Harstad > Volkswagen > Nybil > Volkswagen Tiguan

Volkswagen Tiguan

Spennende nye ideer

Volkswagen Tiguan byr på mer kraft, høyere komfort og flere nettbaserte funksjoner. Intelligent teknologi gir bilen unike egenskaper, og som dynamisk SUV går den nye veier. I Tiguan har du høy sittestilling og bakkeklaring med god plass for hele familien.

Kontakt

Salg
Stengt
+ Vis flere åpningstider – Vis færre åpningstider
Torsdag 08. desember:
08:00 - 16:30
Fredag 09. desember:
08:00 - 16:30
Lørdag 10. desember:
10:00 - 14:00
Søndag 11. desember:
Stengt
Mandag 12. desember:
08:00 - 16:30
Tirsdag 13. desember:
08:00 - 16:30
Onsdag 14. desember:
08:00 - 16:30
Verksted
Stengt
+ Vis flere åpningstider – Vis færre åpningstider
Torsdag 08. desember:
07:30 - 16:30
Fredag 09. desember:
07:30 - 16:30
Lørdag 10. desember:
Stengt
Søndag 11. desember:
Stengt
Mandag 12. desember:
07:30 - 16:30
Tirsdag 13. desember:
07:30 - 16:30
Onsdag 14. desember:
07:30 - 16:30
Delelager
Stengt
+ Vis flere åpningstider – Vis færre åpningstider
Torsdag 08. desember:
08:00 - 16:00
Fredag 09. desember:
08:00 - 16:00
Lørdag 10. desember:
Stengt
Søndag 11. desember:
Stengt
Mandag 12. desember:
08:00 - 16:00
Tirsdag 13. desember:
08:00 - 16:00
Onsdag 14. desember:
08:00 - 16:00
Postadresse

Postboks 566
9485 Harstad

Juridisk navn

Sulland Harstad AS

Organisasjonsnummer

943 604 770

Fakturaepost

fakturamottak1380@moller.no

TeknologiMotorer - Mer kraft, mindre drivstoff

Bensin, ladbar hybrid eller diesel? 150, 200 eller 245 hk? Uansett hva du velger, får du både høy effektivitet og god drivstofføkonomi. Dette skyldes en intelligent kombinasjon av direkteinnsprøytning og turbolading som har betegnelsen TSI for bensinmotorer og TDI for dieselmotorer. Og med BlueMotion Technology sparer du dessuten drivstoff, uten å gi avkall på dynamikken, for eksempel ved hjelp av rekuperasjon og start-stopp-system.
 


Firehjulstrekk .Hold bakkekontakten med 4MOTION

4MOTION firehjulstrekk fordeler motorkraften på de fire hjulene etter behov, slik at bilen ligger godt på veien også når underlaget er vått, isete og ujevnt. Hjulspinn forhindres og din Tiguan får godt veigrep på så å si alle underlag.
4MOTION Active Control med elektronisk valg av kjøreprofil hjelper deg å hente enda mer ut av den permanente firehjulsdriften.


4MOTION Active Control - Kjøregleden avhenger av den rette innstillingen

Har du valgt 4MOTION firehjulstrekk? Da inngår også 4MOTION Active Control med elektronisk valg av kjøreprofil. Du kan velge mellom fire profiler som tilpasser Tiguans kjøreegenskaper til underlaget og legger til rette for komfort og kjøreglede.

 • Snow: for kjøring på glatte og snødekte veier

 • Onroad: for kjøring på vanlig vei

 • Offroad: for spennende kjøreopplevelser utenfor veier med fast dekke

 • Offroad Individual: med tilpasningsmuligheter

4MOTION Active Control inkluderer også elektronisk differensialbrems.Ladbar hybrid

Kjør inntil 49 km uten utslipp


Tiguan eHybrid er en romslig og sportslig familiebil i ett og leveres kun med forhjulstrekk. Med hele 245 hk (180 kW), et dreiemoment på solide 400 Nm og akselerasjon fra 0-100 km/t på 7,5 sekunder er Tiguan eHybrid en sprek og fullverdig familie-SUV som byr på inntil 49 km elektrisk rekkevidde (13 kWt netto) og et bagasjerom på 476 liter. 

