Den helt nye BMW X5 M50d er en milepæl. Ingeniørene har konstruert en BMW X-modell som utvider grensene for hva som er mulig når det gjelder ytelse, dynamikk og smidighet. Bilen drives av en 6-sylindret M Performance TwinPower Turbo diesel-rekkemotor. Adaptivt M Professional sportsunderstell overfører motorkreftene til veien. Dette er en ekte M Performance-modell for deg som vil ha det lille ekstra.

Et arbeidsjern
Den nye 6-sylindrede M Performance TwinPower Turbo diesel-rekkemotoren med to lavtrykks- og to høytrykksturboladere er en videreutviklet utgave. Resultatet er økt effekt, ekstra spontan respons og et dreiemoment på 760 Nm som er tilgjengelig fra lave turtall. Den kraftige motoren yter 294 kW (400 hk) og akselererer BMW X5 M50d fra 0 til 100 km/t på 5,2 sekunder.

„ Den nye BMW X5 M50d viser at en SAV med M i genene og xDrive byr på dynamiske kjøreytelser og smidige kjøreegenskaper med optimalt veigrep. “

Jörn Sieke, produktsjef M Automobile og BMW Individual

M Performance Design.

Med eksklusive M Performance-elementer stiller BMW X5 M50d konkurrentene i skyggen. M Sportspakke er standardutstyr og omfatter M aerodynamikkpakke og M sportseksosanlegg. Den store BMW-nyregrillen er i M Performance-signaturfargen ceriumgrått. Det er også sidespeilhus, dekorelementer i luftinntak og -kanaler, trapesformede enderør og signaturen på hekken. Glanspolerte 22" lettmetallfelger V-eke 747 M (ekstrautstyr) runder av designen i ceriumgrått.

Gjennomført sportslig.

Kupeen til BMW X5 M50d er sportslig og eksklusiv med M-signatur på innstigningslistene og i kombiinstrumentet. Førerplassen er tilpasset føreren, og M skinnrattet ligger perfekt i hendene. Kvalitetsmaterialer, som trøffelfarget BMW Individual merinoskinn (ekstrautstyr) på setene, BMW Individual instrumentpanel trukket i skinn (ekstrautstyr) og interiørlister i mørk aluminium med nettingeffekt, skaper en sportslig atmosfære.

Situasjonens herre

Når du kjører BMW X5 M50d, merker du umiddelbart hva perfekt avstemt betyr. Ingeniørene har optimert chassisegenskapene og styringen for å gjøre bilen balansert og smidig med maksimal presisjon. Med Sport- og Sport+-modus får adaptivt M Professional sportsunderstell (ekstrautstyr) enda stivere og sportsligere innstillinger. Det gir en kjøredynamikk som sammen med integrert Active Steering og xDrive er uten sidestykke i denne klassen.

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Isak Peder Berntsen
Isak Peder Berntsen
Bilselger
Stine Sannes
Stine Sannes
Plassjef Sulland Harstad BMW