Vårklar bil

Hamar > Vårklar bil

Er bilen din klar for våren?


Våren nærmer seg og det er tid for å skifte til sommerhjul og for å gjøre bilen klar for vår og sommer.  

Snøen ligger fortsatt mange steder, men vi har begynt å tenke på våren allerede! Hos oss kan du bestille time for dekkskift nå.

Et dekkskift koster kr 399,- hos oss og vi vasker dekkene og legger dem i beskyttelsesposer.

Vi har i tillegg et utvalg tilbehørsvarer til kampanjepriser i april.  Trenger du ekstra strøm til bilen, båten eller bare til å lade iPad eller mobiltelefon på tur? Har du behov for ekstra transportplass, eller trenger du et nytt barnesete? Vi hjelper deg med riktige produkter for dine behov!


Vi hjelper deg med dekk!

Er du i tvil om du må kjøpe nye dekk? Er mønsterdybden bra nok? Og hvilken type dekk skal du eventuelt velge til din bil?

Uansett hva du lurer på om dekk og dekkskift, kan vi hjelpe deg. Her kan du også lese mer om dekk og dekkvalg. Spør oss om råd og ta kontakt for gode tilbud på dekk! Les mer om dekk og dekkvalg her!

Vårsjekk for biler eldre enn 5 år

Har du bil eldre enn 5 år, tilbyr vie en 10-punktssjekk til kun kr 349,-. Dette gjelder alle bilmerker og bilmodeller.

Bestill gjerne vårsjekken sammen med hjulskiftet, så utfører vi dette på dagtid for deg.

Les mer om 10-punktsjekken på våre servicesider.


Smartladere til bil og fritid

Trenger du ekstra strøm til bilen, båten, snøscooteren eller bare til å lade iPaden i bilen? Vi tilbyr DEFA smartladere og Sonic powerbooster som hjelper deg når du trenger en hurtiglader.

Les mer om produktene på våre tilbehørssider.

Packline transportbokser

Mye bagasje som skal fraktes? En takboks er like praktisk sommer som vinter. Den gir mulighet for å laste mye bagasje på en trygg og praktisk måte. Vi har kampanjepriser på Packline FX SUV, Elegance og 810 Sport. Ønsker du en annen type boks til din bil har Packline en takboksvelger som gjør det svært enkelt for alle å velge den riktige takboksen til hver enkelt bilmodell. Se tilbudene og les mer om transportboksene på våre tilbehørssider.


Barneseter fra BeSafe

Vi fører et bredt utvalg av barneseter fra BeSafe og vi er autorisert forhandler av barnesikring.

Ta kontakt med oss! Vi hjelper deg å velge riktig til ditt behov.