Hjem > Hjulskift-høst 2019

Tid for dekkskift!

Høsten er her og det er tid for å tenke på vinterhjul! Vær forberedt og sørg for godt feste i vinter! Kjører du med piggfrie vinterhjul, trenger du ikke vente til snøen kommer med å skifte og kan bestille tid for hjulskift nå.
Et dekkskift koster kun kr 399,- hos oss.
Er du i tvil om du må kjøpe nye dekk? Og hvilken type dekk du skal velge til din bil? Uansett hva du lurer på om dekk og dekkskift, så kan vi hjelpe deg. Ta kontakt for råd og dekktilbud!

Trenger bilen din service eller bare en liten sjekk for å bli høstklar? Vi tilbyr 10-punktssjekk for biler eldre enn 5 år! Ta kontakt med oss, så finner vi riktig service for din bil.

Vi tilbyr også ulike former for bilpleie! Enten om du ønsker kun utvendig eller innvendig vask, eller om bilen trenger en grundigere rens og lakkbehandling, kan du være trygg på at vi tar godt vare på den og gir den en behandling den sent vil glemme (bokstavelig talt).

Dekk

Alle forhandlere i Sulland er eksperter på bildekk.

10-punkt sjekken

Er bilen din klar for langtur? Vi tilbyr nå en 10-punkts sjekk til biler eldre enn 5 år!

Bilpleie

Ta vare på bilen din med bilpleie

Biltilbehør

Vi er autorisert forhandler av barnesikringsutstyr og hjelper deg med riktig barnesete i bilen. Trenger du ekstra bagasjeplass? En takboks er like praktisk sommer som vinter og gir mulighet for å laste mye bagasje på en trygg og praktisk måte.  Har du begynt å tenke på sykkelsesongen enda? Med sykkelstativ på hengerfestet får du med sykkelen på tur også!  Eller hva med en smart lader som kan hjelpe deg med starthjelp og strøm til både bilen, scooteren og iPaden? 
Nå tilbyr vi også hundebur for å sikre hunden i bilen, se vårt utvalg til både små og store kjæledyr.

Her finner du ulike kategorier med tilbehør som føres hos våre Sulland-forhandlere. 

Transportboks

En transportboks er like praktisk sommer som vinter.

Barnesete

Våre medarbeidere er autorisert som forhandlere av barneseter

Hundebur

Hundebur som sørger for sikkerheten i bil for hund og passasjer.

Fritidstilbehør for deg og bilen

Tilbehør for deg og bilen når du er på tur . Enten om du trenger ekstra strøm til mobil eller iPad, startbooster til scooter eller båt , eller om du skal frakte med deg sykler.