Gjøvik > Hyundai > Nybil > Hyundai IONIQ Electric

Hyundai IONIQ Electric

En av markedets mest effektive elbiler. Norges mest fornøyde elbileiere kjører IONIQ electric (Broom/TV2 27.09.20) .

IONIQ Electric er den mest effektive elbilen på markedet – med romslig plass, god komfort, lang rekkevidde og en omfattende utstyrspakke. På våre lagerbiler kan du gjøre et knallkjøp - metallic lakk og skinnseter inkludert i prisen. Vi har leveringsklare biler.

Kontakt

Salg
Stengt
+ Vis flere åpningstider – Vis færre åpningstider
Lørdag 24. september:
10:00 - 14:00
Søndag 25. september:
Stengt
Mandag 26. september:
08:00 - 16:30
Tirsdag 27. september:
08:00 - 16:30
Onsdag 28. september:
08:00 - 16:30
Torsdag 29. september:
08:00 - 16:30
Fredag 30. september:
08:00 - 16:30
Verksted
Stengt
+ Vis flere åpningstider – Vis færre åpningstider
Lørdag 24. september:
Stengt
Søndag 25. september:
Stengt
Mandag 26. september:
07:30 - 16:00
Tirsdag 27. september:
07:30 - 16:00
Onsdag 28. september:
07:30 - 16:00
Torsdag 29. september:
07:30 - 16:00
Fredag 30. september:
07:30 - 16:00
Postadresse

Postboks 75
2801 Gjøvik

Juridisk navn

Sulland Gjøvik AS

Organisasjonsnummer

977 293 227

Fakturaepost

faktura.gjovik@sulland.no

Pris

Fra kun kr 287 900

 

IONIQ Electric er den mest effektive elbilen på markedet – med romslig plass, god komfort, lang rekkevidde og en omfattende utstyrspakke. På våre lagerbiler kan du gjøre et knallkjøp - metallic lakk og skinnseter inkludert i prisen. Vi har leveringsklare biler.


Hyundai IONIQ electric ble i 2017 kåret til Årets bil av Dagbladet, DinSide og Autofil. Nå kommer storselgeren med hele 36% større batteripakke!

IONIQ electric er den mest effektive elbilen på markedet med lavest strømforbruk pr. mil. Det oppgitte forbruket er så lavt som 13,8 kWh/ 100 km. 


Nye IONIQ electric kommer med en rekke oppgraderinger fra forgjengeren, samt lengre rekkevidde. Batteripakken har gått fra å være 28 kWh til 38,3 kWh på 2020-modellen. Det er en økning på 36% og gir en rekkevidde på 311 km etter den nye, realistiske WLTP-syklusen. Bilens ombordlader har i tillegg blitt oppgradert fra 6,6 kW til 7,2 kW som sikrer raskere hjemmelading, samt at bilen har fått ny front og oppgradert design.


NAF/Motor har testet rekkevidden på IONIQ electric både sommer og vinter. Bilen har en oppgitt WLTP-rekkevidde på 311 km, og gikk 342 km på sommertesten og 269 km på vintertesten.  Les mer her.


Smarte funksjoner

Bluelink® nettbaserte tjenester


Med nye IONIQ electric får du tilgang til en rekke praktiske, nettbaserte tjenester via Bluelink app-en. Med Bluelink® kan du koble IONIQ electric til nettet og bruke nettbasert talegjenkjenning og mange andre praktiske, nettbaserte tjenester.  


Denne nettbaserte tjenesten gir deg tilgang til oppdatert informasjon om hvor det er ladestasjoner, ladepriser, trafikk, vær og interessepunkter. Du får også hjelp til å finne parkeringsplasser langs veien og i parkeringshus, Hyundai-forhandlere og varsler om fotobokser. Automatisk nødanrop og en knapp for manuelt nødanrop øker sikkerheten.


