Gjør bilen vårklar!

Snøen ligger fortsatt noen steder, men våren er i anmarsj! Nå er det tid for hjulskift og vi er klare til å bytte dekkene på bilen din!
Et dekkskift koster kun kr 399,- hos oss.
Er du i tvil om du må kjøpe nye dekk? Og hvilken type dekk du skal velge til din bil? Uansett hva du lurer på om dekk og dekkskift, så kan vi hjelpe deg. Ta kontakt for råd og dekktilbud!

Trenger bilen din service eller bare en liten sjekk for å bli vårklar? Bestill time sammen med hjulskiftet nå så går du våren friskt i møte!

Vi tilbyr også ulike former for bilpleie! Enten om du ønsker kun utvendig eller innvendig vask etter en lang vinter, eller om bilen trenger en grundigere rens og lakkbehandling, kan du være trygg på at vi tar godt vare på den og gir den en behandling den sent vil glemme (bokstavelig talt).

Dekk

Alle forhandlere i Sulland er eksperter på bildekk.

Les mer

Biltilbehør

Vi er autorisert forhandler av barnesikringsutstyr og hjelper deg med riktig barnesete i bilen. Trenger du ekstra bagasjeplass? En takboks er like praktisk sommer som vinter og gir mulighet for å laste mye bagasje på en trygg og praktisk måte.  Har du begynt å tenke på sykkelsesongen enda? Med sykkelstativ på hengerfestet får du med sykkelen på tur også!  Eller hva med en smart lader som kan hjelpe deg med starthjelp og strøm til både bilen, scooteren og iPaden? 
Nå tilbyr vi også hundebur for å sikre hunden i bilen, se vårt utvalg til både små og store kjæledyr.

Her finner du ulike kategorier med tilbehør som føres hos våre Sulland-forhandlere. 

Transportboks

En transportboks er like praktisk sommer som vinter.

Les mer

Barnesete

Våre medarbeidere er autorisert som forhandlere av barneseter

Les mer

Hundebur

Hundebur som sørger for sikkerheten i bil for hund og passasjer.

Les mer

Fritidstilbehør for deg og bilen

Tilbehør for deg og bilen når du er på tur . Enten om du trenger ekstra strøm til mobil eller iPad, startbooster til scooter eller båt , eller om du skal frakte med deg sykler.

Les mer

Bilpleie

Ta vare på bilen din med bilpleie

Les mer her

DAB+

Er det stille fra bilradioen din? Vi kan hjelpe deg!

Les mer