Har du behov for å frakte båten til hytta på henger? Tiguan eHybrid kan utstyres med tilhengerfeste for last på inntil 750 kg (uten bremser) og 1800 kg (med bremser). Totalvekt taklast er på 75 kg for frakt av sykler og skiboks.

Tiguan eHybrid starter alltid i full elektrisk modus, E-MODE, så lenge batteriet er tilstrekkelig ladet. Dette vil være tilstrekkelig for svært mange ut fra gjennomsnittlig daglig kjørelengde. Systemet gjør det også mulig å spare elektrisk kraft til senere, for eksempel til kjøring gjennom bysoner med utslippskrav.

Tiguan eHybrid kan kjøres elektrisk i hastigheter opptil 130 km/t. I hybridmodus får den elektriske motoren hjelp av en effektiv TSI-bensinmotor. Disse to motorene sammen leverer imponerende ytelser, og den elektriske motoren gir et ekstra «boost» i GTE-modus. Ved et enkelt trykk på GTE-knappen, aktiveres begge systemene og maks systemeffekt. Design


Eksepsjonelt eksteriør

Den nye Tiguan er en stilig SUV, noe den progressive designen er et godt eksempel på. Bilen har kraftfulle proporsjoner, en dynamisk front, presise linjer, brede skuldre og en markant silhuett.


Innovativt interiør

Den nye Tiguan har en romslig kupé med nyskapende løsninger. Førerplassen har intuitive betjeningselementer som gjør det enkelt å konsentrere seg om kjøringen, blant annet multifunksjonsratt i skinn. Digital Cockpit med 10,25-tommers TFT-fargeskjerm inngår i standardutstyret til Tiguan Elegance og Tiguan R-Line. Fra og med utstyrsversjonen Life kan du og forsetepassasjeren ta plass i svært behagelige komfortseter. Også den innvendige LED-belysningen foran og bak samt ambientebelysningen* bidrar til den innbydende atmosfæren.


Progressiv med intelligent lys

Tiguan stråler fra topp til tå, ikke minst takket være LED-baklyktene og IQ.LIGHT LED Matrix-hovedlyktene (ekstrautstyr). På Tiguan Elegance og Tiguan R-Line inkluderer hovedlyktene adaptive lys og leveres sammen med nye baklykter og dynamisk fjernlysregulering. Avhengig av kjøresituasjonen slås LED-modulene på og av enkeltvis for å regulere lysfordelingen. Dette gjør kjøreturen mindre stressende både for deg og for alle som kjører foran deg eller kommer imot. En annen iøynefallende detalj er det integrerte dynamiske blinklyset som angir retningen med en flytende lysbevegelse.


Sett farge på tilværelsen

Med kupébelysning i 30 forskjellige farger kan du se din Tiguan i et nytt lys hver dag. Du kan velge varm eller kjølig belysning og tilpasse lyssettingen til en opplyst storby eller en mørk landevei. Ambientebelysning er standard på Tiguan Elegance og Tiguan R-Line, og leveres som ekstrautstyr til Tiguan Life.


Felger

Hvilke felger som passer best til Tiguan, er en smakssak. Hva synes du for eksempel om 20" Misano lettmetallfelger som fås som ekstrautstyr til Tiguan R-Line og Tiguan R-Line Black Style? Her får du et bredt utvalg.

Assistentsystemer


En ny leder

Den nye Tiguan har teknologi som reduserer stressnivået under kjøring. For eksempel kjøreassistenten Travel Assist (ekstrautstyr). Den aktiveres med et tastetrykk og sørger for høy kjørekomfort* i kjedelige og monotone kjøresituasjoner.
 • På motorveier og gode landeveier kan Travel Assist holde bilen i kjørefeltet, passe på at fartsgrensen ikke overskrides og holde sikker avstand til kjøretøyet foran.