Elektrisk drivlinje

Nye IONIQ electric er utstyrt med en oppgradert elmotor og et kraftigere batteri som gir en rekkevidde på 311 km.* Ombordladeren er oppgradert til 7,2 kWh, og det tar bare ca. 54 minutter å lade batteriet til 80 % med en hurtiglader. Det oppgraderte batteriet med 38,3 kWh har 36 prosent høyere kapasitet enn forgjengeren. Litium-ion polymerbatteriet forsyner elmotoren på 136 hk med strøm. Elmotoren med et dreiemoment på 295 Nm gjør at den praktiske 5-seteren akselererer fra 0 til 100 km/t på 9,9 sekunder. 


IONIQs spesielle elbilplattform gjør at batteripakken er montert lavt i understellet, slik at kupeen blir romslig. Med batteriet montert under setene har IONIQ electric ekstra lavt tyngdepunkt. Det gjør bilen smidigere og morsommere å kjøre. * Rekkevidden er basert på WLTP. Rekkevidden er avhengig av kjørestil og kjøreforhold.


Tre kjøremoduser

Med et tastetrykk kan du velge mellom tre ulike kjøremoduser i IONIQ electric. COMFORT-modus skaper en god balanse mellom energiutnyttelse og ytelse, ECO-modus gir maksimal energiutnyttelse, og SPORT-modus legger til 30 Nm ekstra dreiemoment slik at du har opptil 295 Nm tilgjengelig når du akselererer. Designet og fargen på det virtuelle kombiinstrumentet skifter etter hvilken kjøremodus du har valgt.


Smart regenerativ bremsing

Nye IONIQ electric er utstyrt med et regenerativt bremsesystem. Denne toppmoderne teknologien bruker elmotoren til å bremse bilen, slik at batteriet lades under kjøring. Det smarte regenerative bremsesystemet justerer graden av regenerativ bremsing automatisk etter trafikken foran bilen ved hjelp av bilens radar.


Høydepunkter - Tilgjengelig utstyr

 • Full LED
 • 10,25 tommer navigasjon med Bluelink app-styring
 • Sotede vinduer
 • Elektrisk innfellbare speil
 • Utvendige dørhåndtak i krom
 • Pedaler i metall
 • Varme i bakseter
 • Ventilerte skinnseter
 • Smart skiltleser
 • Aktiv filholder
 • Infinity premium lydanlegg på 315 watt
 • 10-veis elektrisk setejustering (førersete) med minne
 • Trådløs lading for mobiltelefon i midtkonsoll
 • Utvidet sikkerhetspakke (blindsonevarsel og ryggeradar)
 • Parkeringssensor foran
 • Varmepumpe (gir bedre rekkevidde om vinteren)
 • Soltak med LED interiørbelysning


Tilkoblingsmuligheter og smart teknologi gjør livet enklere. Nye IONIQ electric har mange praktiske funksjoner og smarte systemer som gjør hverdagen mer behagelig.


 • Setevarme og ventilasjon
 • Oppvarmet ratt
 • Ryggekamera
 • Trådløs lading av mobiltelefon
 • Elektronisk parkbrems
 • Automatisk nødanrop ved ulykke/ SOS-knapp.


Derfor bør du velge IONIQ electric


Fem års garanti med ubegrenset kjørelengde.

Hyundais garantiprogram er et uttrykk for at IONIQ 5 er produsert etter strenge kvalitetsstandarder. Vi tilbyr en av bransjens beste garantier på 5 år uten kilometerbegrensning. Det gir deg et problemfritt bilhold og trygghet i hverdagen. I tillegg leveres litium-ion polymerbatteriet med en garanti på 8 år eller 160 000 km, avhengig av hva som inntreffer først. 

Bestill prøvekjøring

Interessert i å vite mer eller bestille en prøvekjøring? Ta kontakt via skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale tidspunkt.

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Gard Hansen
Gard Hansen
Salgssjef bruktbil
Even Rebni
Even Rebni
Bilselger