Drammen > Hyundai > Nybil > NEXO

HYUNDAI NEXO

Hydrogenelektrisk SUV: Slipper ut kun rent vann.

På vei mot en renere fremtid. Nexo er ikke bare et eksempel på Hyundais satsning på miljøvennlige biler, den definerer selskapets ledende posisjon innen hydrogenelektrisk teknologi.

Prøvekjør HYUNDAI NEXO

Få tilbud på HYUNDAI NEXO

Utslippsfri rekkevidde
666 km (WLTP)
Hydrogentank
4 kg
Påfyllingstid
5 min

Pris på NEXO

Fra kr 696 000,-


En stor og moderne SUV

Nexo kommer med en rekkevidde på utrolige 666 km! Med en hydrogentank på (4 kg) har du en påfyllingstid på kun 5 minutter! Det gjør Hyundai Nexo til den elektriske bilen med lengst rekkevidde på markedet. 

Nexo har ingen skadelige utslipp. Det eneste som slippes ut er rent vann. FCEV (Fuel Cell Electric Vehicle) er en hydrogenelektrisk bil hvor det utvinnes strøm fra hydrogen som er fylt på tanken. Denne strømmen går til bilens elektriske motor som driver bilen fremover.

Høydepunkter:

  • Rekkevidde på 666 km
  • Ren hydrogen 
  • Tank på 4 kg 
  • Fylles på kun 5 min
  • Slipper ut kun vann (H2O)
  • Hele 161 hk
  • Dreiemoment 395 Nm

Toppmoderne teknologi

Med NEXO byr vi på den lengste rekkevidden og den beste ytelsen takket være den mest avanserte brenselcelleteknologien på markedet. En teknologi Hyundai har utviklet selv.

Når hydrogen som er lagret i tankene, når fram til brenselcellene, brytes det ned til protoner og elektroner. 

Driver sammen 

Brenselcellene, elmotoren, batteriet og hydrogentankene arbeider sammen for å drive NEXO. Hydrogen som er lagret i tankene når fram til brenselcellene, brytes det ned til protoner og elektroner.

Null utslipp

Strømmen av elektroner som skapes i brenselcellen, generer strøm som driver elmotoren, og protonene reagerer med oksygenmolekyler i luften og genererer varme og vann, som er det eneste utslippet.

Sofistikert design 

NEXO imponerer med sitt innovative og moderne design som utstråler en fremtidsrettet estetikk. Bilens strømlinjeformede karosseri og elegante detaljer skaper en dynamisk og aerodynamisk profil. Frontlyktene og baklyktene har et distinkt utseende som gir NEXO et karakteristisk uttrykk. Samtidig er designet ikke bare visuelt tiltalende, men også funksjonelt med hensyn til å optimalisere luftstrømmen for økt effektivitet.

Den romsligste

Med et bagasjeromsvolum på 461 liter har du rikelig med plass i Nexo. Når setene er lagt ned, er det plass til hele 1 466 liter i bagasjerommet.

Bærekraftig

Alle overflater i Nexo, fra taktrekk av bambusfiber til plast, lister, vegansk skinn og gulvmatter, er laget av UL-sertifiserte økologiske materialer.

Luftkanal i D-stolpene

Det aerodynamiske designet med lang hekkspoiler og skjult vindusvisker bak reduserer luftmotstanden og forlenger linjene i takdesignet.

Les mer om Hyundai NEXO


Kontakt

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Dag Ugstad
Dag Ugstad
Daglig leder Sulland Drammen
Nicolai Kielland
Nicolai Kielland
Nybilselger