 • Den nye Tiguan er utstyrt med DSG, direktekoblingsgirkasse, som standard, som gjør kjøring i tett trafikk og kø stressfritt.

* Innenfor systemets begrensninger. Føreren må hele tiden være klar til å overstyre førerassistentsystemet. Det er førerens ansvar å kjøre på en ansvarsfull måte.


Reagerer hvis du ikke gjør det

Emergency Assist* (ekstrautstyr) griper inn hvis føreren får et illebefinnende. Når systemet ikke lenger registrerer noen aktivitet fra føreren, forsøker det å få føreren til å reagere.** Lykkes ikke dette, bremser systemet bilen kontrollert helt ned for å unngå en ulykke. Dette skjer innenfor systemets begrensninger.
 * Leveres i kombinasjon med Travel Assist (ekstrautstyr)
** Innenfor systemets begrensninger


Kjører mer forutseende enn noen gang

Ved fare for kollisjon kan nødbremseassistenten Front Assist med fotgjengerregistrering bidra til å redusere kollisjonskraften eller i beste fall forhindre en kollisjon.* Systemet gjenkjenner fotgjengere og kjøretøyer i veien og advarer deg i tide. Hvis du ikke reagerer, kan systemet starte en nødbremsing.*
 * Innenfor systemets begrensninger.


Godt beskyttet på alle kanter

Det proaktive passasjerbeskyttelsessystemet beskytter deg i kritiske situasjoner, for eksempel hvis du er i ferd med å kollidere (innenfor systemets begrensninger). Det kan registrere en situasjon med økt fare for ulykke. Systemet lukker da automatisk vinduene og panoramasoltaket og strammer sikkerhetsbeltene foran. Bare å vite at det er mulig, gir en ekstra følelse av trygghet.

Underholdning

Viser vei

Lytt til musikk mens du ser oversikten over ruten midt i synsfeltet ditt. Begge navigasjonssystemene leveres som ekstrautstyr og hjelper deg å holde stø kurs, samtidig som du har underholdning på turen.


Sånn har du aldri hørt musikken din før

Det nye lydsystemet (ekstrautstyr) fra Harman Kardon har en elegant design og leverer utsøkt lyd. Systemet er laget for deg som vet å verdsette perfekt lyd på kjøreturen. Med balansert diskant og bass sørger Harman Kardon for unike musikkopplevelser i din Tiguan.

Komfort


Digital Cockpit Pro - Førerdisplayet viser kun det du vil se

Vil du kun ha oversikt over hastighet og turtall? Eller vil du se flere kjøredata og assistentsystemer? Kanskje du vil se navigasjonskartet, navnet på sangen du lytter til, eller enda mer? På multifunksjonsrattet kan du tilpasse det høyoppløselige displayet akkurat slik du selv vil. 

 • 10,25-tommers TFT-fargeskjerm

 • Mange tilpasningsmuligheter, tre tilpasninger kan lagres som favoritter


Easy Open - Smart bagasjerom

En velkjent situasjon: Du står nedlesset foran bagasjerommet og har ingen ledige hender til å åpne bakluken. Med bakluke med sensorstyrt åpning kan du åpne bakluken med en fotbevegelse. Systemet registrerer at du har bilnøkkelen med deg. Delt, nedfellbar bakseterygg gjør at bagasjerommet kan utvides til hele 1655 liter*.

* Kan variere avhengig av utstyr og motor-/girkassekombinasjon.


