Gjøvik > Hyundai > Nybil > Hyundai Tucson Plug-In Hybrid N Line

Hyundai Tucson Plug-In Hybrid N Line

N Line er en ladbar hybrid med unike motorsportinspirerte designelementer

Sportslig familie-SUV med en elektrisk rekkevidde på inntil 62 kilometer.

Denne ladbare hybriden har mange nye, innovative løsninger, med blant annet oppgradert SmartSense førerassistentsystemer, unikt design og avansert teknologi som fjernstyrt parkering.

Kontakt

Salg
Stengt
+ Vis flere åpningstider – Vis færre åpningstider
Lørdag 01. oktober:
10:00 - 14:00
Søndag 02. oktober:
Stengt
Mandag 03. oktober:
08:00 - 16:30
Tirsdag 04. oktober:
08:00 - 16:30
Onsdag 05. oktober:
08:00 - 16:30
Torsdag 06. oktober:
08:00 - 16:30
Fredag 07. oktober:
08:00 - 16:30
Verksted
Stengt
+ Vis flere åpningstider – Vis færre åpningstider
Lørdag 01. oktober:
Stengt
Søndag 02. oktober:
Stengt
Mandag 03. oktober:
07:30 - 16:00
Tirsdag 04. oktober:
07:30 - 16:00
Onsdag 05. oktober:
07:30 - 16:00
Torsdag 06. oktober:
07:30 - 16:00
Fredag 07. oktober:
07:30 - 16:00
Postadresse

Postboks 75
2801 Gjøvik

Juridisk navn

Sulland Gjøvik AS

Organisasjonsnummer

977 293 227

Fakturaepost

faktura.gjovik@sulland.no

Elektrisk rekkevidde
62 km*
Kraftig batteri på
13,8 kWt*
Yter opptil
265 hk*

En sportsligere versjon

Nå er den dynamiske utstyrsversjonen N Line her. Den er inspirert av motorsporten og leveres med sportslig styling og optimert elektronisk regulert fjæring for sportsligere kjøredynamikk.


Pris på Tucson Plug-In Hybrid N Line

N Line fra kr 580 900,-


*Lokalt frakttillegg tilkommer. Vi tar forbehold om feil.


Kjør som proffene

Helt nye TUCSON Plug-in Hybrid N Line har mange motorsportinspirerte design-elementer som gir bilen et ekstra sportslig utseende. Fronten har en unik N Lineversjon av grillen, bredere luftinntak og LED-hovedlykter med sort innramming. 


Den brede rektangulære støtfangeren under grillen og luftinntakene som er større enn på standardversjonen, gir TUCSON Plug-in Hybrid et ekstra kraftfullt utseende.


Markante designdetaljer

Den aerodynamiske spoileren med finner er lengre enn den på standardversjonen, og gir helt nye TUCSON Plug-in Hybrid en ekstra sportslig hekk. Doble enderørsdeksler er et annet element som er inspirert av kraftfulle løpsbiler. Sidelistene i bilens farge og linjene i karosseriet gir bilen dynamiske og slanke proporsjoner når du ser den fra siden. Hjulbuelister og støtfangere i bilens farge underbygger det sportslige uttrykket. Den sorte rammen rundt sidevinduene strekker seg helt bak langs C-stolpen.


Dynamisk design


Under arbeidet med TUCSON Plug-in Hybrid N Line har designerne fremhevet bilens bredde og hvordan den ligger på veien ved å trekke designelementer, som støtfangerne og grillen, så langt ut til sidene som mulig. Dette skaper et ekstra kraftfullt utseende. Den ekstra brede trapesformede N Line-grillen har N Line-logo, og hovedlyktene har sort innramming.


Den bredere rektangulære N Line-støtfangeren og større luftinntak er viktige designelementer i fronten. N Line-grillen har fasettmønster med sportslige kanter som skaper ekstra refleksjoner.


De kraftige 19” lettmetallfelgene har et sportslig design med et geometrisk mønster i tråd med designspråket sensuous sportiness.


Den rektangulære støtfangeren bak står i stil med de sportslige doble enderørsdekslene og den sølvfargede beskyttelsesplaten under bilen, som fremheves av den røde reflektorlisten.


Oppgradert komfort

Den oppgraderte førerplassen i helt nye TUCSON Plug-in Hybrid N Line har en ryddig og profesjonell stil. N Line-sportssetene leveres med trekk i en kombinasjon av semsket og glatt skinn.


Setene har N-logo og røde kontrastsømmer som går igjen på dørkledningene og armlenene. Det er også en N-logo ved girknappene på midtkonsollen. Det sorte taktrekket setter et ekstra sportslig preg på kupeen. Andre N Line-elementer er pedaler, fothviler og terskellister i metall.


Utslipp og forbruk

TUCSON har et drivstofforbruk på 0,138 l/mil (blandet kjøring), et NOx-utslipp på 4,7 mg/km og et CO2-utslipp på 31,4 g/km (blandet kjøring). Bilens elektriske rekkevidden er 62 kilometer. Egenskaper som ladetid og rekkevidde vil variere avhengig av en rekke faktorer. Alle dataene er målt etter WLTP.


Les mer om N Line her


Prisliste og brosjyre


Kontakt

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Gard Hansen
Gard Hansen
Salgssjef bruktbil
Even Rebni
Even Rebni
Bilselger