Hamar > Mini > Nybil > MINI JCW Clubman

MINI JCW Clubman

Vi vil gjerne introdusere deg for den mest sofistikerte, allsidige – og romslige – MINI som noen gang er laget. Når du har satt deg bak rattet, åpner helt nye MINI JCW Clubman flere dører mot spennende nye horisonter.

MINI JCW Clubman har fem seter, seks dører og god plass til det du trenger på turen. Det generøse bagasjerommet har en kapasitet på 1.250 liter, slik at du får enda mer plass til alle planene dine. Fantastiske ALL4 firehjulsdrift gir deg kontrollen du trenger på alle typer veier – den perfekte bilen av alle årsaker, til alle årstider.

Prøvekjør MINI JCW Clubman

Få tilbud på MINI JCW Clubman

INNSIDEHISTORIE.

MINI JCW Clubman er elegant avslappet og den perfekte symbiosen av stil, funksjonalitet og innovasjon. Det dannede interiøret er sjenerøst romslig. Den kombinerer håndverk nøye med førsteklasses materialer og avansert teknologi for førersetet. Resultatet er eksepsjonell komfort og en fantastisk følelse av velvære.


SIGNATURSTIL.

Selvsikker og samtidig estetisk - MINI JCW Clubman skaper en fusjon mellom personlighet og presisjon. Rene linjer og cocky konturer samvirker for å skape en subtilt uttrykksfull design og en air av diskret pondus. Den elegante silhuetten kompletteres perfekt av bilens sportslige understell og de brede skuldrene. De feiende skulderlinjene trekker blikket mot de karakteristiske delte bakdørene som åpner for uendelige muligheter.


ET MULTIDIMENSJONALT UTTRYKK.

Hver linje og hver kurve i MINI JCW Clubman er designet for spenning og glede. Den robuste chassisutformingen gjenspeiles av det nye iøynefallende frontgitteret som gir MINI JCW Clubman sitt unike, kraftige utseende. Frontgrillen er ominnredet. Den mer elegante, smalere konturen forbedrer bilens karismatiske tilstedeværelse ytterligere - enten du velger krom eller den nye Piano Black, som er tilgjengelig som ekstrautstyr. Dette fremheves av de nye LED-hovedlyktene - inkludert de i elegant Piano Black - og de utsøkte lysene med LED-teknologi.


INTELLIGENTE TILKOBLINGS MULIGHETER.

Midtkonsollen med sin utsøkte, høyoppløselige 6,5-tommers eller (valgfrie) 8,8-tommers berøringsskjerm dominerer fronten av interiøret og er det pulserende hjertet til MINI JCW Clubman. Det intuitive kommandosenteret åpner døren til en verden av informasjon og underholdning presentert av MINI Connected. Midtkonsollen integrerer enhetene dine sømløst og tilbyr en rekke online tjenester i tillegg til telefoni som setter deg tydelig i førersetet både inne - og utenfor - din MINI.

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Jens Waldal
Jens Waldal
Salgssjef
Ole Anders Skari
Ole Anders Skari
Bilselger
Trond Enger
Trond Enger
Bilselger