Personalisering- Opprett din egen profil

Etter at du har logget deg på i bilen med din Volkswagen ID, aktiveres automatisk  førerprofilen din med blant annet sete-, lys- og klimainnstillinger (avhengig av utstyr). Profilen kan brukes i andre egnede biler, slik at komforten er sikret for ulike brukere av din nye Tiguan.Klimaanlegg - Riktig temperatur for allePassasjerene vil ha det kjølig, men du foretrekker å ha det varmt? Med tresoners regulering kan du stille inn temperaturen for førersiden, passasjersiden foran og baksetet separat. Viftehastigheten kan reduseres automatisk avhengig av kjørehastigheten og andre kriterier for å redusere lydnivået fra klimaanlegget. Et aktivt kullfilter sørger for at uønskede passasjerer som pollen, soppsporer, finstøv og andre allergener ikke slipper inn i bilen. Omluftregulering aktiveres automatisk når du slår på vindusspyleranlegget eller setter bilen i revers. Samlet gir dette et svært godt klima i bilen.

Tiguan R


Den nye Volkswagen Tiguan R passer like godt på bane som i terrenget. Den kan brukes til og fra jobb, på handleturer eller bilferie med familien. Uansett om du kjører i byen, på langtur eller på motorvei, gir denne allsidige SUV-en deg sikkerhet, komfort og ikke minst høye ytelser.  


Motor - Dynamisk ytelse

Tiguan R er sportslig og rask. 2.0 liters turbomotoren yter 320 hk og har solid dreiemoment på hele 420 Nm og i kombinasjon med 7-trinns DSG girkasse og avansert 4MOTION firehjulstrekk akselererer Tiguan R fra 0-100 km/t på bare 4,9 sekunder. Toppfarten er elektronisk begrenset til 250 km/t, mens Akrapovic Performance eksosanlegg i titan byr på ekstra grom eksoslyd.


Firehjulstrekk - Maksimalt grep på alle underlag

4MOTION firehjulstrekk med R-Performance Torque Vectoring fordeler kraften sømløst mellom alle fire hjul. Den nye drivenheten ved bakhjulene fordeler ikke bare kreftene mellom for- og bakaksel, men også mellom bakhjulene. Opptil 100% av dreiemomentet som går bakover kan ledes til ett enkelt hjul. I kombinasjon med XDS differensialbrems og 10 millimeter senket, adaptivt understellet (DCC) gir dette Tiguan R maksimalt veigrep uansett underlag og maksimal kjøreglede!


Design

Eksteriør - Tydelig R-preg

Den nye fronten gjør det lett å se at dette er en R-modell, egnet for både bane og hverdagskjøring, med et utrykksfult design. Grillen med den nye R-logoen, den særegne støtfangeren foran i R-design med store luftinntak og blå bremsekalipere løfter designet enda et hakk og ender med en diffusor bak i R-design med doble, forkrommede eksosrør.

Interiør Sportslig atmosfære

Ta plass i en sportslig atmosfære preget av:

 • Oppvarmet multifunksjonssportsratt i skinn med girhendler, R-logo og R-knapp for direkte aktivering av Race mode 

 • Alupedaler i R-design

 • R spesifikk dekorpanel i Carbon grey

 • Belyste innstegslister med R-logo

 • Sort innvendig taktrekk

 • Digital Cockpit med R-logo og integrert rundetidtaker


Felger -Sporty design

21" Estoril lettmetallfelger gir Tiguan R et ekstra sportslig preg


Seter - Ren sportslighet

Hvilken komfort og sportlighet ønsker du? Velg mellom eksklusive top-sportsseter med integrerte hodestøtter og R-logo i stoff Sardegna/Artvelour eller Nappa Skinn i Titanium Black farge. 

Prisliste og brosjyre

Bygg din bil

Kontakt

Bilkonsulenter

Våre dyktige bilkonsulenter står klare til å rådgi deg i ditt neste bilkjøp. Kontakt gjerne våre bilselgere direkte eller kom innom for en hyggelig prat.

Ulrik Bakke
Ulrik Bakke
Selger Volkswagen personbil
Mats Andreassen
Mats Andreassen
Selger Volkswagen nyttekjøretøy
Frank Edqvist
Frank Edqvist
Daglig leder Sulland Harstad