Harstad > BMW > Nybil > BMW 3 Serie Touring

BMW 3-serie Touring

I mer enn 40 år har BMW 3-serie vært synonymt med kjøreglede, og er i dag den mest solgte BMW-modellen på verdensbasis. Siste generasjon ble presentert i 2018. Nå oppdateres BMW 3-serie med design og teknikk kjent fra andre nye BMW-modeller.

Med sin sportslige tilnærming og smidige kjøreegenskaper har BMW 3-serie vært et referansepunkt for kjøreglede i premiumsegmentet for de mellomstore bilene fra dag én. Den nye utgaven av den sportslige sedanen, som feirer 45 år med suksess i 2022, lanseres i sommer. Det samme gjør BMW 3-serie Touring, som ble avduket for første gang for 35 år siden.

Prøvekjør BMW 3-serie Touring

Få tilbud på BMW 3-serie Touring

Den nye BMW 3-serie Touring kombinerer fleksibiliteten og brukervennligheten for daglig bruk av en BMW Touring takket være et bagasjerom på opptil 500 liter med intelligente teknologier og omfattende tilkoblingsmuligheter med høy kjøredynamikk:


  • Innovativ betjening med hjelp av moderne teknologier som BMW Intelligent Personal Assistant
  • Ryggeassistenten og andre intelligente førerassistansesystemer for optimal kjørekomfort i enhver situasjon
  • Førerorientert cockpit og innovativt BMW Curved Display med betjeningskonsept med berøringsfunksjonDIGITALE TEKNOLOGIER I NYE BMW 3-SERIE TOURING.


Digitale teknologier i den nye BMW 3-serie Touring sikrer et intelligent nettverk mellom deg, kjøretøyet og dine omgivelser:


  • BMW Curved Display gir full oversikt over all viktig informasjon og komfortabel betjening via berøring
  • Ubegrenset tilkoblingsmulighet gjennom smarttelefon-integrering, for eksempel for å enkelt planlegge ruter på din smarttelefonen og deretter overføre dem til ditt kjøretøy
  • Opplev intuitiv betjening via talekommandoBMW Curved Display.

Nesten alle kjøretøyfunksjoner kan styres via det store BMW Curved Display. Buet mot sjåføren og utstyrt med intuitive widgets, gjør det betjeningen med berøring enda mer komfortabel.


My BMW App.

Sjekk statusen til din nye BMW 3-serie Touring, planlegg reisene dine på forhånd, bestill neste serviceavtale eller oppdag BMW-verdenen – praktisk med My BMW-appen på din smarttelefon.


BMW Head-Up Display.

BMW Head-Up Display i farger projiserer alle relevante kjøredata i førerens synsfelt.


EKSTERIØRDESIGNET FOR NYE BMW 3-SERIE TOURING.


Frontdesign.

De smale LED-frontlyktene, plassert som en omvendt L sørger for et spesielt dynamisk frontutseende. I kombinasjon med den brede frontgrillen, det store sekskantede luftinntaket og den vertikale Air Curtain, støtter de det dynamiske breddeinntrykket til den nye BMW 3-serie Touring.


Sett fra siden.

Ikoniske designfunksjoner som lang akselavstand, korte overheng og den dynamiske Hofmeisterknekken gjør at den nye BMW 3-serie Touring fremstår spesielt atletisk sett fra siden. Vinklene på luftinntakene på front- og hekkskjørtet henter dynamisk opp den typiske karakterkanten bak forhjulet.


Bakre design.

Hekken til nye BMW 3-serie Touring er preget av en tydelig klarhet i designet. Det slanke øvre delen av kupéen hviler på atletiske hjulbuer og legger vekt på den dynamisk brede holdningen.


INTERIØRDESIGNET TIL NYE BMW 3-SERIE TOURING.


Moderne cockpit.

Cockpiten gir et rent og moderne uttrykk med sine reduserte betjeningselementer. Det slanke, rammeløse BMW Curved Display er tilsynelatende fritt flytende på instrumentpanelet og som et berøringsaktivert display tilbyr det moderne og komfortabel betjening.


Midtkonsoll med ny girspak.

Midtkonsollen sørger for en sportslig, innelukket sittefølelse. Det er her det tydelig strukturerte betjeningssenteret med betjeningsflaten med berøringsfunksjon til iDrive-controlleren befinner seg. Girutvalget skjer automatisk, noe som gjør at det moderne utseendet i interiøret ser spesielt ryddig ut.


Seter i Sensatec.

Det lettstelte setetrekket i Sensatec overbeviser med sin høykvalitets skinnlignende følelse. Perforeringen kombinerer et sportslig og elegant utseende med en ekstremt behagelig sittefølelse, også på lengre reiser.


KJØREDYNAMIKK-HØYDEPUNKTER TIL DEN NYE BMW 3-SERIE TOURING.
 
 

Med sitt perfekt innstilte sett med drivverk- og understellsteknologier, tilbyr den nye BMW 3-serie Touring kjøreglede i sin beste form:


  • Kraftige motorer med 90 til 275 kW (122 til 375 hk) for imponerende sportslige kjøreopplevelser
  • Imponerende akselerasjon på 4.6 sekunder fra 0 til 100 km/t
  • M sportsunderstell for et spesielt sportslig og direkte kjøredynamikk

6-sylindret M TwinPower Turbo bensin-rekkemotor.

Den 6-sylindrede M TwinPower Turbo bensin-rekkemotoren kombinerer dynamikk og effektivitet til en komplett kjøreopplevelse. Den klangfulle lyden til drivverket alene er en kilde til glede. Innovasjoner som dobbelt VANOS, Valvetronic, High Precision Injection-teknologi og turbo med dobbelt løp henter så mye energi som mulig fra så lite drivstoff som nødvendig.


Elektrisk servostyring.

Den elektriske servohjelpen til styringen øker styrekomforten og kjøresikkerheten. Den letter manøvreringen og garanterer stabilitet i høye hastigheter.


TwinPower 4-sylindret bensin-rekkemotor med turbo.

Den 4-sylindrete TwinPower Turbo bensin-rekkemotoren gir stor kjøreglede. Allerede ved lave motorturtall vil du oppleve veldig direkte kraftutfoldelse og en spontan respons. Drivlinjen kombinerer et effektivt forbruk med lavt eksosutslipp og arbeider stille og med rolig gange i enhver situasjon.

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Isak Peder Berntsen
Isak Peder Berntsen
Bilselger
Stine Sannes
Stine Sannes
Plassjef Sulland Harstad BMW