Gjøvik > Hyundai > Nybil > NEXO

HYUNDAI NEXO

Hydrogenelektrisk SUV: Slipper ut kun rent vann.

På vei mot en renere fremtid. Nexo er ikke bare et eksempel på Hyundais satsning på miljøvennlige biler, den definerer selskapets ledende posisjon innen hydrogenelektrisk teknologi.

Prøvekjør HYUNDAI NEXO

Få tilbud på HYUNDAI NEXO

Utslippsfri rekkevidde
666 km (WLTP)
Hydrogentank
4 kg
Påfyllingstid
5 min

Pris på NEXO

Fra kr 696 000,-En stor og moderne SUV med alt tenkelig utstyr

Hyundai  er det første selskapet som serieproduserte brenselscelle-biler i verden. Nexo kommer med en rekkevidde på utrolige 666 km. På en tank hydrogen (4 kg) kan du kjøre opp til 666 km (WLTP), med en påfyllingstid på kun 5 minutter! Det gjør Hyundai Nexo til den elektriske bilen med lengst rekkevidde på markedet.


Nexo har ingen skadelige utslipp. Det eneste som slippes ut er rent vann. FCEV (Fuel Cell Electric Vehicle) er en hydrogenelektrisk bil hvor det utvinnes strøm fra hydrogen som er fylt på tanken. Denne strømmen går til bilens elektriske motor som driver bilen fremover.


Toppmoderne teknologi

Hyundai er igjen først ute innenfor utviklingen av hydogenbiler. Med helt nye NEXO, vår andre masseproduserte hydrogenbil, byr vi på den lengste rekkevidden og den beste ytelsen takket være den mest avanserte brenselcelleteknologien på markedet. En teknologi Hyundai har utviklet selv.


Slik virker brenselcelledrivlinjen

Brenselcellene, elmotoren, batteriet og hydrogentankene arbeider sammen for å drive helt nye hydrogenbilen NEXO. Når hydrogen som er lagret i tankene, når fram til brenselcellene, brytes det ned til protoner og elektroner. Strømmen av elektroner som skapes i brenselcellen, generer strøm som driver elmotoren, og protonene reagerer med oksygenmolekyler i luften og genererer varme og vann, som er det eneste utslippet.

Regenerativ bremsing

Systemet regenererer bremseenergi ved å bruke elmotoren og ikke bremsene til å bremse bilen. Energien fra den regenerative bremsingen lagres i batteriet på 1,56 kWh, slik at ladenivået opprettholdes og batteriet kan fortsette å forsyne NEXO med strøm. Du kan endre nivået på den regenerative bremsingen med hendlene bak rattet.


Hyundai SmartSense


Hyundais nyskapende førerassistentsystemer, Hyundai SmartSense, gir deg økt sikkerhet og færre bekymringer. NEXO er utstyrt med flere førerassistentsystemer enn noen annen serieprodusert bil. Den har blant annet automatisk parkering og filskifteassistent. 


Hyundai er det første bilmerket som tilbyr en blindsoneassistent som viser området bak og på sidene av bilen på en skjerm midt på instrumentpanelet når du skifter kjørefelt. Den bedrer også sikten i mørket og når det regner. Systemet bruker vidvinkelkameraer på begge sider av bilen for å dekke vinkler som ikke er synlige i det innvendige speilet og sidespeilene. Hyundai er den første bilprodusenten som tilbyr blindsoneassistent med kamerabilder fra begge sider av bilen.


Fem år – ubegrenset kjørelengde

Hyundais garantiprogram er et uttrykk for at Nexo er produsert etter strenge kvalitetsstandarder. Vi tilbyr en av bransjens beste garantier på 5 år uten kilometerbegrensning. Det gir deg et problemfritt bilhold og trygghet i hverdagen. I tillegg leveres litium-ion polymerbatteriet i Nexo med en garanti på 8 år eller 200 000 km, avhengig av hva som inntreffer først.


Garantilogo Hyundai Norge. Logo.


Les mer om Hyundai NEXO


Kontakt

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Gard Hansen
Gard Hansen
Salgssjef bruktbil
Even Rebni
Even Rebni
Bilselger