Gjøvik > Mazda > Nybil > MX-30-kampanje

MAZDA MX-30 Exclusive

En elbil designet for hverdagen.

Nå har vi gunstig leasingtilbud på Mazda MX-30.

Prøvekjør MAZDA MX-30 Exclusive

Få tilbud på MAZDA MX-30 Exclusive

Månedsleie pr mnd*
990,-
Kampanjerente
5,95%

LEASINGTILBUD

Kampanjerente 5,95%

MAZDA MX-30 Exclusive


Månedsleie 990,- per mnd (eks termingebyr)

Finansieringseksempel lån: Startleie kr 83 269,-, månedsleie kr 990,- i primærperiode 36 mnd. Etableringsgebyr kr 4 790,- + termingebyr kr 95,- tilkommer. Totalpris kr 127 119,-. Flytende rente kan endre seg i perioden.


Kampanjeperioden varer tom 31.07.2023. 

MAZDA MX-30 

Den elektriske kjørefølelsen hele veien.

Mazda MX-30 er en elektrisk kompakt-SUV som byr på mer enn bare Mazdas unike kjøreegenskaper. Moderne design møter uanstrengt stil med freestyle dører og et menneskesentrert og stilfullt interiør. 

Kupèen er luftig og håndverksmessig utført med bærekraftige interiørdetaljer og materialer som er nøye valgt ut pga. sine unike teksturer og kvalitet. 

I tillegg til interiørvalgene Modern Confidence og Industrial Vintage, kommer Mazda MX-30 i et svart interiøralternativ, Urban Expression, som gir et ekstra særpreg. Mazda MX-30 kommer også i flere nye farger og flerfarge-kombinasjoner.


App-styring 

Med app-styring kan du fjernstyre klimaanlegget, starte og stoppe lading, lese av bilens batteristatus, ladetid og få forslag til ladestasjoner i nærheten. Alt for at det skal være enkelt for deg. 


Utslippsfri daglig kjøring

Med en komfortabel rekkevidde på 200km* er Mazda MX-30 en elektrisk kompakt-SUV designet for hverdagen. Et naturlig førstevalg, selv som bil nummer to.

Kontakt oss

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Gard Hansen
Gard Hansen
Salgssjef bruktbil
Even Rebni
Even Rebni
Bilselger