Harstad > BMW > Nybil > BMW 330e Hybrid

BMW 330e Plug-in Hybrid

Helt nye 330e er en kompromissløs ladbar hybrid som bygger på alt det BMW 3-serie står for. Med en kraftig 4-sylindret BMW TwinPower Turbo bensinmotor og en høyeffektiv eDrive-elmotor har du mer enn nok av krefter kombinert med ekstremt effektiv energiutnyttelse. Resultatet gir imponerende kjøredynamikk og stabilitet som lever opp til det som forventes av en helt ny BMW 3-serie.

BMW 3-serie Sedan ligger perfekt på veien og har sportslige og smidige kjøreegenskaper som gjør den ekstra dynamisk. Videreutviklede og enda kraftigere motorer, chassiskomponenter som er perfekt tilpasset motorene, og optimert vektfordeling gjør den til den perfekte sportssedanen.

Prøvekjør BMW 330e Plug-in Hybrid

Få tilbud på BMW 330e Plug-in Hybrid

Den nye BMW 3-serie Sedan tilbyr fremragende kjøredynamikk og omfattende, teknologisk moderne støtte for sjåføren i et nytt, sportslig design:


  • M sportsunderstell med strammere fjær- og demperkarakteristikk for direkte og smidig kjøredynamikk
  • Ryggeassistenten og andre intelligente førerassistansesystemer for optimal kjørekomfort i enhver situasjon
  • Førerorientert cockpit og innovativt BMW Curved Display med betjeningskonsept med berøringsfunksjon


DIGITALE TEKNOLOGIER I NYE BMW 3-SERIE SEDAN.


Tallrike innovative teknologier i den nye BMW 3-serie Sedan lar fører og kjøretøy kommunisere komfortabelt med hverandre:


  • BMW Curved Display gir full oversikt over all viktig informasjon og komfortabel betjening via berøring
  • Ubegrenset tilkoblingsmulighet gjennom smarttelefon-integrering, for eksempel for å enkelt planlegge ruter på din smarttelefonen og deretter overføre dem til ditt kjøretøy
  • Opplev intuitiv betjening via talekommando


BMW Curved Display.

Nesten alle kjøretøyfunksjoner kan styres via det store BMW Curved Display. Buet mot sjåføren og utstyrt med intuitive widgets, gjør det betjeningen med berøring enda mer komfortabel.


My BMW App.

Sjekk statusen til din nye BMW 3-serie Sedan, planlegg reisene dine på forhånd, bestill neste serviceavtale eller oppdag BMW-verdenen – praktisk med My BMW-appen på din smarttelefon.


BMW Head-Up Display.

BMW Head-Up Display i farger projiserer alle relevante kjøredata i førerens synsfelt.EKSTERIØRDESIGNET FOR NYE BMW 3-SERIE SEDAN.


Frontdesign.

Elegant utformede LED-frontlykter, som kjennetegnes ved sitt arrangement som en omvendt L og deres fokuserte kontur, bestemmer det dynamiske frontdesignet. De store, sekskantede luftinntakene, i kombinasjon med den markante nyregrillen med dobeltstaver, gir et selvsikkert uttrykk.


Sett fra siden.

Sett fra siden formidler BMW 3-serie Sedan et spesielt dynamisk bilde takket være sin lange akselavstand, korte overheng og kompakte proporsjoner. Den flytende taklinjen, i kombinasjon med de alternative 19'' hjulene, understreker kjøretøyets eleganse.


Bakre design.

Den markante støtfangeren gir hekken på BMW 3-serie Sedan et spesielt atletisk utseende. Vertikale reflekser og brede forkrommede enderør forsterker denne effekten i M Sportspakken. Den store diffuseren mellom enderørene fullfører det sportslige, dynamiske utseendet.


INTERIØRDESIGNET TIL NYE BMW 3-SERIE SEDAN.


Moderne cockpit.

Cockpiten gir et rent og moderne uttrykk med sine reduserte betjeningselementer. Det slanke, rammeløse BMW Curved Display er tilsynelatende fritt flytende på instrumentpanelet og som et berøringsaktivert display tilbyr det moderne og komfortabel betjening.


Midtkonsoll med ny girspak.

Midtkonsollen sørger for en sportslig, innelukket sittefølelse. Det er her det tydelig strukturerte betjeningssenteret med betjeningsflaten med berøringsfunksjon til iDrive-controlleren befinner seg. Girutvalget skjer automatisk, noe som gjør at det moderne utseendet i interiøret ser spesielt ryddig ut.


Seter i Sensatec.

De lettstelte setetrekkene i Sensatec imponerer med sin høykvalitets, skinnaktige følelse. Perforeringen kombinerer et sportslig og elegant utseende med en ekstremt behagelig sittefølelse, også på lengre reiser.

DEN NYE BMW 330e SEDAN MED PLUG-IN-HYBRID-TEKNOLOGI.


Med BMW 330e Sedan nyter du bærekraftig mobilitet og effektiv kjøredynamikk:


  • Kraftfulle 135 kW (184 hk) og 300 Nm dreiemoment
  • Imponerende akselerasjon på 5.8 sekunder fra 0 til 100 km/t
  • Dens innovative plug-in hybrid drivlinjeteknologi gir full fleksibilitet og effektivitet i enhver situasjon
  • Også tilgjengelig som BMW 330e xDrive Sedan


Rekkevidde.

Og takket være den nyeste BMW eDrive-teknologien i femte generasjon kan du med din BMW 330e Sedan kjøre opptil 60 kilometer rent elektrisk og lokalt utslippsfritt.


eDrive Zones.

Med funksjonen eDrive Zones utnyttes egenskapene til plug-in hybridmotoren optimalt. Den utløser en automatisk og flytende overgang til ren elektrisk modus så snart kjøretøyet kjører inn i en miljøsone. Du kan når som helst manuelt bytte tilbake til forbrenningsmotoren.


BMW Charging.

BMW Charging har skreddersydde løsninger for lading av BMW 3-serie Sedan-modeller med hybriddrift. Til leveringsomfanget hører i tillegg til standardladekabelen (Mode 2) for husholdningsstikkontakter også ladekabelen (Mode 3) for offentlig lading samt et BMW Charging Card, som tilbyr attraktive betingelser for offentlig lading.


Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Isak Peder Berntsen
Isak Peder Berntsen
Bilselger
Stine Sannes
Stine Sannes
Plassjef Sulland Harstad BMW