossil brensel. Elektriske biler er også stille og enkle å vedlikeholde, siden de ikke har en motor med bevegelige deler som krever oljeskift osv. Det finnes mange forskjellige modeller av elektriske biler på markedet i dag, fra små bybiler til store familiebiler.

 

Hybridbiler er kjøretøy som kombinerer en forbrenningsmotor med en elektrisk motor. De kan kjøre på både fossil brensel (som bensin eller diesel) og elektrisitet, og kan derfor redusere forbruket av fossil brensel og utslipp av klimagasser sammenlignet med tradisjonelle biler. Hybridbiler kan være et godt valg for de som ønsker å redusere sitt drivstofforbruk og samtidig ha en bil med god ytelse.

 


Biler som har kjørt mindre enn 30 000 km er ofte sett på som "nye" biler, siden de har relativt lavt kilometerstand sammenlignet med mange andre brukte biler. Dette kan være en fordel for de som ønsker å kjøpe en bil som fortsatt har god ytelse og som ikke har blitt utsatt for så mye slitasje. 

TRYGGHET


Alle våre biler gjennomgår takster og det utarbeides tilstandsrapporter.
Med fokus på sikkerhet blir alle biler istandsatt og reparert slik at man på den måten kan føle seg trygg. Hvis kunden er misfornøyd med valget er det mulig å bytte bilen i en annen i løpet av de første 30 dagene etter overtakelsen gjennom vår bytterett.


TRYGGHET, vårt bruktbilprogram

  • GARANTI
  • BYTTERETT
  • TILSTANDSRAPPORT
  • GUNSTIG FORSIKRING OG FINANSIERING
  • REKLAMASJONSRETT
  • VI FRAKTER BILEN TIL DEG

 

Kampanjeinfo.
Kampanjeperioder er 11. januar til 28. februar. 2023
Gjelder bruktbiler med en salgspris over 200 000 kr
Serviceavtale 2 år/30 000 km.