Hamar > Hyundai > Nybil > Santa Fe

SANTA FE Plug-in Hybrid

Større, smartere og ladbar.

SANTA FE Plug-in Hybrid har fått et mer markant utseende, og byr på større plass, høyere komfort og flere praktiske løsninger. Santa Fe er bygget på Hyundais helt nye tredje generasjons plattform. Det gir resultater i form av bedre ytelser, høyere effektivitet og enda sikrere biler.

Prøvekjør SANTA FE Plug-in Hybrid

Få tilbud på SANTA FE Plug-in Hybrid

Ladbar SUV
58 km*
Ytelse
13,8 kWt batteri
Stor og praktisk
7 seter

Kjøpspriser og utstyrsliste på Santa Fe

  • AWD Premium kr 720 900,-
  • AWD Luxury Pack kr 740 900,-

Premiere på ny ladbar stor-SUV fra Hyundai

Den oppdaterte utgaven av Hyundais flaggskip-SUV får en rekke forbedringer og oppgraderinger, og lanseres som både ladbar hybrid og tradisjonell hybrid. I tillegg er Santa Fe den første bilen i Europa som er bygget å Hyundais helt nye tredje generasjons plattform. Det gir resultater i form av bedre ytelser, høyere effektivitet og enda sikrere biler.


Nye Santa Fe markerer også 20-årsjubileet for modellen, som er den lengstlevende SUVen i Hyundais portefølje. Santa Fe har vært i salg på det europeiske markedet siden 2001, og den store D-segment SUVen har fått svært positiv omtale for sin komfort, plass og praktiske design, samt et omfattende utstyrsnivå. I nye Santa Fe får kundene enda mer utstyr, nytt design og viktige oppgraderinger i form av teknologi og sikkerhet. I tillegg blir bilen for første gang tilgjengelig som hybrid og ladbar hybrid.


Santa Fe er modernisert med avanserte egenskaper og tiltalende estetikk, og med en moderne og miljøvennlig drivlinje får bilen en attraktiv posisjonering i markedet.


Kraftfulle linjer som strekker seg langs bredden og lengden av bilen gir Santa Fe et robust og raffinert uttrykk som passer SUV-kundenes ønsker. I tillegg til en rekke egenskaper og funksjoner som skaper en virkelig familiefokusert bil som er en glede å kjøre.

Et kraftfullt design med et distinkt utseende

Eksteriørdesignet i nye Santa Fe skaper et tydelig avtrykk i SUV-landskapet, med et utseende som er både robust og sofistikert. Foran kjennetegnes den nye bilen av sin brede og distinkte grill, som omfavner lyktene. Grillens 3D-mønster skaper en dybdefølelse, og bidrar til det robuste uttrykket. De unike T-formede LED-kjørelysene sørger for en gjenkjennelig signatur, og har dobbeltfunksjon som blinklys.


Den nedre delen av støtfangeren har en solid og kraftig skjerm rundt luftinntaket, og gir en formfaktor som støtter opp om grilldesignet. For å avrunde bilens robuste uttrykk i front, er hjørnene dominert av vertikale luftinntak som sørger for bedre luftstrømmer langs bilens sider.


Santa Fe har i tillegg fått kraftigere hjulbuer, og tilbys for første gang med 20’’ felger. I hekken har bilen fått nye baklykter som strekker seg langs hele bredden med en refleksstripe på tvers av bakluken. Bilens bredde er understreket av en ny og mer sofistikert støtfanger.

Helt ny Luxury Package

Nye Santa Fe tilbys som første Hyundai-modell med en helt ny Luxury Package som tilvalg. Denne pakken inkluderer dedikerte 20’’-felger, samt støtfangere og skjørt som er lakkert i bilens farge i stedet for matt svart.

Nye interiørelementer

Nye Santa Fe får mer plass, høyere komfort og enda flere nyttefunksjoner enn forgjengeren. Bilens opplevde kvalitet heves med myke materialer i alle overflater, en ny 10,25’’ infotainmentenhet og nytt design på nedre del av dashbordet. I tillegg får bilen et helt nytt heldigitalt instrumentpanel på 12,3’’.


Bilen følger dessuten oppskriften fra blant annet Kona Electric, med flytende midtkonsoll og knapper for å betjene girvalg. Nye Santa Fe får også en Terrain Mode-velger i form av et hjul i midtkonsollen hvor man enkelt kan velge mellom forskjellige kjøremoduser.

Kjøremodus- og terrengvalg gjort enkelt

Nye Santa Fe har fått et helt nytt rullehjul i midtkonsollen, hvor man enkelt kan velge mellom bilens fire kjøremoduser og de tre nye terrengmodusene. Sjåføren kan dermed skifte modus intuitivt, samtidig som informasjon om valgt modus visualiseres både i det fulldigitale instrumentpanelet og på navigasjonsskjermen. 

  • Comfort: Normale kjøreegenskaper med god effektivitet og lavt forbruk
  • Sport: Forbedrede ytelser med økt rattmotstand, skarpere girskiftepunkter og sportsligere gasspådrag 
  • Eco: Forbedret drivstofføkonomi med tilpasset akselerasjon, lavere dreiemoment og lavere utnyttelse av klimaanlegget 
  • Smart: System som aktivt og automatisk skifter mellom Eco, Comfort og Sport basert på gjeldende kjørestil 

Der kjøremodusene er fokusert på å forbedre ytelsene etter gitte preferanser, er terrengmodusene laget for å optimalisere kjøring på ulike underlag. Dette gjøres gjennom tilpasning av motorens dreiemoment, mønsteret i girskiftene, festet og distribusjonen av firehjulsdrift. 

Terrengmodusene:

  • Snow: Optimaliserer kontrollen over kjøretøyet gjennom å begrense hjulspinn, slik at bilen yter best mulig på glatte underlag og snø 
  • Sand: Optimaliserer akselerasjonen og ytelsene for kjøring på myk sand og på veier med høy motstand 
  • Mud: Optimaliserer ytelsene for kjøring på glatte og ujevne veier med høy motstand

Ny plattform og nye drivlinjer

Gjennom nye hybride drivlinjer utvider Hyundai sitt elektrifiserte modellprogram til å inkludere Santa Fe. Bilen er den første i Europa som blir levert med selskapets nye SmartStream hybrid og SmartStream Plug-In hybrid. 


Nye Santa Fe er også den første Hyundaimodellen i Europa, og den første SUVen i verden, som er basert på Hyundais helt nye tredjegenerasjons plattform. Den nye plattformen muliggjør signifikante forbedringer i ytelser, kjøreopplevelse, drivstofforbruk og sikkerhet.


Kontakt

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Magnus Weme
Magnus Weme
Salgssjef
Thomas Berteig Moen
Thomas Berteig Moen
Bilselger