Harstad > BMW > Nybil > BMW 330e Touring Hybrid

BMW 3-serie Touring Hybrid

BMW 3-serien Touring forener innovasjon, funksjonalitet og sportslig dynamikk til perfeksjon. Som ekte atlet blant allrounderne begeistrer den takket være effektive BMW TwinPower turbomotorer, perfekt avstemte understellskomponenter og topp moderne assistentsystemer med en kjøredynamikk som er uovertruffen i sitt segment.

Denne suvereniteten er tydelig på veien selv når bilen står stille. Med innovative løsninger for kupéen og den intelligente, digitale BMW Personal Assistant, avlaster den deg med det du måtte ønske – slik at du får mer tid til de virkelig viktige tingene i livet.

Prøvekjør BMW 3-serie Touring Hybrid

Få tilbud på BMW 3-serie Touring Hybrid

Den nye BMW 3-serie Touring kombinerer fleksibiliteten og brukervennligheten for daglig bruk av en BMW Touring takket være et bagasjerom på opptil 500 liter med intelligente teknologier og omfattende tilkoblingsmuligheter med høy kjøredynamikk:


  • Innovativ betjening med hjelp av moderne teknologier som BMW Intelligent Personal Assistant
  • Ryggeassistenten og andre intelligente førerassistansesystemer for optimal kjørekomfort i enhver situasjon
  • Førerorientert cockpit og innovativt BMW Curved Display med betjeningskonsept med berøringsfunksjonDIGITALE TEKNOLOGIER I NYE BMW 3-SERIE TOURING.


Digitale teknologier i den nye BMW 3-serie Touring sikrer et intelligent nettverk mellom deg, kjøretøyet og dine omgivelser:


  • BMW Curved Display gir full oversikt over all viktig informasjon og komfortabel betjening via berøring
  • Ubegrenset tilkoblingsmulighet gjennom smarttelefon-integrering, for eksempel for å enkelt planlegge ruter på din smarttelefonen og deretter overføre dem til ditt kjøretøy
  • Opplev intuitiv betjening via talekommando


BMW Curved Display.

Nesten alle kjøretøyfunksjoner kan styres via det store BMW Curved Display. Buet mot sjåføren og utstyrt med intuitive widgets, gjør det betjeningen med berøring enda mer komfortabel.


My BMW App.

Sjekk statusen til din nye BMW 3-serie Touring, planlegg reisene dine på forhånd, bestill neste serviceavtale eller oppdag BMW-verdenen – praktisk med My BMW-appen på din smarttelefon.


BMW Head-Up Display.

BMW Head-Up Display i farger projiserer alle relevante kjøredata i førerens synsfelt.EKSTERIØRDESIGNET FOR NYE BMW 3-SERIE TOURING.


Frontdesign.

De smale LED-frontlyktene, plassert som en omvendt L sørger for et spesielt dynamisk frontutseende. I kombinasjon med den brede frontgrillen, det store sekskantede luftinntaket og den vertikale Air Curtain, støtter de det dynamiske breddeinntrykket til den nye BMW 3-serie Touring.


Sett fra siden.

Ikoniske designfunksjoner som lang akselavstand, korte overheng og den dynamiske Hofmeisterknekken gjør at den nye BMW 3-serie Touring fremstår spesielt atletisk sett fra siden. Vinklene på luftinntakene på front- og hekkskjørtet henter dynamisk opp den typiske karakterkanten bak forhjulet.


Bakre design.

Hekken til nye BMW 3-serie Touring er preget av en tydelig klarhet i designet. Det slanke øvre delen av kupéen hviler på atletiske hjulbuer og legger vekt på den dynamisk brede holdningen.


INTERIØRDESIGNET TIL NYE BMW 3-SERIE TOURING.


Moderne cockpit.

Cockpiten gir et rent og moderne uttrykk med sine reduserte betjeningselementer. Det slanke, rammeløse BMW Curved Display er tilsynelatende fritt flytende på instrumentpanelet og som et berøringsaktivert display tilbyr det moderne og komfortabel betjening.


Midtkonsoll med ny girspak.

Midtkonsollen sørger for en sportslig, innelukket sittefølelse. Det er her det tydelig strukturerte betjeningssenteret med betjeningsflaten med berøringsfunksjon til iDrive-controlleren befinner seg. Girutvalget skjer automatisk, noe som gjør at det moderne utseendet i interiøret ser spesielt ryddig ut.


Seter i Sensatec.

Det lettstelte setetrekket i Sensatec overbeviser med sin høykvalitets skinnlignende følelse. Perforeringen kombinerer et sportslig og elegant utseende med en ekstremt behagelig sittefølelse, også på lengre reiser.


DEN NYE BMW 330e TOURING MED PLUG-IN HYBRID-TEKNOLOGI.


Med en BMW 330e Touring kan du nyte bærekraftig mobilitet og inspirerende kjøredynamikk:

  • Kraftfulle 135 kW (184 hk) og 300 Nm dreiemoment
  • Imponerende akselerasjon på 5.9 sekunder fra 0 til 100 km/t
  • Dens innovative Plug-in hybrid drivlinjeteknologi gir full fleksibilitet og effektivitet i enhver kjøresituasjon
  • Også tilgjengelig som BMW 330e xDrive Touring


Rekkevidde.

Takket være den nyeste 5. generasjons BMW eDrive-teknologien kan du kjøre din BMW 330e Touring opptil 60 kilometer rent elektrisk og uten lokale utslipp.


eDrive Zones.

Med funksjonen BMW eDrive Zones blir egenskapene til plug-in-hybriddriften fullt utnyttet. Den utløser en automatisk og flytende overgang til ren elektrisk modus så snart kjøretøyet kjører inn i en miljøsone. Du kan når som helst manuelt bytte tilbake til forbrenningsmotoren.


BMW Charging.

BMW Charging har skreddersydde løsninger for å lade din BMW 3-serie Touring med hybridmotor. Til leveringsomfanget hører i tillegg til standardladekabelen (Mode 2) for husholdningsstikkontakter også ladekabelen (Mode 3) for offentlig lading samt et BMW Charging Card, som tilbyr attraktive betingelser for offentlig lading.

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Isak Peder Berntsen
Isak Peder Berntsen
Bilselger
Stine Sannes
Stine Sannes
Plassjef Sulland Harstad BMW