Hamar > Hyundai > Nybil > KONA electric

Hyundai KONA electric

Liten SUV med lang rekkevidde

KONA Electric har en rekkevidde på inntil 484 km, omfattende utstyrspakke, navigasjon, premium lyd fra KRELL og en komplett sikkerhetspakke. Den er tilgjengelig både som Standard Range og Long Range. Hyundai KONA Electric har vært en av Norges mest solgte biler de siste årene. I midten av februar 2021 åpnet salget av den nye utgaven, som har fått et solid priskutt, mye nytt utstyr og et stilig nytt utseende.

Prøvekjør Hyundai KONA electric

Få tilbud på Hyundai KONA electric

Pris

Standard Range fra kr 337 000,-

Long Range fra kr 401 000,-


Hyundai utvider modellprogrammet, slik at man nå kan velge både Standard Range og Long Range på KONA Electric. 

  • Standard Range har en rekkevidde på 305 kilometer, en batteripakke på 39,2 kWt og en motor på 136 hestekrefter. 
  • Long Range har en rekkevidde på 484 kilometer, en batteripakke på 64 kWt og en motor på 204 hestekrefter.  
  • Standard Range tilbys i det attraktive utstyrsnivået Trend, kommer Long Range i utstyrsnivåene Life, Trend og Premium. 
  • Premium utstyrsnivå har stort sett alt utstyr som standard, og det eneste man kan velge i tillegg er ventilerte skinnseter og soltak.  


Prisene starter på svært attraktive kr 337 000,- for en godt utstyrt Standard Range Trend. Med nye og lavere priser, samt mye nytt utstyr, er også Long Range utgaven av nye KONA Electric meget attraktivt priset.


Bli kjent med KONA Electric

Hyundai arbeider med å skape fremskritt for menneskeheten, og det er en pådriver for å utvikle biler med lengre rekkevidde og bedre design. KONA Electric med nytt design og allsidige SUV-egenskaper er et strålende eksempel på dette. Ta en titt på hva denne elbilen har å by på.


Siden lanseringen i 2018 har KONA Electric vært en formidabel salgssuksess, som har overgått alle forventninger. Takket være en kraftfull elektrisk drivlinje, svært lang rekkevidde og et stilig SUV-design, er mer enn 120.000 Kona Electric solgt på bare to år. Av disse ruller 53.000 biler i Europa, og mer enn 10.000 i Norge. Bilen har også vist seg som en svært effektiv elbil, og i august 2020 satt Hyundai rekord med 1.026 kjørte kilometer på en enkelt lading på Lausitzring i Tyskland.


Siden mars har Hyundai også produsert KONA Electric ved selskapets tsjekkiske fabrikk, og dermed har leveringstidene for KONA Electric blitt kraftig forbedret og normalisert.


- Da vi lanserte Kona Electric i 2018 var den en enorm suksess allerede før salget startet. Dette fortsatte gjennom 2019, og i 2020 ble KONA Electric den sjette mest solgte bilen i Norge, sier Produkt- og PR-sjef Øyvind Lillestrøm Knudsen i Hyundai Motor Norway.


- Med nye Kona Electric oppgraderer vi modellen på en rekke områder. Bilen får forbedrede assistanse- og sikkerhetsfunksjoner, helt ny teknologi og et nytt design som gjør den til en enda mer attraktiv pakke. I tillegg får alle utgaver nye og svært attraktive priser, samtidig som vi for første gang introduserer Standard Range-utgaven i det norske markedet.


Ren og stilfull design

Nye Kona Electric har fått en rekke designoppdateringer. Gjennom å kombinere elementer som nytt lyktedesign og nye linjer, med Konas dynamiske SUV-karosseri, har bilen fått et design som er enda mer gjenkjennelig på veien.


Fronten har nå fått et helt lukket og rent grilldesign, og det moderne uttrykket løftes av nye LED-kjørelys med integrerte LED-blinklys. De nye hovedlysene har fått et skarpere design, som strekker seg rundt bilens hjørner. Lampene er høyteknologiske, og byr på full-LED teknologi. 


De karakteristiske hjulbuene er nå lakkert i bilens farge, og gjør designet mer sofistikert.  Bak har bilen fått oppgradert LED-signatur, nye LED-blinklys, og et redesignet uttrykk med ny støtfanger. Nye Kona Electric har også blitt 25 millimeter lengre enn den forrige utgaven, og det bidrar til et mer helhetlig design.

Et oppdatert interiør

Kona Electric har nå for første gang 10,25’’ heldigitalt instrumentpanel. Dette leveres som standard på alle utstyrsnivåer. I tillegg leveres bilen med 10,25’’ infotainment i Premium utstyrsnivå. Infotainmentsystemet kombinerer navigasjon, multimedia- og nyttefunksjoner, inkludert Bluelink, Hyundai Live, Apple CarPlay og Android Audio. 


I utstyrsnivåene Life og Trend leveres bilen nå med en større infotainmentskjerm enn tidligere. 8’’ Display Audio byr på en rekke multimedia- og nyttefunksjoner, inkludert Apple CarPlay og Android Auto.


Bilen får for første gang også stemningsbelysning i fotbrønnene foran i Premium utstyrsnivå.

Lang rekkevidde

Som forgjengeren er nye Kona Electric en rekkeviddeleder, med 484 kilometer rekkevidde (WLTP). KONA Electric Long Range har 204 hestekrefter, og en akselerasjon fra 0 til 100 km/t på 7,9 sekunder. Dynamiske egenskaper og full kraft fra første sekund er sikret med 395 Nm umiddelbart dreiemoment.  


Lading fra 10-80 prosent tar med Long Range 47 minutter på en 100kW-ladestasjon, og bilen leveres med 11kW trefas ombordlader inkludert i Premium utstyrsnivå. Alle utgavene an KONA Electric kan også lades med 7,2 kW.  KONA Electric Standard Range har en rekkevidde på 305 kilometer (WLTP), og en akselerasjon fra 0 til 100 km/t på 9,9 sekunder.

Enda mer sikkerhet

KONA Electric har hele tiden hatt en lang rekke smarte sikkerhetssystemer. I den nye utgaven oppdateres bilen med ryggeradar med kollisjonsassistent (RCCA) og blindsonevarsler med kollisjonsassistent (BCA). Begge disse systemene griper aktivt inn og bremser dersom en kollisjon er nært forestående.  


Bilen har også fått varsling når bilen foran kjører av gårde i kø eller ved trafikklys (LVDA), Safe Exit Warning (SEW) som varsler om at en bil er på vei inn i blindsonen når man skal åpne dørene, og baksetevarsling (RSA) som gir varsel dersom man kan ha glemt et barn eller et dyr i baksetet.  Dermed har KONA Electric en av de mest omfattende sikkerhets- og utstyrspakkene i klassen. 


Long Range-utgaven kan også leveres med hengerfeste, mens alle utgaver av KONA Electric har mulighet for taklast.


Bestill prøvekjøring

Interessert i å vite mer eller bestille en prøvekjøring? Ta kontakt via skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale tidspunkt.

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Magnus Weme
Magnus Weme
Salgssjef
Thomas Berteig Moen
Thomas Berteig Moen
Bilselger