Gjøvik > Hyundai > Nybil > KONA electric

HYUNDAI KONA electric

Liten SUV med lang rekkevidde

KONA Electric har en rekkevidde på inntil 484 km, omfattende utstyrspakke, navigasjon, premium lyd fra KRELL og en komplett sikkerhetspakke. Den er tilgjengelig både som Standard Range og Long Range.

Prøvekjør HYUNDAI KONA electric

Få tilbud på HYUNDAI KONA electric

Pris

Standard Range fra kr 337 000,-

Long Range fra kr 401 000,-


Hyundai utvider modellprogrammet, slik at man nå kan velge både Standard Range og Long Range på KONA Electric. 

  • Standard Range har en rekkevidde på 305 kilometer, en batteripakke på 39,2 kWt og en motor på 136 hestekrefter. 
  • Long Range har en rekkevidde på 484 kilometer, en batteripakke på 64 kWt og en motor på 204 hestekrefter.  
  • Standard Range tilbys i det attraktive utstyrsnivået Trend, kommer Long Range i utstyrsnivåene Life, Trend og Premium. 
  • Premium utstyrsnivå har stort sett alt utstyr som standard, og det eneste man kan velge i tillegg er ventilerte skinnseter og soltak.  


Prisene starter på svært attraktive kr 337 000,- for en godt utstyrt Standard Range Trend. Med nye og lavere priser, samt mye nytt utstyr, er også Long Range utgaven av nye KONA Electric meget attraktivt priset.


RENTEKAMPANJE

Kampanjerente 2,99%

KONA Electric - 136 hk Trend Standard Range


Månedsleie 2 990,- per mnd (gjelder de tre første årene)

Finansieringseksempel lån: Startleie kr 50 699,-, månedsleie kr 2 990,- i primærperiode 36 mnd, kr 3 465,- i sekundærperiode på 84 mnd. Totalpris kr 396 282,-. Flytende rente kan endre seg i perioden.


Månedsleie 3 479,- per mnd (gjelder de tre første årene)

Finansieringseksempel lån: Startleie kr 0,-, månedsleie kr 3 479,- i primærperiode 36 mnd, kr 4 035,- i sekundærperiode på 84 mnd. Totalpris kr 461 536,-. Flytende rente kan endre seg i perioden.


Kampanjeperioden varer tom 30.06.2023. 


KONA Electric

En rekkeviddevinner i klassen. KONA electric er en kompakt SUV med en rekkevidde på inntil 484 km og gode testresultater. 


Den er effektiv og god å kjøre, har en omfattende utstyrspakke, navigasjon og fem års garanti med ubegrenset kjørelengde. Bilen er tilgjengelig både som Standard Range og Long Range. 


Ren og stilfull design

Kona Electric har en rekke designoppdateringer. Gjennom å kombinere elementer som nytt lyktedesign og nye linjer, med Konas dynamiske SUV-karosseri, har bilen fått et design som er enda mer gjenkjennelig på veien.


Fronten har et helt lukket og rent grilldesign, og det moderne uttrykket løftes av nye LED-kjørelys med integrerte LED-blinklys. De nye hovedlysene har fått et skarpere design, som strekker seg rundt bilens hjørner. Lampene er høyteknologiske, og byr på full-LED teknologi. 


De karakteristiske hjulbuene er lakkert i bilens farge, og gjør designet mer sofistikert.  Bak har bilen fått oppgradert LED-signatur, nye LED-blinklys, og et redesignet uttrykk med ny støtfanger. Kona Electric har blitt 25 millimeter lengre enn den forrige utgaven, som bidrar til et mer helhetlig design.

Et oppdatert interiør

Kona Electric har for første gang 10,25’’ heldigitalt instrumentpanel. Dette leveres som standard på alle utstyrsnivåer. I tillegg leveres bilen med 10,25’’ infotainment i Premium utstyrsnivå. Infotainmentsystemet kombinerer navigasjon, multimedia- og nyttefunksjoner, inkludert Bluelink, Hyundai Live, Apple CarPlay og Android Audio. 


Bilen har i tillegg stemningsbelysning i fotbrønnene foran i Premium utstyrsnivå.

Lang rekkevidde

Som kompakt SUV er bilen en rekkeviddeleder, med 484 kilometer rekkevidde (WLTP). KONA Electric Long Range har 204 hestekrefter, og en akselerasjon fra 0 til 100 km/t på 7,9 sekunder. Dynamiske egenskaper og full kraft fra første sekund er sikret med 395 Nm umiddelbart dreiemoment.  


Lading fra 10-80 prosent tar med Long Range 47 minutter på en 100kW-ladestasjon, og bilen leveres med 11kW trefas ombordlader inkludert i Premium utstyrsnivå. Alle utgavene an KONA Electric kan også lades med 7,2 kW.  KONA Electric Standard Range har en rekkevidde på 305 kilometer (WLTP), og en akselerasjon fra 0 til 100 km/t på 9,9 sekunder.


Enda mer sikkerhet

KONA Electric har hele tiden hatt en lang rekke smarte sikkerhetssystemer. Bilen har ryggeradar med kollisjonsassistent (RCCA) og blindsonevarsler med kollisjonsassistent (BCA). Begge disse systemene griper aktivt inn og bremser dersom en kollisjon er nært forestående.  


I tillegg varsler KONA electric når bilen foran kjører av gårde i kø eller ved trafikklys (LVDA), Safe Exit Warning (SEW) som varsler om at en bil er på vei inn i blindsonen når man skal åpne dørene, og baksetevarsling (RSA) som gir varsel dersom man kan ha glemt et barn eller et dyr i baksetet. 


KONA Electric har en av de mest omfattende sikkerhets- og utstyrspakkene i klassen. 


Long Range-utgaven kan også leveres med hengerfeste, mens alle utgaver av KONA Electric har mulighet for taklast.


Bestill prøvekjøring

Interessert i å vite mer eller bestille en prøvekjøring? Ta kontakt via skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale tidspunkt.

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Gard Hansen
Gard Hansen
Salgssjef bruktbil
Even Rebni
Even Rebni
Bilselger