Godt nytt år og velkommen til våre nye nettsider!


Velkommen til Sulland. Vi er en av Norges største bilvirksomheter og strekker oss fra Fredrikstad i sør til Tromsø i nord. Vi representerer hele 12 bilmerker i 30 bilbutikker rundt omkring i landet.

I 2018 lanserer vi disse nettsidene som du ser på akkurat nå. Her finner du all kontaktinfo til våre forhandlere, aktuelle kampanjer for våre merker og det er enkelt å bestille verkstedtime eller service på din bil. I tillegg vil vi legge ut artikler og informasjon som er nyttig for deg som bileier.

På våre nye nettsider skal det være enkelt å finne frem. Vi har overhalt absolutt alt. På merkesidene vil du finne aktuelle kampanjer for våre forskjellige bilmerker. Bruktbilene er pent presentert med mange forskjellige filtre slik at det skal være lett for deg å finne frem til akkurat den bilen du ønsker. Det skal være enkelt å komme i kontakt med oss. På våre forhandlersider finner du enkelt åpningstider, kontaktinformasjon til selgere og du kan med noen få tastetrykk bestille service på din bil. Vi håper du finner frem og blir fornøyd med nettsidene. Dersom du har tilbakemeldinger som kan gjøre oss bedre er du hjertelig velkommen til å bruke tilbakemeldingsknappene nederst på hver side.

Vi er stolte av våre ansatte. Våre ansatte er kunnskapsrike bilfolk som kan hjelpe deg med alt som har med bil å gjøre. Sulland har i dag over 900 ansatte. Enten du er ute etter bil til privatbruk eller til din bedrift, om du leaser bilen eller kjøper den- vi er fullstendig klar over at bil er en stor investering for de fleste. Vi er vårt ansvar bevisst og strekker oss langt for at du skal bli fornøyd.

Hos Sulland finner du dedikerte, entusiastiske og kunnskapsrike ansatte. I 2018 er vi større enn noen sinne og vi gleder oss til et spennende bilår. 

Velkommen til Sulland, godt nytt år og velkommen til våre nye nettsider.

Klikk her for å se våre forhandlere

Klikk her for å se våre bilmerker

Klikk her for å se våre bruktbiler

Klikk her for å komme tilbake til forsiden